Топи продажів

Отзывы покупателей о Противопаразитарные таблетки SUPERIUM Панацея для котов 2-8 кг (9127Collar / 4823089348759)

Оценка пользователей 4.12/5
  • AI аналіз відгуків
    198 відгуків:  позитивний – 65%, нейтральний – 10%, негативний – 25%
    Протягом аналізу 198 відгуків щодо таблеток SUPERIUM Панацея для котів найбільше користувачів відзначили дієвість препарату у боротьбі з блохами та глистами, а також зручність у застосуванні порівняно з краплями. Основними перевагами вважають швидку дію, комплексний захист, прийнятну ціну і доступність. Однак існують суттєві недоліки: у значної кількості котів таблетка викликає відмову від прийому через розмір, смак і запах, а також трапляються скарги на побічні ефекти (блювота, інтоксикація), іноді препарат не допомагає або діє недовго. Також є скарги на якість упаковки та відсутність таблеток у блістерах. Загалом, частка позитивних відгуків перевищує негатив, але питання із зручністю дачі, ефективністю проти кліщів і якістю доставки залишаються актуальними.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Бере котам на постійній основі

Достоинства:
    Дієві

Світлано, вітаємо!
      Дякуємо, що Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Панацея та залишилися задоволені покупкою.

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Брала домашньому коту, наче допомогло, але через декілька днів знову знайшла бліх. Не рекомендую

Недостатки:
    Не працює

Людмило, вітаємо!

• Галина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Таблетку дала 6 котам - блохи сидят , думала через три дні здохнуть , всі чухмаряться , дала зранку за пів години до їжі (((( кучу грошей бо котів багато , ще п'ятьох обробити

Достоинства:
    Не нщнаю
    Недостатки:
    Блохи не здохли

Галино, вітаємо!

• Елла З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 8 - 16

До продавцы претензій немає, але товар то якась фабула, результату нуль! Я не один рік користувалась цим препаратом і був відмінний результат, правда завжди брала в жовтій упаковці на меншу вагу. Тому тільки одна зірочка, і та продавцю.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не працює

Елло, вітаємо!
      Звертаємо увагу, що кожне дозування таблеток SUPERIUM Панацея розраховане на застосування цілої таблетки для тварини відповідної ваги. Якщо таблетку було поділено, це може вплинути на ефективність обробки.
      Щоб детально розібратися у Вашій ситуації, просимо звернутися до відділу якості: 0 800 30-01-04 або Viber +380 67 464 43 03 (пн–пт, 09:00–18:00)

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Спочатку наче таблетка допомогла, але на 3 день після прийому знову виявили бліх.

Вікторіє, вітаємо!
      Якщо через кілька днів після обробки Ви знову помітили бліх, це не обов'язково означає, що таблетка не подіяла. Часто в оселі залишаються яйця та личинки бліх, з яких з'являються нові паразити. Тому рекомендуємо обробити місця відпочинку улюбленця спреєм SUPERIUM Блокер. Ми хочемо детальніше розібратися в ситуації. Будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію відділу якості 0 800 30-01-04 або напишіть у Viber +380674644303. Працюємо з пн по пт, 09:00–18:00.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Брала котику, наче гарний препарат

Ірино, вітаємо!

• Світлана Б***

Сцпер , ціна та якість.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Засіб чудовий, ціна адекватна, доставка точна й оперативна. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість, зручність

Ольго, вітаємо!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Виробник вводить в оману, вказано проти всіх паразитів, і кліщів в тч, малюнок того-самого кліща прямо на пачці, в інструкції теж написано. Але не працює, знімаю з котів кліщів, хоча таблетки дала 4дні тому.

Достоинства:
    Бліх немає
    Недостатки:
    Проти кліщів не працює

Юліє, вітаємо!
      SUPERIUM Панацея не діє на іксодових кліщів і не позиціонується як засіб від них. Уся інформація про спектр дії зазначена на зворотному боці упаковки та в інструкції до препарату.
      Рекомендуємо звернути увагу на нашийник SUPERIUM Блокер, який має відлякувальну дію проти іксодових кліщів. Посилання на нашийник: ссылка

• Микола Т***

Швидка доставка.

Миколо, вітаємо!
      Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою протипаразитарної таблетки SUPERIUM Панацея.

• Валентина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Кошке подошли. Аллергии не было.Паразитов тоже.

Достоинства:
    Хорошие таблетки. Нашей кошке подошел.

Валентино, вітаємо!

• Андрій Ф***

Кішка в захваті!

• Ігор Т***

Ігоре, вітаємо!

• Юлія Ц***

Отлично помогает

Достоинства:
    Качество цена

Юліє, вітаємо!

• Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Коты глотнули без проблем,все помогло

Марино, вітаємо!

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 2

Працюють добре. Купую постійно

Євгеніє, вітаємо!

• Віктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Дії препарату хватило менш, чим на два тижні. Але це претензії не до продавця, а виробника. Крім того, дуже велика таблетка. Перша проба використання препарату потерпіла невдачу.

Вікторіє, вітаємо!
      Таблетка має розмір, який більшість котиків проковтують без ризику подавитись. Але для більш вибагливих улюбленців її можна подрібнити та змішати з вологим кормом чи смаколиком.
      Важливо враховувати: блохи не живуть постійно на тварині - на ній вони лише харчуються. Основна кількість бліх, їх яєць та личинок знаходиться саме в оселі. Тому без обробки приміщення може здаватися, що препарат діє недостатньо довго.
      Для обробки оселі рекомендуємо спрей SUPERIUM Блокер ссылка

• Богдан К***

Препарат може і добрий
    Але таблетка розміром майже з 10 копійок
    Як я її дам котку ?
    Такого розміру таблетка що він залихнеться

Богдане, вітаємо!
      Таблетка має розмір, який більшість котиків проковтують без дискомфорту та ризику подавитися. Але дійсно є більш вибагливі улюбленці, яким складніше дати таблетку. У такому випадку її можна подрібнити та змішати з улюбленим вологим кормом чи смаколиком.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Таблетка хороша. Працює наче нормально. З недоліків: Мій кіт їсти таблетку не хоче ні при яких умовах, доводиться "танцювати з бубном" щоб її впихнути. Крім того, для таблетки, що діє всього 30 діб, дорогувато. Але це претензія не до Rozetka, а до виробника. Через високу ціну серйозно розглядаю перехід на таблетки західного виробництва. Зараз цими користуюсь лише тому, що їх використовувала минула хазяйка мого кота

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Мій кіт їсти таблетку не хоче ні при яких умовах, доводиться "танцювати з бубном" щоб впихнути

Олександре, вітаємо!
      Дякуємо, Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Панацея. Щоб полегшити процес, спробуйте сховати таблетку в улюблені вологі ласощі або скористайтеся таблеткодавачем.

• Алексей А***

Хороша ціна

Достоинства:
    Працюють.

Олексію, вітаємо!
      Дякуємо, Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Панацея та залишилися задоволені покупкою.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Поки не можу судити але в цілому для котів підійде, таблетку беруть самі

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

На жаль, не працює з кліщами. На 4-ьох котах пробував підряд 2 місяці безперервний термін. Кліщі живі, їх багато. Препарат не діє на кліщі. На рахунок бліх, гельмінтів - важко сказати, аналізи не робили. Кішки живуть на дачі, вночі - в будинку, вдень - на вулиці.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не працює, як написано

Андрію, вітаємо!
      SUPERIUM Панацея не діє на іксодових кліщів і не позиціонується як засіб від них. Уся інформація про спектр дії зазначена на зворотньому боці упаковки та в інструкції до препарату.

• Ірина К***

Не дієвий нажаль

Ірино, вітаємо!
      SUPERIUM Панацея забезпечує комплексний захист котів від бліх, вошей, волосоїдів, усіх видів глистів, а також вушних та підшкірних кліщів. Нам важливо розібратись у вашій ситуації — будь ласка, зверніться до нашого відділу якості за номером 0 800 30-01-04 (пн–пт, 09:00–18:00).

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Отримала, дякую за швидку доставку

Наталіє, вітаємо!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Неодноразово брала цей препарат для кота, але цього разу кліщ з'явився вже за тиждень після прийому і просидів на тілі майже добу, бо кіт не давався, щоб витягти вчасно

Достоинства:
    Недостатки:
    Не діє,на жаль

Наталіє, вітаємо!

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Категорично не раджу цю таблетку!

Препарат не забезпечує належного захисту від кліщів: уже через 1-2 тижні після застосування з’являються нові, яких доводиться видаляти самостійно. Незрозуміло, як саме має діяти таблетка — якщо передбачається, що кліщі після укусу швидко відпадають завдяки речовині в крові, цього не відбувається. У кота неодноразово знаходили великих кліщів, які залишалися прикріпленими протягом кількох днів.

Достоинства:
    Невідомо
    Недостатки:
    Не дієвий проти кліщів
  • Елла З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Кіт переносить добре, допомагають супер

Елло, вітаємо!

• Юлія О***
  • Олена Г***

Беру коту.
    Все добре.
    Дякую!

Достоинства:
    Повний захист кота на три місяці.
    Недостатки:
    Не бачу .

Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Панацея та залишилися задоволені покупкою.

• Світлана А***

Кішка з'їла за два рази

Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних крапель SUPERIUM Панацея та залишилися задоволені покупкою.

• Света Ш***

Беру постоянно

Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою таблетки SUPERIUM Панацея.

• Марія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Кошка не стала есть, дошло до того что у неё пошла пена изо рта.
    Сейчас с кошкой всё хорошо, но эти таблетки теперь просто в мусор.

Маріє, вітаємо!
      Така реакція (піна або рясне слиновиділення) у котів іноді виникає під час прийому таблетки і пов’язана з індивідуальною реакцією на сам процес ковтання, а не з токсичністю чи небезпечністю препарату.
      Навіть за наявності м’ясного ароматизатора деякі коти можуть реагувати подібним чином - це особливість їхньої чутливості. Зазвичай така реакція швидко минає і не має наслідків для здоров’я.
      Щоб зменшити ймовірність такої реакції важливо давати таблетку глибше - на корінь язика. Для цього зручно використовувати таблеткодавач і після прийому дати трохи води, щоб допомогти проковтнути.

• Ганна Б***

Гарна ціна.

Ганно, вітаємо!

• Ольга П***

Гарний препарат,вистачає на 3 місяці

Ольго , вітаємо!

• Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Я поки не знаю як оцінити товар,бо мій кіт саму таблетку їсти не захотів, а коли я її розтовкла в порошок і добавила до паштету Гурме- він все одно щось винюхує і відмовляється їсти

Достоинства:
    Недостатки:
    Кіт щось підозрює((
    • Ірина З***

Таблетка дуже гірка- я спробувала сама паштет, куди її додала, це треба вказувати в інструкції, на мою думку! Тоді я б думала над іншим способом надати її коту

Ірино , вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Коти дійсно дуже чутливі до запаху та смаку, тому навіть при маскуванні у вологому кормі можуть відмовлятись від їжі, якщо відчувають незвичний запах. Варто зазначити, що більшість ветеринарних препаратів мають гіркий смак - це пов’язано з властивостями діючих речовин, і повністю замаскувати його іноді складно.
      Зверніть увагу, що подрібнення таблетки може посилювати її смак і запах, тому інколи це лише ускладнює задачу. Як альтернативу, можна спробувати давати таблетку цілою (обережно на корінь язика), використовуючи таблеткодавач

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 2 - 8

Чудова таблетка, від киці Дякуємо!) Таблетка миттєво розчиняється у ротику.

Тетяно, вітаємо!