Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Компактная пудра Color Me Шелковая 3 Нежно-бежевый 10 г (8014533607430)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Юлия А***

Хорошая, не дорогая пудра

Достоинства:
    Хорошая
    Недостатки:

Добрий день,Юлия Апостолова.Нам дуже приємно знати, що пудра Color Me Шовкова 3 , Вам сподобалася. Вона дійсно дарує шкірі природне матове покриття, допомагає зменшити видимість пор і завдяки компактному формату зручна для використання будь-де. Дякуємо, що обираєте Color Me)

• Ольга Ф***

Нормальна пудра!

Недостатки:
    Я не взахваті

Вітаємо, Ольга Федориченко. Дякуємо за відгук. Ваша думка, для нас важлива.

• Ольга Ч***

Пудру купую не вперше, вона мене не розчаровує, дуже гарно лягає, виглядає на обличчі гармонійно, без ефекту маски. Гарна ціна, швидка доставка, сервіс на висоті як завжди)

Достоинства:
    Дрібний помел, лягає гарно, але маскує дрібні недоліки. Якість вища за ціну.
    Недостатки:
    Для світлошкірих порекомендувала би трохи світліший тон. Впродовж дня потребує додаткового нанесення, особливо влітку. Спонж у комплекті в нагоді не став, користуюсь своїм.

Вітаємо,Ольга Чос. Нам приємно чути, що Компактна пудра Color Me шовкова 3, відповідає Вашим вимогам і має високу якість. Дякуємо Вам за теплий відгук) Це справді чудовий вибір!

• Инна Я***

Не можу рекомендувати. Пудра окислюється на шкірі, стає рудою. Лягає пятнами, пилить, сушить шкіру, підкреслює недоліки. Розчарована

Добрий день,Инна Ясинская! шкода, що наша ходова позиція Вам не підійшла, Можливо пудра була підібрана не за типом шкіри або невірно була підібрана уходова косметика.

• Наталья Т***

Обожаю эту пудру, Отличное качество

• Кущак И***

Замечательная пудра. Не сушит, не стягивает кожу. Тон № 3 очень подходит для светлого типа лица, лицо становиться нежным без следов нанесения.

• Ольга
    Продавец: Rozetka

Отличная пудра, беру ее не в первый раз уже. Светлый тон для моей кожи подошел.Пылит чуток,но это не страшно. Я пользуюсь кистью, ложится идеально.

• Катарина
    Продавец: Rozetka

Пудра действительно шелковая. Очень мелкий помол, наноситься легким тонким слоем, хорошо при этом фиксирует тональную основу и консилер.

• Ульяна
    Продавец: Rozetka

Пудра мне понравилась, поэтому буду ее советовать. У пудры матовая шелковая текстура, приятная коже. На лице совершенно не чувствуется, хорошо растушевывается и абсолютно не сушит кожу.