Отзывы покупателей о Помада для губ Color Me Увлажняющая 831 4.3 г (8011802005805)
- Ілона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 828
Придбала цю помадку у 828 віддтінку( вибирала по малюнку на сайті)--- і закохалася у цей колір: кораловий,із золотим пісочком.
Дуже ніжна за текстурою,легко наноситься,не скачуецця.
Жаль,що можна тільки п'ять зірочок виставити--- вона заслуговує на всі десять- Достоинства:
- Якість продукту-на високому рівні,дуже приемний тактильно сам футляр
Хочу спробувати і інші кольори - Недостатки:
- Не виявила
Вітаємо,Ілона Козіна.Щиро вдячні за Ваш відгук, за Ваші теплі слова. Для нас важливо, що помада для губ - для Вас стала улюбленою. Бажаємо Вам гарного дня!
- Таня Л***Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 825
Очень поноравилась помада. Мягкая, приятная и цвет шикарный. Наносится очень мягко, держится достаточно долго. Запах приятный. Очень довольна покупкой. Рекомендую!
- Достоинства:
- Много
- Недостатки:
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 821
Давно шукала таку. Зволожує губи, добре лягає.
- Достоинства:
- Тримається довго
- Недостатки:
Добрий день,Олена Суздальцева.Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання помади для губ Color Me Зволожуюча.Користуйтеся із задоволенням.
- Санта л***Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 825
За период использования хочу вам теперь сказать,что цена качество соответствуют так как все помады до 200 грн текут за границы если не использовать карандаш
Эта тоже течёт- Виктория
Научитесь наносить помаду правильно. Изучите вопрос. Тогда даже самая дешёвая помада течь не будет!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 823
Дуже задоволена!
Зволожує, колір близький до натурального, це в моєму стилі.- Достоинства:
- Ціна значно нижча, ніж 105 цього ж бренду.
- Недостатки:
- Не має.
Вітаємо,Ірина.Дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися своїми враженнями.Бажаємо Вам приємного користування улюбленими засобами та чудового дня!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 826
Гарна помада колір сподобався
- Недостатки:
Вітаємо,Оксана Бєлоконева. Нам дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Ми в захваті, що Помада для губ Color Me Зволожувальна 826, Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Color Me.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 828
Чудова помада. Колір, дата і зволожує гарно.
Вітаємо,Юлія Лаптєва. Дякуємо Вам за відгук і що поділилися своїми враженнями! Раді чути, що Помада для губ Color Me Зволожуюча 828 вам підійшла та забезпечила добре зволоження. Користуйтесь із задоволенням.
- Лєночка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 826
Все ок
Дякуємо за відгук.
Гарний ніжний колір
- Недостатки:
Вітаємо,Лєночка Томич.Дякуємо Вам за відгук про помаду для губ Color Me Зволожувальна 826. Бажаємо Вам завжди сяяти стильними образами та насолоджуватися улюбленими відтінками щодня!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 828
Як завжди, відмінна якість...
- Недостатки:
Вітаємо,Людмила Скринник. Дякуємо , що цінуєте якість. Бажаємо Вам лише вдалих знахідок у макіяжі та чудового настрою щодня!
- ВІКТОРІЯ Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 821
Дякую за замовлення! Швидко, якісний товар, без пошкодження. І ціна з гарною знижкою!
Добрий день. ВІКТОРІЯ ГРИНЕВИЧ. Вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наша помада для губ зволожуюча 821, Вас приємно вразила. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням.
- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 819
купувала для мами, дуже задоволена якістю і насиченим кольором
Добрий день,Валерія Дорофеєва. Дякуємо за позитивний відгук. Користуйтесь с задоволенням.
- Людмила П***Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 829
Помада для губ Color Me покорила своим насыщенным цветом и качеством. Плмада имеет лёгкую, приятную текстуру. Она ровно и легко ложится на губы, не растекается при этом. У помады отсутствует химичный привкус. В течении дня хорошо держится на губах, не скатывается.
- Галина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 831
большое спасибо магазину розетка и производетеля.
- Достоинства:
- увлажняет
- Недостатки:
- Не виявлено.
Дякуємо Галина, за відгук. Нам важлива ваша думка.
- Теьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 830
Помада Color Me гарної якості,але чомусь пропав присмак ванільки.я користуюсь помадою цієї марки років 30.
- Достоинства:
- Гарно тримається на губах
- Недостатки:
- Пропав аромат ванілі
Добрий день,Теьяна Нагорська. Дякуємо за відгук. Формула залишається не змінною.
- Наталія
Невже цьому бренду вже 30 років? Мені здається, що це молодий бренд.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 821
Помада сподобалась,але 821 колір на губах виглядає світліше і тон холодніше ніж в самій помаді і на сайті
- Достоинства:
- Зволожуюча
- Недостатки:
- Колір відрізняється,але для мене не критично
Вітаємо,Ирина.Дякуємо за Ваш відгук, за те, що, обираєте Color Me і ділитеся своїми враженнями!
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 828
Для зими не сочний колір, з олівцем краще
Вітаємо,Ганна Семисоті. Дякуємо за Ваш відгук.Нехай Ваш макіяж завжди залишає відчуття легкості та підкреслює природну красу.
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 831
Очень обидно, что цвет не совпадает. Заказала помада 831. На картинке она светлая, а оригинал оказался темно бордовым. Печалька.
- Достоинства:
- Помада хорошего качества.
- Недостатки:
- Цвет не то что не соответствует показанному, а даже рядом не стоит.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 822
Бліда, але сама по собі хороша помада.
- Недостатки:
Дякуємо за відгук, Олена Суздальцева. Нам важлива ваша думка.
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 826
Не зовсім задоволена товаром
- Недостатки:
- Колір геть не співпадає
- Євгенія
а який колір?
Добрий день,Альона Башинська.
У реальності кольори товарів можуть відрізнятися від тих, які Ви бачите на екрані. Це залежить від індивідуальних налаштувань. Шкода, що продукт не задовольнив Ваших очікувань) - Представник постачальника
Добрий день,Євгенія. Дякуємо за відгук. Ніжний нюд, з легким рожевим підтоном. Для сяючого фінішу, має слабке включення шимеру.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 821
821 тон не соответствует фото, намного светлее
- Достоинства:
- увлажняющая
- Недостатки:
- бледная
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 827
Хочу повернути замовлення помаду Color me 827. Повністю не співпадає колір на картинці з реальністю. Замовлення отримала сьогодні 01.11.2022., помадою не користувалась. Не можна так дурити людей. Зароблені таким чином кошти на користь не підуть.
- Олександра П***
Написано "Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. "
- Людмила В***Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Me Увлажняющая 820
Мало того, що колір зовсім не співпадає з картинкою на сайті, на губах помада взагалі немає НІЯКОГО КОЛЬОРУ! Наче дитячим кремом намазано. Причому лягає нерівно, тобто і в якості гігієнічної не можна використати. Номер 822.
- Достоинства:
- Немає. Добре, що недорога.
- Недостатки:
- Суцільний брак!
Вітаємо,Людмила Вертай. У реальності кольори товарів можуть відрізнятися від тих, які Ви бачите на екрані. Це залежить від індивідуальних налаштувань монітора. Стосовно кольору, зверніть увагу, помада що зволожує з легким шимером.