Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Полотенца COLOReIT 40 х 70 см 100 шт сложенные гладкие (4823103561591)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Ірина С***

На мужскую стрижку и на женскую короткую хватает отлично, впитывает. Мне понравилось , буду заказывать ещё. На длинные волосы не подходит.

Дякуємо за ваш відгук!

Раді, що рушники вам сподобалися та добре справляються зі своїм завданням
      Можливо, для довгого волосся вам також підійдуть рушники Etto щільністю 50 г, розміром 50×80 см.

Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Ольга С***

Користуюсь вже декілька місяців для прибирання після прикорму дитини. Дуже зручно та практично. Матеріал не рветься, слідів не залишає

Вітаємо, пані Ольго!
      Дякуємо за відгук!
      Раді, що одноразові рушники Coloreit вам до вподоби.
      Комфортного користування!

• Татьяна Т***

Гладкі більше подобаються , аніж сітка

Достоинства:
    Замовляю на постійній основі

Вітаємо, пані Тетяно!
      Щиро дякуємо за відгук — нам дуже приємно, що вам подобаються наші рушники.
      Бажаємо приємного користування та комфорту щодня!

• Максим А***

Брал для вытирания лица после умывания, так как есть акне и хочу уменьшить контакт с обычными полотенцами где могут накапливаться бактерии.

Очень большой размер одноразового полотенца, я думаю даже слишком, можно вытереть всё лицо и полотенце даже не намокнет.

Достоинства:
    Большое полотенце, хорошо впитывает влагу.

Вітаємо, пане Максиме!
      Щиро дякуємо за відгук — нам дуже приємно, що вам сподобалися наші рушники.
      Бажаємо приємного користування та комфорту щодня!

• Борис Г***

Замовили 4 пачки по 100 штук. але в усіх пачках не по 100 а по 97-98 штук. Здавалося б, дрібниця і можна не звертати уваги, та замовляли для подальшого фасування і, якщо всі складники йдуть рівно по 100 штук, то рушники доводиться замовляти на одну упаковку більше через недостачу в упаковці кількох рушників. кому такі дрібниці важливі- враховуйте.

Недостатки:
    на заявлені 100 штук недостає 2-3 штуки

Доброго дня, пане Борисе!
      Дякуємо за відгук. За технічними умовами допускається похибка до ±3%: іноді в одній пачці може бути 97–98 рушників, а в іншій 101–103. Це пов’язано з особливостями роботи обладнання. У середньому кількість завжди відповідає нормі, а якість продукції залишається незмінною.

Водночас ми розуміємо вашу ситуацію, коли важлива точна кількість для фасування, і передамо ваш відгук виробнику для додаткового контролю. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

• Борис Г***

Покажіть, будь ласка, де на упаковці чи в характеристиках вказано інформація про похибку для мене, як для споживача. Наприклад, на упаковці з цукром я бачу інформацію про похибку у вазі -+, тому що продукт може вбирати в себе вологу. Де на упаковці є :" За технічними умовами кількість рушників може становити 100+-3 %",
      чогось ще ні разу не попадалися упаковки зі 101-103 шт. З іншими продавцями було весь час рівно 100 шт.

Дякуємо за Ваш відгук і зауваження.
      Для одноразових фасованих виробів дійсно передбачена допустима похибка у кількості до ±3% згідно з технічними нормами. Це відповідає вимогам українського законодавства і є загальноприйнятою практикою у виробництві.

Ми розуміємо, що для деяких клієнтів важлива точна кількість, тому вже працюємо над тим, щоб додати цю інформацію в опис товару та зробити пакування ще більш прозорим і зручним для Вас.

• Марина П***

Замовляла 2 упаковок по 100 шт, прийшли 1 упаковка 100 друга 50

Недостатки:
    Неналежно відправляють товар

• Лилия Х***

Прийшли 50 шт ! Заплатила за 100 шт
    Не можу зв’язатися з оратором

• Григорьева М***

Заказывала 2 пачки по 100шт,пришли 2пачки по 50шт,как вы будите возвращать еще раз 100шт?

• Татьяна Т***

Стабільно замовляю , буває гладкі , буває сітка
    Зараз більше подобається гладкі

Достоинства:
    Недорогі і якісні
    Недостатки:

Вітаємо, пані Тетяно! Щиро дякуємо, що обираєте нас, та за ваш відгук. Нам дуже приємно, що наша продукція вам до вподоби. Бажаємо приємного користування та затишку!

• Екатерина З***

Хорошие, мне для груминга, для вытирания собак подходят

• Світлана П***

Погана якість , розмір не відповідає .

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам важлива кожна думка. Ми будемо працювати над покращенням нашої продукції!

• Юрій М***

Брав для масажного салону, щоб накривати підголовник. Для цього вони ідеальні.

Достоинства:
    М'які, приємні на дотик.
    Недостатки:
    Я б не сказав, що добре вбирають вологу. Руки залишаються мокрими. Щоб витерти потрібно мінімум два рушники.

Доброго дня, Юрію!
      Дякуємо за відгук!
      В нашому асортименті також є спеціальні серветки для масажного столу, вже з отвором.
      Серветки для масажного столу Etto 35 х 40 см 50 шт складені перлина (4823101093575)
      ссылка
      Приємного користування!