Отзывы покупателей о Ошейник для собак водостойкий WAUDOG Waterproof c QR-паспортом металлическая пряжка-фастекс Ш 40 мм Дл 46-70 см Розовый (28017Collar)

Код:  292053028
Оценка пользователей 4.88/5
  • Віта Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Нашийник гарний ,але матеріал весь протерся і відлучився,переваги тільки пряжка сама застібка,якісна

Добрий день, шановна Віто! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в цій ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04, щоб ми могли допомогти Вам напряму.

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Головна перевага швидко одягати і гарно виглядає.

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Елена Т***

Гарний нашийник

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Елена Т***

Гарна якість

• НАТАЛЬЯ П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ошейник и поводок данной фирму используем почти 3 года, ничего не отпало, не порвалось. А QR паспорт помог уже раза 4 найти собаку, которая любит убежать)))

Достоинства:
    Всегда сухой в любую непогоду
    Недостатки:

Добрий день, шановна Наталю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Супер, надійний, має вагу.

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Лілія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Дуже класний але не докумекали що різні розміри бувають
    Повертати не стали-собака велика носить.Але було б краще трошки менший
    Якісний матеріал та застібка -вирішилося питання з безконечними покупками нових Ошийників

Недостатки:
    Не має

Добрий день, шановна Ліліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою. Якщо у Вас виникають сумніви під час вибору розміру товару, Ви завжди можете звернутися до нас в розділі питання.

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Ошийник класний. Дуже красивій і міцний. Пишу через більш ніж рік користування. Застібка удобна, хорошо тримається і тримає собаку. Але через рік сам ошийник майже залишився в 'первоначальному' вигляді, але металічна застібка перестала тримати. Фізично стерлася металева застібка з середини. Собака Кане-корсо.

Достоинства:
    Міцний, красивий, яркий
    Недостатки:
    Через рік стерлася і перестала тримати металева застібка

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою. Компанія COLLAR надає ПОЖИТТЄВУ ГАРАНТІЮ на всю фурнітуру, тому ми дуже зацікавлені в тому, щоб ретельніше розібратися у цій ситуації. Прохання звернутися до нашого відділу якості за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.

• Юлия Д***

Супер!

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваш улюбленець оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Акіта Джейн дякує!

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваш улюбленець оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Чайковская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Моется и выдерживает стаффа

Достоинства:
    Крепкий, моется
    Недостатки:
    Пока нет

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Якісно зроблений, приємний на дотик матеріал, міцна металева фурнітура.
    Шорстка не скатується і не затирається під цим ошийником.

Достоинства:
    Якість, український виробник
    Недостатки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Андрей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный, удобный, надёжный ошейник!

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Доброго времени, друзья. Ошейник произвел впечатление добротной надежной вещи. Приобретался для самоеда.
    В отношении талерантности влияния материала исполнения ошейника к шерсти питомца (истерание, выкатывание) были опасения, но пока нет достаточных оснований предполагать нанесение ущерба шерстяному покрову собаки физическими свойствами материала изделия, но время покажет...
    Всем только необходимых и приятных покупок.

Достоинства:
    Выдерживает мощные рывки, мягок, субъективно прочен, универсален в отношении чистоты носки и пользования. На самоедской лайке голубой ошейник, смотрится превосходно!
    Недостатки:
    Нет необходимости искать недостатки.

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ошейник премиум качества, я прямо впечатлён.

Достоинства:
    Достоинства: Удобный замок, приятные материалы. Понравилась фишка с QR кодом, на случай потери собаки.
    Недостатки:
    Недостатки: Марий ошейник, для меня не критично.

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Ошийник сподобався, зручний та красивий

Доброго дня, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!