Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Сетевой фильтр-удлинитель СolorWay 3 розетки/4USB GaN3 Pro PD (2USB-A + 2 TYPE-C) (65W) 2 м (CW-CHE34PDB)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Богдан Г***

Отличная вещь! Избавился от лишних блочков. Скорость зарядки быстрая, если используется 1-2 порта. Если будет все 4 то будет распределяться.

Достоинства:
    Много портов
    Компактный
    Недостатки:
    Не обнаружено

Доброго дня, Богдане! Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!

• Андрій

Супер, звільнило багато місця на робочому столі

Достоинства:
    Компактний, відповідає характеристикам.
    Недостатки:

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!

• Діма Б***

Дуже хороша штука, ціна прекрасна за свої гроші. 2 тайп сі по 60w в мене виходить кабель на ноут кабель на телефон є в одному місці монітор запитав.

Достоинства:
    Маленька, кнопка вкл, 2 type c 60w
    Недостатки:
    Поки нема.

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Олексій Г***

Працює файно

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Віталій К***

Три зірки за кошмарну наклейку на виробі яка не знялася ні феном ні спиртом. А розчиник привів пластик в кошмарний вигляд.

Добрий день, Віталій. Дякуємо за відгук. Шкода, що не все повністю відповідало очікуванням. Ми врахуємо ваші зауваження.

• Сергей

Придбав цей фільтр. Брався заради usb портів. Що можу сказати, перепробував всі свої шнури які були, на двух телефонах, швидкої зарядки так і не показав, заявленої 65W там не має, десь може 18-20W, не треба дурити людей. Повертати думаю не буду, вже хай буде як є, але трохи не приємно, бо розраховував на швидку зарядку.

Достоинства:
    Зручний у використанні.
    Недостатки:
    Не має заявлених 65W зарядки, десь 18-20W.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом. Ми цінуємо вашу думку.
      Ми хотіли б запевнити вас, що ми гарантуємо відповідність заявленим технічним параметрам нашої продукції. Гарантія на цей фільтр складає три роки. Однак, для повної діагностики ситуації, що склалася у вас, важливо врахувати кілька ключових моментів:
      1. Не всі кабелі здатні передавати потужність у 65 Вт. Для підтримки такої високої потужності потрібен спеціальний кабель, оснащений відповідним чіпом, який підтримує протокол Power Delivery (PD) на необхідному рівні. Звичайні кабелі USB-A або навіть деякі кабелі USB-C можуть бути розраховані на меншу потужність.
      2. Важливо розуміти, що зарядний пристрій має кілька портів USB, і в залежності від схеми підключення пристроїв, потужність може перерозподілятися між цими портами. Якщо до зарядного пристрою одночасно підключено кілька пристроїв, загальна потужність у 65 Вт розподіляється між ними: USB: Single USB-C 65W, Single USB-A 60W, USB-C1+A1 45W+18W, USB-C1+A2 45W+18W, USB-C2+A1 15W+12W, USB-C2+A2 15W+12W, USB-C1+C2 45W+20W, USB-A1+A2 12.5W+12.5W, USB-C1+A1+A2 45W+18W, USB-C2+A1+A2 25W, USB-C1+C2+A1+A2 45W+18W;
      3. Для того, щоб отримати максимальну потужність у 65 Вт, сам пристрій, який ви заряджаєте (ваш смартфон), повинен підтримувати технологію швидкої зарядки Power Delivery (PD) потужністю 65 Вт. Якщо ваш телефон підтримує лише меншу потужність або інший протокол швидкої зарядки, він не зможе отримати 65 Вт. Сумісні протоколи: PD3.0 65W, PPS, APPLE FAST CHARGE (Iphone 8 and newer), SAMSUNG AFC, QC2.0/QC3.0/QC4.0+ , HUAWEI FCP, HUAWEI SCP, VOOC, XIAOMI 27W TURBO CHARGING.
      Ми розуміємо ваше розчарування через відсутність очікуваної швидкої зарядки. Щоб ми могли краще розібратися у вашій ситуації та, можливо, надати вам більш конкретну допомогу, будь ласка, уточніть:
      • Які саме моделі телефонів ви використовували для тестування?
      • Які кабелі ви використовували для підключення? Чи підтримують ці кабелі Power Delivery (PD)? В які порти вмикали?

• Сергей М***

Заряджали телефони realme у першого підтримка 50w в іншого 160w. Кабелі були, один комплектний з тим що на 50w, далі був кабель з підтримкою до 240w, всі інші честно не скажу, напевно - якісь стандартні.
      Були випробувані всі порти (ОКРЕМО)

Доброго дня! Важливо розуміти, що швидкість зарядки вашого телефону залежить не лише від потужності зарядного пристрою, а й від протоколів швидкої зарядки, які підтримує як зарядний пристрій, так і сам телефон.
      Телефони realme (особливо з високою потужністю 50W, 160W) в першу чергу використовують власні протоколи швидкої зарядки, розроблені OPPO (дочірнім брендом realme), такі як VOOC, SuperVOOC, SuperDart Charge.

Так, більшість нових телефонів realme з підтримкою 50W і вище дійсно підтримують USB Power Delivery (PD) та PPS, але зазвичай на нижчій потужності (часто до 18W-30W, іноді до 50W, якщо вказано "PD" в характеристиках оригінального зарядного пристрою).
      Наприклад, realme 50W Mini SuperDart Charger офіційно підтримує PD і PPS до 50W. Проте, 160W зарядка в realme це вже специфічний SuperVOOC, який для максимальної потужності вимагає оригінального зарядного пристрою realme/OPPO та кабелю.
      Таким чином, швидше за все, ваші телефони realme не активують максимальні 65W з цього подовжувача, оскільки вони віддають перевагу власному протоколу для досягнення найвищої швидкості. Зарядний пристрій ColorWay переходить на сумісний, але менш потужний протокол (наприклад, базовий PD або QC), що і дає вам 18-20W.

Запам'ятайте: потужність зарядки у Ватах, зазначена на зарядному пристрої, не означає її повну сумісність та максимальну швидкість зарядки з будь-яким телефоном. Завжди перевіряйте, які протоколи швидкої зарядки підтримує саме ваш телефон та зарядний пристрій, щоб уникнути подібних розчарувань."