Отзывы покупателей о Чистящие салфетки ColorWay для LCD и TFT 40 шт (CW-1074)
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Салфетки хорошо очищают поверхность клавиатуры и экрана ноутбука.
Представник постачальникаДоброго дня, Вадиме! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою роботу виконують Розводів нема
Представник постачальникаДоброго дня, Олеже. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Своє завдання виконують. Рекомендую.
Буду купувати ще.- Достоинства:
- Чудовий варіант.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшее что пока есть на рынке в Украине, все остальное или сохнет быстрее или оставляет больше разводов, но тоже не идеал, последние 4-5 салфеток как бы вы их не закрывали все равно сохнут и на выкид.
- Достоинства:
- Более менее, не вау и не фу, лучшее что пока что продают в Украине, выбора нет.Хорошая упаковка, хорошая и быстрая доставка до места выдачи.
- Недостатки:
- Сохнут последние 4-5 салфеток.Всегда сохнут, беру не первый раз.Цена
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Їх багато, тому вистачає надовго. Протираю ними стіл від пилу та екран. Помітив, що на деяких екранах залишаються розводи, і доволі важко витерти поверхню так, щоб їх зовсім не було. Також серветки дуже швидко висихають, якщо неакуратно закрити упаковку — достатньо навіть найменшої щілини.
- Достоинства:
- Хороше співвідношення ціни та якості.
- Недостатки:
- Якщо погано закрити упаковку, дуже швидко пересихають. Іноді ще й залишають розводи.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за розгорнутий відгук і чесний опис досвіду використання. Ви вірно підмітили — якщо упаковку закрити нещільно, серветки дійсно можуть швидко пересихати, тому рекомендуємо після використання щільно закривати клапан. Щодо розводів — це може залежати від типу поверхні, ступеня забруднення та температури екрана. Рекомендуємо протирати вимкнений і холодний екран, оскільки на теплому поверхня частіше дає розводи. Для ідеального результату на деяких екранах після вологої серветки також може допомогти легке протирання сухою мікрофіброю. Раді, що загалом ви оцінили співвідношення ціни та якості.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогано очищає монітор телевізора.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Станислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайні вологі серветки. Залишають багато розводів. Після них треба проходитись мікрофіброю, щоб позбутися розводів
- Недостатки:
- Залишають багато розводів
Представник постачальникаДоброго дня, Станіславе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навіть перші серветки напівсухі і не змочують поверхню достатньо.
Поверхня монітору - матова, волога з серветки скопичується та висихає нерівномірно, залишаючи розводи.
Якщо після цього протерти монітор звичайною сухою серветкою, з'являться нові розводи.
Купив дивлячись на коментарі 5 зірок, однак власний досвід показує, що вони скоріш за все накручені.
Якщо вам треба дійсно відтерти монітор - ваш вибір. Якщо ви бажаєте якість - вам не сюди.- Достоинства:
- Немає, звичайні серветки для рук роблять те саме.
- Недостатки:
- Напівсухі.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Евгений Б***Продавец: Rozetka
Залишаються розводи після користування. Ефект як від звичайних вологих серветок. Зря викинуті гроші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Звичайні вологі серветки по завищенній ціні
Представник постачальникаДоброго дня, Євгенію! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Олександра Б***Продавец: Rozetka
Лишає жахливі розводи на екрані ноутбука
- Достоинства:
- Можна витерти поверхню плити чи дзеркало
- Недостатки:
- Розводи