- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сумно що не такий яскравий як на фотці, але якість дуже гарна. Прикольний.
- Достоинства:
- Міцний, класний візерунок.
Добрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за зворотний зв'язок і гарне фото улюбленця! Даний нашийник WAUDOG Nylon має колір, який заявлений на фото, але відтінок виробу може незначно відрізнятися від заявленого на фото із-за налаштувань монітора. Якщо ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з ПН по ПТ з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прикольний нашийник, тепер кіт дзеленчить по всій хаті. Завантажив додаток Waudog, створив профіль коту і активував QR код. Тепер він сканується і видає дані про кота. Одного разу відпав дзвіночок, тому я його перемістив на кільце із QR кодом.
- Достоинства:
- QR значок, по я кому можна отримати всю інформацію про кота.
- Недостатки:
- Може відпасти дзвіночок
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На картинці кольорі яскраві та сочні. В реалі бліді, контури малюнків нечітки. Як би бачив наживо - наврядчи купив. В іншому нормальний ошійник.
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний нашийник WAUDOG Nylon не виправдав ваших очікувань.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний ошийник
Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний ошийник.
- Юлия Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, замовила нашийник, прийшла посила, а його в коробці не має, а в чеку він є і він оплачений.
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Будь ласка, зверніться до продавця у якого Ви купували нашийник WAUDOG Nylon.
- Валерия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ошейник не выдерживает собаку 3 кг
Очень слабый карабин- Достоинства:
- Недостатки:
- Ловили собаку
Доброго дня, шановна Валеріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! На фурнітуру нашийника WAUDOG Nylon діє довічна гарантія якості. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Вероніка У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ошейник просто супер качество хорошее один минус пришёл без колокольчика
Доброго дня, шановна Вероніко! Дякуємо за зворотний зв'язок. Будь ласка, зв'яжіться з нами за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .
- Анастасия Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ошейник пришёл без бирок и каких либо опознавательных этикеток. Без звоночка. В обычном зип-пакете. Рисунок не соответствует фото. До этого покупала в зоомагазине, и как по мне качество было лучше. Не рекомендую покупать тут
- Достоинства:
- Жетон
- Недостатки:
- Не соответствует фото
Нет звоночка
Без этикеток
- МарьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классный
- Достоинства:
- Красивый
- Недостатки:
Здравствуйте, уважаемая Марьяна! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника WAUDOG Nylon и остались довольны покупкой!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фото трохи не відповідає дійсності. Сподівались що авокадо буде такого ж розміру,як і на фото) Поясок гарної якості, дзвіночок можна зняти.
Доброго дня, шановна Аліна! Дякуємо за зворотний зв'язок! Малюнок нашийника може трохи відрізнятися від заявленого на фото.
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный ошейник ,код зарегистрировала в программе после сканирования работает отлично
- Достоинства:
- Цвет ,качество ,код
- Недостатки:
Здравствуйте, уважаемая Карина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника WAUDOG Nylon и остались довольны покупкой!
- Vadim S***Продавец: Rozetka
...
- Недостатки:
- Не соответствует фото, будут мелкие авокадо, жёлтые точки на зелёном ошейнике
Добрий день, шановний Вадиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Цей нашийник WAUDOG Nylon йде у найменшому розмірі XS. Малюнок на виробі відповідає розміру стрічки, при його нанесенні всі пропорції зберігаються. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості нашийника, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Наталья З***Продавец: Rozetka
Ошейник хороший, но не для активной собаки. Через несколько месяцев носки плохо держит фастекс.
Застёжка со временем стала расстегиваться при резком рывке, если пёсик резко рвёт с места, чтобы догнать что-то или кого-то, то фастекс не держит и расстегивается. Уже несколько раз ловили собаку. Это при том что вес собаки до 2х кг.
Также собака умудрилась отгрызть крепление колокольчика и чуть не проглотила его.- Достоинства:
- Красивый принт, колокольчик. Популярный бренд.
- Недостатки:
- Ненадежная застёжка. Со временем расстёгивается.
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! На фурнітуру WAUDOG Nylon діє довічна гарантія якості. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Роксолана М***Продавец: Rozetka
Дуже швидка доставка!
- Недостатки:
Здравствуйте, уважаемая Роксолана! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника WAUDOG Nylon и остались довольны покупкой!
- Виктория М***Продавец: Rozetka
Красивый дизайн, хорошие материалы
- Достоинства:
- Удобно регулируется
- Недостатки:
- Нельзя снять колокольчик
Здравствуйте, уважаемая Виктория! Благодарим за обратную связь! Бубенчик на ошейнике предназначен для отпугивания мышей и птиц, а также для того, чтобы найти питомца, если он потеряется в зарослях. Вы можете приобрести ошейник от нашего бренда DogExrteme - эта модель не имеет бубенчика.