- ЛИЛИАНА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный
Відмінна якість,швидка доставка
Ліліано, вітаємо!
Дякуємо, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Даниил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Розовый
Звʼязався з представником постачальника, вони підтвердили, що проблема з карабіном є гарантійним випадком та відправили новий поводок. Сюрпризом став подарунок до поводка. Дякую!
- Достоинства:
- Гарантійний сервіс на вищому рівні
Добрий день, шановний Данило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Даниил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Розовый
Через місяць користування обламалась ручка на карабіні. Чи є якась гарантія?
- Достоинства:
- Гарний поводок, яскравий колір
- Недостатки:
- Через місяць зламалась ручка на карабіні
Добрий день, шановний Даниїле! Дякуємо за зворотний зв'язок! На фурнітуру WAUDOG діє довічна гарантія як на пластикову, так і на металеву. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04, щоб ми могли допомогти Вам.
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
Класний
- Достоинства:
- Міцний, водонепроникний
Добрий день, шановний Єлизавето! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный
Гарна якість, надійний фіксатор. Купляла разом з ошийником, вийшов чудовий комплект
- Достоинства:
- Якість, фіксатор, дизайн
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный
Класний повідець. Легко миється, міцний. Гарний надійний карабін. Стільки часу у використанні, а виглядає як новий.
- Достоинства:
- Топ
- Недостатки:
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
Ротвейлера тримає. Компактний міцний просто доглядати.
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
Отличный поводок.
Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
Брала для хаскі 23 кг, користуємось вже більше півроку - все чудово! коли тягне - мені не натирає долоні, в брудну погоду взагалі на ізі чистити та сушити
- Достоинства:
- Водостійкість, легкість у чищенні, комфорт для шкіри рук - не натирає
- Недостатки:
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- олегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Салатовый
Всё прошло отлично.
Добрий день, шановний Олегу! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный
Дуже зручний в користуванні, добре в руці тримати, міцний і на вигляд мені дуже подобається. Купляла для стаффа.
- Достоинства:
- Міцний, зручний, гарний.
- Недостатки:
- Не виявила
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.22. Цвет: Черный
Стаффа 38 кг выдерживает :)
Добрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Добосевич Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.22. Цвет: Черный
Все круто
- Недостатки:
Добрий день, шановний Богдане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
Користуюсь рік. Декілька місяців тому лопнули нитки, якими була прошита ручка. Перепрошила. Через якийсь час те саме відбулось з нитками, якими була прошита петелька для карабіна.. Це так собі ситуація, коли собака рванув до іншого собаки, і ви його не втримали, тому що розірвалась ручка... Покриття потріскалось, та подряпалось, але це таке. Тепер весь час боюсь, що сам повідець лопне..
- Достоинства:
- не промокає
- Недостатки:
- швидко зношується
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний повідець WAUDOG Waterproof не виправдав Ваших очікувань. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный
Дуже гарний розвідок,добре лежить в руці, міцний
- Достоинства:
- Гарно лежить в руці,міцний
- Недостатки:
Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный
Дуже добрий повідець,як довго буде служити подивимось.
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! У повідцях WAUDOG Waterproof ми використовуємо інноваційний матеріал COLLARTEX та надійну фурнітуру. Це забезпечує надійність, міцність і довговічність наших виробів. Крім того, на всю фурнітуру діє довічна гарантія якості.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный
Дуже хороший та міцний
- Достоинства:
- Не намокає
- Недостатки:
Добрий день, шановний Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Красный
Повідець дуже зручний,добре вміщається в долоні. Карабін великий, зручний. Легко мити і швидко сохне. Нам з собакою дуже подобається)
- Достоинства:
- Гарна довжина для вигулу.
- Недостатки:
- Не бачу.
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- олегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Салатовый
Всё прошло отлично. Рекомендую.
Добрий день, шановний Олеже! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Розовый
Хороший поводок,яркий цвет,можно мыть, спасибо.
- Достоинства:
- Моется
- Недостатки:
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
Як купила повідець, була в захваті - такий приємний до рук, не натирає, не висковзує, гуляти з ним одне задоволення.
Але...
Цей стан протримався не довго. Лише 2 місяці. І потім він почав втрачати свій зовнішній вигляд.
Скажу відразу брали повідець для малінуа 5 місяців. Гратися з ним не давали. Бо в нас чітко - гратися іграшками, а з амуніцією категорично заборонено. І ще скажу, що собака взяти поки ми не бачимо не могла, оскільки лежить на шафі на самій вищійполиці, куди він навіть в прижку не дістає.
І де гуляли на траві біля будинку, зустрічали відірвані частки нашого повідця. Він просто розсипався під час прогулянки.
Тому, дуже шкода, але через 3 місяці ми знову мали купляти новий повідець.- Достоинства:
- Приємний на дотик. Не натирає руки. Не вислизує. Легенький. Зручно мити.
- Недостатки:
- Вистачило для малінуа лише на 3 місяці. Повністю втратив свій зовнішній вигдляд. Де гуляли, скрізь бачили, відірвані чорні частини нашого повідця.
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості Компанії Коллар: 0 800 30-01-04. Якщо у Вас дуже активний собака, ми рекомендуємо звернути увагу на повідець EVOLUTOR — ссылка
Він оснащений карабіном з авіаційного алюмінію і витримує навантаження 500 кг. До того ж на продукцію EVOLUTOR діє довічна міжнародна гарантія якості.
- Микола Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
Чудовий повідець.Купуємо вже 2(собака амстафф)
- Достоинства:
- Прекрасно для будь-якої погоди
- Недостатки:
Добрий день, шановний Миколо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Салатовый
Міцність і якість класна.
Дуже яркий.
Добротний механізм- Представник постачальника
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Салатовый
Все чудово , як завжди
Але коли ще й акції, то взагалі просто супер ! Дякуємо.- Достоинства:
- Якість , ціна
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Іванна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
Легко миється,якісно прошитий, в руці сидить відмінно , не натирає, карабін якісний.В цілому перевершив мої очікування, покупкою задоволена ))
- Достоинства:
- Ціна =якість
- Недостатки:
Добрий день, шановна Іванно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
Отличный поводок. Собаку 40 кг выдерживает, легко моется и удобный при прогулке, не путается.
- Илья Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Салатовый
Очень доволен) Хорошо сидит в руке, стильный..Супер, рекомендую))
Добрий день, шановний Ілле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Крістіна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Красный
Коштує своїх грошей
Добрий день, шановна Христино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.22. Цвет: Черный
Приятный на ощупь и не скользит в руке ,легко помыть , надёжный карабин
- Достоинства:
- Хорошая цена и качество
Добрий день, шановний Артеме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Салатовый
Повідок прикольний, трошки важчий за звичайний, але через декілька прогулянок звикла. Дуже зручний, не ковзає в руці, видно його здалеку, тому люди не лякаються, коли бачать мого "маленького" собаку, розуміють, що він на повідку
- Достоинства:
- Не ковзає, не ріже руки
- Недостатки:
- Меланія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Бирюзовый
дуже класний ток чот не світиться
Добрий день, шановна Меланіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою! Даний повідець світитися протягом 1 години. Матеріал заряджається, поки на нього впливає направлене джерело світла – лампа або сонячне світло і т.д. Як тільки подібна зарядка припиняється – починається момент або розрядки, або підтримання рівня захопленого світла за рахунок загального освітлення у приміщенні або на вулиці. У разі повної темряви період світіння становить 1 годину, при цьому інтенсивність світіння поступово зменшується.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Розовый
Добрий день, шановний Руслане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.22. Цвет: Черный
Поводок хороший, якісний, вже рік таскаємо періодично. Але враховуйте, що достатньо важкий, не всім собачкам підійде. Фурнітура якісна, для зими топчик, адже протер і все, так як бавовняний для зими взагалі не рекомендую.
- Достоинства:
- Вологостійкість, міцність, якість
- Недостатки:
- Вага, не всім підійде
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою! Повідці серії WAUDOG Waterproof мають широку лінійку розмірів, що дозволяє покрити велику групу порід собак. Кожен власник може обрати той, що найбільше підійде для його улюбленця.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный
До цього повідця померло багато брезентових. Та цей інша річ.
Дякуємо- Достоинства:
- Міцний. Гарний
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Дима Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Салатовый
Дякуємо, повідець чудовий і відповідає опису
- Достоинства:
- Зручний, гарний , міцний
- Недостатки:
Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!