- Дарія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З клавіатури вичищено приблизно 100 г котячої шерсті. Також замшева поверхня і паличка для чистки об'єктива камери працюють ідеально.
Представник постачальникаДоброго дня, Дарія. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший набір для очистки!
Все необхідне в одному ) а окремий респект за мʼяку щітку!- Достоинства:
- 10 в 1
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша річ.
Представник постачальникаДоброго дня, Вадиме! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний набор!
На фото, до/после чистки кейса для наушников. (наушники старые, поэтому почистилась плохо.)
Сами наушники почистились идеально.- Достоинства:
- наушники (аирподс) очищаются хорошо. В пшыколке уже есть очищающая жидкость. Палочки, мягкую и как зубочистка, можно соединить. Щётка для клавиатуры мягкая и хорошо убирает пыль.
- Недостатки:
- прищепка для клавиатуры не подходит к моей клавиатуре. Подставка под телефон не держит мой телефон.
Представник постачальникаДоброго дня, Іване! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Матвій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хотілося б аби виробник ретельніше підходив до якості виробу…
- Достоинства:
- Багато усього в одному пристрої, мʼяка щіточка
- Недостатки:
- Якість збірки погана. Кришка постійно відсовується, тому тримати просто так в рюкзаку – це гарантовано все розгубити. Підставка – це смішно, ніякої користі практичної в ній немає
Представник постачальникаДобрий день, Матвій. Дякуємо за відгук. Шкода, що не все повністю відповідало очікуванням. Ми врахуємо ваші зауваження.