- AI аналіз відгуків38 відгуків: Позитивних ~80%, нейтральних ~10%, негативних ~10%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Єлізавета Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний. Котам нра
Єлізавето, вітаємо!
Дякуємо, що Ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так як кіт на приватній території на самовигулі, купив заради qr-кода, на випадок якщо загубиться. В період вибухів, це дуже важлива штука. Так як один котик у нас вже зник.
Стосовно цього ошийника. Одразу мінус бал за дзвіночок. Шановний виробник, ви серйозно? Поцепіть собі на вуха і походіть так. Зрозумієте, що це не дуже то і приємно. Не треба мучати тварину. А покупцям - знімайте одразу же його.
Додаток в цілому виконує функцію. Номер телефону записати можна. Хотів додати опис в анкету - це вже платно. Пропонують оформити підписку. Ви серйозно? Ще і якісь повідомлення потім шле, теж мінус бал.
Для тих, хто купує як прикрасу. Через кілька місяців воно облізе.
Ну і не дуже зручно котику з ним - не раджу в якості прикраси. Не мучайте тварину.
Ну а для котика на самовигулі мати цифровий паспорт - корисна річ.- Представник постачальника
Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUCAT. Ми передамо Ваші зауваження до відділу розробки продукції та врахуємо Ваші побажання у своїй подальшій роботі. Завдяки своїм клієнтам ми стаємо кращими!
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому чудовий якісний нашийник. Всім задоволена, і прийшов він швидко.
- Достоинства:
- Безпечна застібка
- Недостатки:
- Якщо котик буде реагувати на дзвіночок, то є складнощі щодо того щоб його відокремити від нашийника без інструментів
Добрий день, шановна Дарино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Альона Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя мало не здуріла від того дзвіночка , але як зняли, то все ок. Дуже добротно зроблений нашийник. Зручно одягати, регулювати і реєструвати по коду.
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Добрий день, шановна Альоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Єлізавета Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила двом кішкам. Одна така сцикуха, що 2й день ничкується по кутках. Зняла тимчасово дзівоночок аби перевірити чи допоможе швидше звикнути. Якість добра)
Трішки незручно реєструвати коди. В застосунку я не побачила потрібні безкоштовні поля, довелося через сайт (може то я тупенька). Через сайт все заповнилося: фото, мед дані, доп інфо. Протестили і все працює.- Достоинства:
- Якісний і стильний
- Недостатки:
Добрий день, шановна Єлизавето! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUCAT Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Станіслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість
- Достоинства:
- Чудова якість
Добрий день, шановний Станіславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уже вдруге купуємо. Хороший нашийник. По QR-паспорту незнайомі люди хвилювались, що кіт загубився і повідомляли, де він знаходиться))
- Достоинства:
- Хороший надійний міцний
- Недостатки:
- Витирається QR-брелок, тому ми заклеювали плівкою
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Максимів В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий товар
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нашийник хороший, підійде для кота чи невеликої собаки. Регулюється. Двіночок загубився в перший тиждень
Решта все чудово. Кіт носить його вже 1,5 місяці, виглядає, як новий- Достоинства:
- Регулюється, красивий
- Недостатки:
- Швидко загубився дзвіночок
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom". Якщо у Вас виникли питання, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Влад З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий нашийник і дуже гарний дизайн. Рекомендую
Добрий день, шановний Владиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нашийник красивий та надійний. Дзвіночок відлетів у першу годину, проте адресник тримається добре.
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зроблений
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую. Все подошло. Кот доволен
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
Добрий день, шановний Іване! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою.
- Светлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Патріотичні кольори додають настрою.
У кота, мабудь, асоціюється з прикрасою (він в мене на шиї ланцюжок покусював), сприймає як прикрасу. А я, коли одягаю йому ошийничок, почуваюся, ніби одягаю нагороду на шию переможцю.- Достоинства:
- Подобається і коту, і мені, коли у ньому бачу свою кицю. Легко одягти, легко зняти (але сам не розстібується). Все здОрово!
- Недостатки:
- Не знайшла.
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon Colors of freedom та залишилися задоволені покупкою.
- Закопайло И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм, для мелкой породы пёсиков)
Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon Colors of freedom та залишилися задоволені покупкою.
- Криулина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нашийник нормальний.Патріотичний.Собаці зручно, а ще дзвіночок трошки дзвинить і чутно,що песик десь поруч.
- Достоинства:
- Ціна,якість.У цієї фірми все якісне.
- Недостатки:
- За штрихкодом не змогла зареєструвати нашийник в додатку(він в нас вже не перший від цієї фірми),бо пише що цей штрихкод вже зареєстрований.
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon "Colors of freedom" та залишилися задоволені покупкою. Пластиковий адресник, що йде у комплекті з нашийником має ознайомчий характер із сервісом WAUDOG Smart ID. Якщо ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Саша И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Константин У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний
- Недостатки:
- Не було дзвіночка.
Добрий день, шановний Костянтине Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості нашийника, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крутий і зручний нашийник,нам подобається.Зробіть щось з дзвіночком,бо він дуже ненадійно тримається або кладіть к нашийнику ще один дзвіночок,як подарунок) Він в нас відпав одразу,як принесли посилку з пошти і наділи нашийник коту, прикріпили самі,але згодом все одно кіт його загубив. Наче мелоч,але якось неприємно.
- Достоинства:
- Легенькій,яскравий.
- Недостатки:
- Дзвіночок.Він ненадійно тримається і завжди губиться.
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобався - брала для маленької собаки, резинка розтягнулася і все, по нашийнику. Такий самий в кота - кіт прийшов з однією лапою запхнутою в нашийнику, тобто якось пропихнув лапу через нашийник. Та резиночка - все псує тільки(
- Достоинства:
- Гарні
- Недостатки:
- Резинка розтягується
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам шкода, що даний нашийник WAUDOG Nylon не виправдав ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .
- Наталия
Та резинка може врятувати життя коту,якщо він десь зачепиться нашийником. Так що даремно Ви вважаєте,що вона там зайва.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний нашийник. Моїй собаці дуже подобається
Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- сергій к***
это кошачий ошейник
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нашийник чудовий, яскравий, легенькій і дуже гарно виглядає. Дзвіночок додає до нашийника позитивних емоцій) QR-паспорт дуже важливий для котів,які гуляють на вулиці. Сьогодні отримали і вже наділи. Сподіваюсь, що на літо вистачить. Замовлю ще і для собаки. Дякую виробнику і Розетці.
- Достоинства:
- Легенькій,яскравий і є QR-паспорт
- Недостатки:
- Поки не виявили
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний звʼязок! Ми раді, що ви оцінили переваги даного нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Валерия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко порвався
- Достоинства:
- Недостатки:
- Собака 5 кг
Прорвався за тиждень
Добрий день, шановна Валеріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода. що нашийник WAUDOG Nylon не виправдав ваших очікувань. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Ирина В***
Это ошейник для кошек! Зачем же вы его на собаку применили?
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість чудова, ціна теж рекомендую
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудовий нашийник
Добрий день, шановний Романе ! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Назар О***
Подскажите а как у вас узнали данные для Qr кода?
Добрий день, шановний Назаре! Дякуємо за запитання! У разі зникнення улюбленця, той хто його знайшов сканує QR-код та потрапляє на сторінку з контактними даними господаря. Відразу після сканування QR-коду Вам автоматично буде відправлений лист на електронну пошту з GPS-локацією місця сканування.
- Евгений В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ошейник не подходит для котов,не то крепление.
- Достоинства:
- Красивый
- Недостатки:
- Не подходит для котов
Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Розкажіть, будь ласка, детальніше у чому саме товар не виправдав ваших очікувань? З якими проблемами ви зіткнулись під час одягання даного нашийника на кота?
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили ошийник, але qr код вже був зареєстрований на іншу тварину
- Достоинства:
- Гарний ошийник
- Недостатки:
- Qr код зареєстрований на іншу тварину
Добрий день,шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний ремінець
Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- Ирина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий нашийник! Коту не заважає, звик за хвилини 2. QR паспорт дуже крута штука, але маю надію що ніколи не знадобиться.
- Достоинства:
- Патріотичний, яскравий нашийник
- Наталия
Так у Вашого кота і оченята патріотичні) Гарний такий.
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую продавцю!
Хороший нашийник киця вже привикла до нього і QR паспорт це супер, рекомендую- Достоинства:
- Сучасний, патріотичний, стильний.
- Недостатки:
Добрий день, шановний Віталію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишились задоволені покупкою.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично смотриться, патриотично
- Недостатки:
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кіт чухаючись розсатав його за тиждень
- Достоинства:
- Якісно зроблений
- Недостатки:
- Невдало підібрані матеріали.
Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! При виготовленні нашийників WAUDOG використовуються безпечні для тварин та людей матеріали. Кожна тварина має свій унікальний характер. Якщо Ваш улюбленець схильний до розчісування амуніції, рекомендуємо Вам звернути увагу на аксесуари зі шкіри WAUDOG Glamour.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный ошейник. Розетка, как всегда на высоте
- Достоинства:
- Быстрая доставка. Хорошее качество товара.
- Недостатки:
- Кошка, бегает по дому и звенит
Добрий день, шановна Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon.
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нашийник чудовий, правда кіт не зрозумів дзвіночок, думає що це іграшка )))
QR паспорт - це супер ідея!!! Ми вже зареєструвались.- Достоинства:
- QR паспорт
- Недостатки:
Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- степан с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В принципі ошейник не плохий, не зірветься з кота і не загубиться. Но чому тут для собак він же для котів якби на кота можна теж надіти
Добрий день, шановний Степане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Nylon! Даний нашийник призначений для котів, адже він має спеціальну гумову вставку, яка сприяє безпеці улюбленця у тому випадку, якщо він зачепиться нашийником за щось та бубонець, який відлякує мишей та птахів.
- степан с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka