Отзывы покупателей о Модульный домик для кошек Collar TelePet 440х440х370 мм (9072Collar)

Оценка пользователей 4.81/5
  • Наталія Ч***

Класна штука!!

• Олена О***

Чудовий будинок,коти в захваті

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Анна С***

впринципі один випадає для спання/лежання котикові, якщо три брати комбінацією з реклами. вони більш зовнішньо оригінальні, аніж дешевше звичайна коробка. на потребу. картон якісний

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet. Ми передамо Ваші зауваження до відділу якості. Завдяки своїм клієнтам ми стаємо кращими!

• Андрій М***

класна головоломка ))
    мені сподобалась, а кіт ще думає, але не ігнорує, що добре ))

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Яна Г***

Гарна якість, і кішка оцінила

Добрий день, шановна Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Ірина Л***

Брала для кішки, що живе у підʼїзді. Чудово підійшов як маленький прихисток

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Маргарита О***

Интересная конструкция, прочный картон, быстрая доставка. Коты пока присматриваються

Добрий день, шановна Маргарито! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Марина Ф***

Гарний ігровий комплекс для котів. Взяли 6 штук

Достоинства:
    Легко комбінувати
    Недостатки:
    Якщо будуть шкрябати кігтями, то будиночок довго не проживе

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Юлія О***

Брак який неможливо зібрати
    Отвори пробиті де попало, довжини деталей які повинні їх скріплювати не вистачає
    В деяких місцях отвори не пробиті взагалі

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що виникла така ситуація. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04, щоб ми могли допомогти Вам на пряму.

• Юлія К***

Кошакам зайшов на ура, легкий будиночок, вміщає кота на 7кг, вдвох не пролазять, застрягли))).
    Шкодую лише що купила 2, треба було три замовляти, тоді був би ігровий комплекс, а так два окремих.

Достоинства:
    Легкий, прикольний, котам зайшов. Швидко відправили, все було добре запаковане.
    Недостатки:
    Пофарбувались пальці в блакитний колір поки збирала, але це не суттєво.

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Надя Д***

Добрий день, шановна Надіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Юлія Ш***

Прикольний будиночок. Треба купити ще кілька.

• Ірина

Цікава забавка для котів. Я купляла кілька штук, щоб зробити котячий будиночок.

Достоинства:
    Цікава річ навіть в процесі складання всі отримали задоволення. Коти інколи використовували замість кігтеточки.
    Недостатки:
    Не любить вологу

• Софія Б***

Котику сподобалось, оскільки коробки він дуже полюбляє) Появив одразу інтерес, збирали коробочку з котом всередині - лапками нас хотів виганяти і кусався))

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Альона К***

киця оцінила і сгризла його))

Добрий день, шановна Альоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Анна

Класна якість

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Татьяна К***

Класний будиночок. Кицька одразу залізла полежати.

Достоинства:
    Легко збирається, дешево, кицька задоволена.
    Недостатки:

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Галина В***

Вцілому, штука прикольна) Але трошки "дьогтю" додам: у нас в наборі не вистачило трьох клапанів...Вони ні на що не впливають, крім загального вигляду в будиночку)

Недостатки:
    Не вистачає "деталей"

Добрий день, шановна Галино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Липіна М***

Кішка дуже задоволена, поки збирала, вона сиділа всередині і намагалась вигнати мої руки зі свого дому))) якщо ваші коти полюбляють коробки, то вам точно сподобається цей будиночок

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Липіна М***

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми дуже раді, що Вашому пухнастику сподобалася переноска TelePet. Нам важливо знати, що Ви та Ваш улюбленець отримуєте від покупки позитивні емоції! Дякуємо, що обираєте Компанію COLLAR!

• Анна Б***

Найкраща покупка для кота, всім рекомендую, кіт задоволений

• Владимир

Прикольно!

Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночку TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Тетяна Ф***

Мені подобається, котику теж. Стильний вигляд, компактна, для кота середнього розміру достатньо однієї секції. Акуратно стає в куточок

Достоинства:
    Компактна, легко складається
    Недостатки:

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночку TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Анастасія

Котам сподобалися. Але зацікавилися вони будиночками не одразу. Прийшлося підкласти м'які підстилки, і тільки після цього вони захотіли там сидіти і спати.

Достоинства:
    Легко складається, має естетичний вигляд. Це дійсно кращий варіант, ніж прості коробки.
    Недостатки:
    Не зрозуміла, як поєднати 2-3 будиночка разом. В інструкції не вказано.

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночку TelePet і залишилися задоволені покупкою! Як поєднати між собою будиночки ви можете побачити в відеоінструкції на нашому ютуб каналі COLLAR COMPANY.

• Роксолана К***

Котам подобається :)

Добрий день, шановна Роксолано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви і ваші котики оцінили переваги модульного будиночку TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Ігор К***

Котам зайшли.

Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночку TelePet і залишилися задоволені покупкою!

• Олександр Г***
    Продавец: Rozetka

Кіт грається, але звичайна картонна коробка його цікавила більше. Неоднозначна конструкція, напевно звичайний куб або рівностороння трикутна призма була б значно простила в складанні та застосуванні!

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    Мале для великого кота.

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми передамо Ваші зауваження до відділу розробки продукції та врахуємо Ваші побажання у своїй подальшій роботі. Завдяки своїм клієнтам ми стаємо кращими!

• Ичанський В***
    Продавец: Rozetka

Киці сподобалось, брали одразу 3 секції, поки складали були покусані і поцарапані, так їй кортілось залізти в середину) складається легко)

Достоинства:
    Крута штука)
    Недостатки:

Добрий день, шановний Валентине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги модульного будиночка TelePet і залишилися задоволені покупкою!