Отзывы покупателей о Микрофибра ColorWay для универсального применения 600gsm 40х40 см (CW-4460)
Нет в наличии
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший матеріал, добре витирає екран від забруднень,жирних плям! Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чисто від себе по відчуттям відразу запідозрив щось не те
- Недостатки:
- Можу відмітити два недоліки відразу після розпаковки
1) залишає після себе ворс - можливо з часом пройде
2) залишає розводи (використовував спирт 99,7%) - наврядчи пройде навіть з часом
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Хочемо звернути увагу на важливий момент: 99,7% спирт не є коректним засобом для використання з мікрофіброю. Така концентрація спирту може:
- пересушувати волокна мікрофібри;
- порушувати структуру ворсу;
- викликати появу розводів і «віддачу» ворсу на поверхні.
Мікрофібра ColorWay 600gsm (CW-4460) — це щільна, м’яка мікрофібра з плетінням «кручена петля», розроблена для сухого або вологого прибирання, роботи з водою або слабкими мийними розчинами. Вона здатна вбирати до 600% води від власної ваги та при правильному використанні не залишає розводів і ворсу.
Рекомендації:
- перед першим використанням бажано випрати серветку;
- для очищення поверхонь використовувати воду або спеціальні засоби для скла / інтер’єру, а не концентрований спирт;
- для знежирення спиртом краще підходять тонкі безворсові серветки, а не щільна універсальна мікрофібра.
Тобто описані недоліки пов’язані не з якістю виробу, а з нецільовим способом застосування. При використанні за призначенням серветка працює коректно.
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна ганчірка
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолію! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова мікрофібра
Представник постачальникаДоброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Великий розмір, зручна, не залишає подряпин, гарно вбирає вологу та прибирає бруд.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично, хорошо подойдёт для мониторов
- Достоинства:
- Не оставляет разводов
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная, качественная микрофибра. Не оставляет ворсинки, не оставляет разводы. Использую каждый вечер для протирки ноутбука после пользования. Буду брать еще.
Представник постачальникаДоброго дня, Віталію! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можливо брак партії - залишає розводи
Занадто багато спирту, чи щось ще
10 раз до цього купляв - нічого не було подібного
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино! Нам шкода, що виникла така ситуація. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Бондаренко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна серветка. Гарно витирає розводи. Великого розміру
- Достоинства:
- велика серветка
- Недостатки:
- поки не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Сніжано! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
М'яка міікрофібра, гарно протирає та прибирає пил з екрану ноутбука
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Ернест Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна якість!
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Ернесте! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість.