Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Открытый туалет для кошек Collar Cat 35 х 25 х 5 см (0688)

Оценка пользователей 4.56/5
  • AI аналіз відгуків
    68 відгуків:  позитивний: 70%, нейтральний: 15%, негативний: 15%
    Більшість покупців задоволені лотком для котів Collar, відзначаючи хорошу якість пластику, легкість у догляді та прийнятну ціну. Особливо цінують комфорт для тварин і зручність миття. Водночас часто зустрічаються скарги на невідповідність заявленого кольору, розмір, що підходить більше для кошенят чи невеликих котиків, і низькі борти, через що наповнювач може висипатися. Більшість негативних відгуків пов'язані саме з цими аспектами, але загальний відгук про товар позитивний.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оксана І***

Замовляла синий а прийшов зелений.

Достоинства:
    Добре
    Недостатки:
    Колір не той що замовляла
  • Єлизавета П***

Все супер. Дякую.

Добрий день, шановна Єлизавето! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• тамара М***

Нам пiдходить. Не перший раз замовляемо.

Достоинства:
    Мiцна пластмаса. Не займае багато мiсця.
    Недостатки:
    Нема.

Добрий день, шановна Тамаро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Константин

Кішка відразу звикла до нового. Дуже добре, що чітка не прогинається із за спеціальних виступаючир ребер жорсикости і лапи в кішки сухі (моя ходить без наповнювача). а старому для цього сам розплавляв пластикові кришки та наплавляв виступи для запобігання прогину.

Достоинства:
    дизайн, не прогинається сітка
    Недостатки:

Добрий день, шановний Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Дмитрий В***

лоток пришёл тёмно-синий, гораздо темней, чем на фото.
    кот, крайне привередливый к лоткам и решивший, что в лотки он будет только по-большому, а лужи на пол - этот сразу стал использовать штатно %)

Достоинства:
    прямые углы, сетка не прогибается
    Недостатки:
    пока нет

Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Ткачов П***

Гарний лоток, якість топ..!!

Достоинства:
    Прямі кути
    Недостатки:

Добрий день, шановний Павле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Галина Г***

Дякую, туалет класний, чотири роки тому купувала такий туалет і тепер купили повторно. Питала про колір, мені відповіли, що колір тільки синій або блакитний, але, була приємно здивована, прийшов туалет золотисто-бежевого кольору, такий, як був потрібний.

Достоинства:
    Це єдиний туалет, решітка якого не просідає під вагою кота до дна лотка.
    Недостатки:
    Немає!

Добрий день, шановна Галино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Тетяна К***

Заказала два синих лотка, пришли салатовый и фиолетовый

• Наталія Ю***

Класний котику сподобався

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Дмитрий К***

Удобная вещь. Котикам понравилось

• Александра Щ***

Кішці сподобався, якість відмінна. Запаху немає. Рекомендую!

Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Мила Л***

Лоток досить зручний. Купляла для кролика, тому шукала без високих бортів. Товар якісний, доставка швидка

Добрий день, шановна Міло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Николай С***

Взяв такий, бо у більшого, який був, просипався наповнювач, тому цей поставив у більший, який використовується, як бордюр. У кота претензій немає :))).

Достоинства:
    менші отвори

• Ольга Г***

Кошка в восторге

Достоинства:
    Очень экономичный
    Недостатки:

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Руслан М***

Товар гарної якості. Пластмаса без стороннього запаху, якісна. Для великого котяри напевно не підійде, бо порозкидає наповнювач навкруги.

Достоинства:
    Неочікувана гарна якість виробу за таку ціну
    Недостатки:
    Нажаль не підійшов. Планував використати як додатковий в закритому котячому ''кабінеті''. Незручно прибирати і деревний наповнювач в решітці застрягає. Поїхав на ''багаті села'') для меншого кота.

Добрий день, шановний Руслане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT.

• Елена Ш***

Пока котенок маленький - очень довольна!

Жальодно, что не указывается в описании,
    до какого возраста котят рекомендуется такие размеры лотка!

Достоинства:
    Легко моется и качество пластика хорошее, главное что очень гладкое)
    Недостатки:
    Немного низковат бортик, либо только для котят до 3-4 месяцев.

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT. Даний лоток купують і для дорослих котів. Усе залежить від індивідуальних особливостей тварини.

• Галина К***

Якість пластику відмінна

• Ольга М***

Задоволена

• Елена Б***

Гарний лоток. Кіт задоволений і я також.

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Татьяна Г***

Товар получила в точности как на фото, благодарю за быструю доставку

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Глушаков И***

Пришлось купить другой т.к. этот имеет очень низкие бортики и такое впечатление что "все дела"" котик может раскидать мимо, он у нас садится хвостом в самый угол.

Достоинства:
    цена и беспл. доставка Розеткой
    Недостатки:
    Низкие бортики, выглядит мелким для обычного кота 3х лет.

Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний туалет для котів CAT не виправдав ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Александр З***

Отличный лоток,купил вместо старого,Кузя через полчаса его обновил, рекомендую!!!

Достоинства:
    Много
    Недостатки:

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Игорь Я***

Беру вже третій, киця задоворена. За рахунок того, що часто мию лоток і тут подвійне дно, ноповнювач не використовую. Якісний пластик

Достоинства:
    Простий, надійний
    Недостатки:
    нема

Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Тетяна

Компактний, дрібна сітка, приємна ціна

• Віталій П***

Звичайний лоток. Лотки потрібно час від часу змінювати. Приємна ціна

• Александр Ш***

Хороший

• Глинка О***

Покупала як запасний для дачі,вирішила спробувати і моїй кішечці 4 кг вагою він дуже сподобався.Лоточок-невеличкий,але для моєї улюблениці підійшов.Дякую.

Достоинства:
    Невеличкий
    Недостатки:
    Низькі бортики

• Мария М***

Нормальний лоточок, якщо насипати пресований наповнювач у котика залишаються сухі лапки, зручно мити лоток. Дякую

Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Полтавец Е***

Отличный лоток, ничего по квартире не разносится

Достоинства:
    компактный

• Стешенко А***

Хороший лоток. Кіці сподобалось, користуетья.

Достоинства:
    Кіці сподобалось
    Недостатки:
    Не прибирае самостійно ,:)

• Наташа С***

Чудовий лоток. Не розумію скарг, що лоток замалий. Мою британську 10 килограмову кішку цілком влаштовують розміри.Нерозуміло, навіщо у лоток під решітку насипати наповнювач? Фішка, якраз в тому, що кішка зробила свої справи на решитку. Потім горшок помили. Ніякого запаху, завжди чистий лоток.

Достоинства:
    Чудовий лоток
    Недостатки:

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Аня Л***

Лоток чудовий,пластик плотний.Котику сподобався.

Недостатки:

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Екатерина

Лоток хороший, но рассчитан на небольших кошек. Мой кот разожрался и занимает своим сидалищем весь лоток, наполнитель соответственно тоже весь рассыпается. По качеству лотка все отлично. Покупателям рекомендую хорошо сопоставлять габариты лотка и животного, лоточек не большой.

Достоинства:
    Хороший пластик, не воняет.
    Недостатки:
    Маленький, рассчитан на небольших кошек или котят.

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Ольга О***

Взяла для котика, он не любит пачкать лапки в напонлнителе, поэтому наполнительнасыпаю в нижний лоток. Очень удобно, всегда чисто.

Достоинства:
    компактный, легкий, удобный
    Недостатки:
    немного маловат

• Дарина Н***

Легкий, мобільний лоток, сподовався котику (швидко звик), легко прибирати

Достоинства:
    Зручний, легко прибирати
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, шановна Дарино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!

• Виктория Я***

Сподобався котику. Дуже швидко звик.

Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги туалету для котів CAT і залишилися задоволені покупкою!