- Дарія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші- чудовий чохол
- Достоинства:
- Щільно сидить, добре захищає екран завдяки високому бортику
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дарія! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чохол для телефону. Після 3 місяців пожовтів, на жаль, але прозорі чохли усі жовтіють з плином часу. Якість хороша, тому брала двічі його, загалом задоволена.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталю! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Альона З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний
Представник постачальникаДоброго дня, Альона! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Ксюша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чехол по качеству хороший и за такую цену просто отлично, а там время покажет
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм бампер за таку вартість. Подивимось, як швидко він пожовтіє. Тоді вже й робити висновки.
- Достоинства:
- Посилені кути
- Недостатки:
- не бачу
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, все чудово.
Представник постачальникаДоброго дня, Марино! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чохол за такі гроші.
Представник постачальникаДоброго дня, Богдане! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все як в описі
Представник постачальникаДоброго дня, Ростиславе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!