- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар за свої гроші
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Рома Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая цена и чистит монитор хорошо
Представник постачальникаДоброго дня, Романе! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно чистє
Представник постачальникаДобрий день, Борисе! Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Борисе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- СергiйОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся дуже давно чистілками цього бренду. Все чудово витирає. Щоб досягти супер ефекту треба включити голову та правильно користуватися. Підготовити поверхню і т.д.
- Достоинства:
- Гарно витирає без розводів
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вообще ничего не очищает, ужасный
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не соответствует описанию
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже прикро, що знайомство з продукцією ColorWay мало для Вас негативний досвід. Нам дуже важливо розібратись в даній проблемі, підкажіть будь ласка яку саме техніку (модель) ви очищали, яку серветку ви використовували, це спеціальна серветка чи звичайна побутова ганчірка. Тільки спеціальна серветка та рідина в комплексі будуть давати гарний результат. Також дозвольте дати поради що до очищення монітору/ТВ.
Кроки
1. Вимкніть монітор - переконайтеся, що монітор вимкнений і охолоджений перед початком очищення.
2. Використовуйте суху спеціальну мікрофіброву серветку - спочатку спробуйте очистити екран сухою серветкою. Легко протріть екран круговими рухами, щоб видалити пил і легкі забруднення.
3. Змочіть серветку - якщо на екрані залишилися плями, змочіть мікрофіброву серветку спеціальним розчином для очищення екранів. Не розпилюйте рідину прямо на екран, щоб уникнути потрапляння вологи всередину монітора.
4. Обережно протріть екран - знову протріть екран круговими рухами, не натискаючи занадто сильно. Якщо ви використовуєте розчин для очищення, переконайтеся, що ганчірка лише злегка волога, а не мокра.
5. Висушіть екран - дайте екрану висохнути природним шляхом або протріть його сухою мікрофібровою ганчіркою.
Поради
Не використовуйте паперові рушники, туалетний папір або тканини, які можуть залишити подряпини або ворсинки.
Не використовуйте побутові чистячі засоби, оскільки вони можуть містити агресивні хімікати, які можуть пошкодити екран.
Регулярно чистіть екран, щоб запобігти накопиченню пилу і забруднень.- Андрей С***
Газетой только не протирайте. С микрофиброй отлично
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень плохая жидкость, не рекомендую! Раньше брал флакон поменьше и было все отлично, а это видать подделка. Оставляет много разводов.
- Достоинства:
- Смывает пыль
- Недостатки:
- Много разводов
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Денис
Змінився склад, ось і все.
Виробники частенько йдуть шляхом здешевлення виробництва.
- Тімур Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Матовий монітор взагалі не чистить!
- Андрей С***
Мікрофібра в допомогу.