Отзывы покупателей о Поводок для собак водостойкий Collar WAUDOG Waterproof, S, Ш 15 мм, Дл 183 см (27351)

Код:  207374491
Оценка пользователей 4.77/5
  • софія б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Салатовый

Хороша якість і гарна фірма!

Достоинства:
    Легко мити
    Недостатки:
    Не виявила

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный

Приятный на ощупь, но собака его быстро разгрызла

Достоинства:
    Приятный на ощупь
    Недостатки:
    Не прочный собака быстро разгрызла

Добрий день, шановний Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! WAUDOG Waterproof зроблений із інноваційного матеріалу СOLLARTEX, що витримує навантаження до 300 кг. Будь-яку, навіть найміцнішу, амуніцію собака може розгризти. Ми не рекомендуємо залишати амуніцію наодинці з твариною. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04. Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!

• Юлія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Голубой

Чудово тримає собаку 10 кг. Зручно лежить в руці. У нас ще декілька шлейок від цієї фірми, давно користуємось і повністю задоволені!

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Любов Н***

Тоненький і дуже легкий.
    Витримує активного 15-кілограмового француза

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:

Добрий день, шановна Любове! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Голубой

Ідеальний для мальтипу 5 кг. Рекомендую.

Достоинства:
    Подобається все.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Олександра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Голубой

Хороший повідець. Але швидко стає брудним. Але і швидко його можна відтерти

Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Повідець WAUDOG Waterproof виготовлений з інноваційного матеріалу COLLARTEX, стійкого до зносу та сильних ривків собаки, а також даний матеріал стійкий до бруду, не вбирає вологу та легко миється. А отже, Ви може спокійно мити його водою, гуляти з улюбленцем під дощем, чи навіть плавати у водоймі.

• Василенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Оранжевый

Найкращий повідець !

Достоинства:
    Якість, колір, водостійкий, легкий, зручний
    Недостатки:

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Анастасия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.22. Цвет: Черный

Не підійшов розмір,на фото широкий,а на ділі тоненький,хочу зробити повернення

Достоинства:
    Тільки якість і все
    Недостатки:
    Розмір і ширина

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний повідець не виправдав Ваших очікувань. Фото, товару на сайті зроблені у великому масштабі. Щодо вибору амуніції для вашого улюбленця, рекомендуємо приділяти увагу характеристикам товару, які зазначені на сайті. Для повідців WAUDOG Waterproof доступні розміри ширини: 15 мм, 20 мм та 25 мм. Якщо Вам помилково надіслали інший розмір, рекомендуємо оформити повернення товару через маркетплейс Rozetkа. Більше інформації Ви знайдете у розділі "Допомога – Повернення товару". Після оформлення повернення, Вам необхідно буде зробити нове замовлення, з потрібним розміром.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный

для собак категорії "компактний кросовер".

Достоинства:
    товар досить якісний:не плутається, легко чиститься
    Недостатки:
    не виявив

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Эдуард В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный

Дуже міцний, легкий, легко миється, довжини 3м для зручного вигулу собаки хватає з головою. Пес поруч і не тягне.

Достоинства:
    Водостійкий
    Недостатки:

Добрий день, шановний Едуарде! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна И***

Проводок класний,зручний,мʼякий ,миється

Недостатки:

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Евгения Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Красный

Зручний в користуванні

Достоинства:
    Зручний у дощову погоду
    Недостатки:
    Не знайшла

Добрий день, шановна Евгеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Анастасия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Голубой

Отличный поводок! Приятно мягкий на ощупь и не скользкий, удобнее просто прорезиненного. К тому же выглядит очень красиво. Карабин небольшой, но крепкий. Брала для щенка весом 15 кг. Пользуемся уже несколько недель и полностью довольны.

Достоинства:
    Мякгий, крепкий, не скользкий, красивый насыщенный цвет

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Віта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный

Зручний, приємний на дотик.
    Два між собою ще жодного раху не заплутались у вузли.
    Ідеальний варіант для зими.

Достоинства:
    Не вбирає вологу, не намерзає сніг, легко очищається
    Недостатки:
    Шкода, що нема 5-ти метровових таких

Добрий день, шановна Віто! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Черный

Дуже якісний повідок для маленьких і середніх собак. Легкий в догляді, міцний, ідеальна довжина для комфорту тварини і господаря

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный

Ошейник премиум качества, я прямо впечатлён.

Достоинства:
    Удобный замок, приятные материалы. Понравилась фишка с QR кодом, на случай потери собаки.
    Недостатки:
    Марий ошейник, для меня не критично.
    • Максим

Перепутал товар))
      Но поводок тоже огонь))))

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Красный

Фото поводка спустя две недели использования. Разочарование.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Быстро потерял вид

Доброго дня, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Будь ласка, зверніться до нас з 9:00 до 18:00 з пн по пт за безкоштовним номером гарячої лінії нашого відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Анна Г***

Несподівано отримала заміну повідця, дякую відділу якості компанії Collar.

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишилися задоволені сервісом Компанії COLLAR.

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный

Повідець міцний, якісний, не тянеться, не забруднюється сильно. Для невеликих пород собак я думаю занадто жорсткий, тобто не особо еластисний.

Достоинства:
    Якість, міцність, не забруднюється
    Недостатки:
    Занадто жорсткий для невеликих пород собак

Доброго дня, шановна Алло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою! Даний повідець призначений для середніх порід собак.

• Адриана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.22. Цвет: Голубой

очень крутой поводок, хорошее качество)
    на чиха шикарно подошло

Достоинства:
    приятно держать в руке
    Недостатки:

Доброго дня, шановна Андріано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Артем А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный

Купував для мопса. Майже 2 роки назад. Використовуємо не кожен день, но на вид як новий .

Доброго дня, шановний Артеме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Мандрыка Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный

просто ідеальний, довго шукала неширокий повідець, і довжина теж чудова (за досвідом для середньої собаки 1.2м мало, 3м мені забагато). якщо не почне швидко псуватися - то взагалі вогонь!

Достоинства:
    легко мити, довжина біля 2м
    Недостатки:

Доброго дня, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Александра З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Голубой

Для мопса длинна 1.83 идеальна качество хорошее, проверим на прочность)

Здравствуйте, уважаемая Александра! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

• Запуговіченко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Голубой

ПОВОДОК просто БОМБА, приємний на дотик, яскравий, міцний. Я замовляла і нашийник - тоже супер.

Достоинства:
    Яскравий, міцний, водовідштовхуючий, приємний на дотик.
    Недостатки:

Здравствуйте, уважаемая Мария-Тереза! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

• Даниэль К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Оранжевый

Советую

Достоинства:
    Цена и качество
    Недостатки:
    Нету

Здравствуйте, уважаемый Даниэль! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Оранжевый

Вначале немного расстроилась. Показалось, что поводок грубоват. У меня боксер. Поводок крепкий, легкий, удобный в руке, моется, не промокает, хороший крепеж. Браво производителю. Благодарю.

Достоинства:
    удобный и прочный
    Недостатки:
    Не обнаружила.

Здравствуйте, уважаемая Виктория! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Голубой

Здравствуйте, уважаемая Наталия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Голубой

Хороший поводок: легкий и удобный.

Достоинства:
    Водонепроницаемый, легко моется

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный

На перший погляд дуже тонкий , але потім зрозумів що він дуже й дуже міцний. Для дорослого великого лабрадора те що треба.
    Не страшний йому ні вода ні бруд

Достоинства:
    Якість, ціна, практичність
    Недостатки:
    Не має

Доброго дня, шановний Андрій! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG та залишилися задоволені покупкою!

• AFT
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.22. Цвет: Салатовый

Поводок норм у меня бигль если даже потянет то норм легко моется что большой плюс

Достоинства:
    Хорошо моется, классное качество
    Недостатки:
    Пока что не обнаружил

Здравствуйте! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества Поводка для собак водостойкого WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

• Людмила І***

Чудова якість

Достоинства:
    Добре миється від бруду
    Недостатки:
    не має
  • Мария Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный

Супер поводок, крепкий, лёгкий, легко моется, удачная длина, крепкая фурнитура. Рекомендую.

Достоинства:
    Материал, фурнитура
  • Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный

Крепкий, качественный, легко моется)

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.83. Цвет: Черный

Оооочень крепкий ето большой плюс)

Достоинства:
    Качественное и швы хорошие)
    Недостатки:
    Нету
  • Алина Т***

Для корги - супер!

Достоинства:
    Легко мыть!
    Недостатки:
    Дороговато как для такой длинны(
  • Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.22. Цвет: Черный

Мне нравится материал. Просто мыть.

Поводок достаточно легкий.

• Наталия

открылся недостаток - на морозе поводок становится очень холодным