Отзывы покупателей о Чехол для планшета Lenovo Tab M11 ColorWay Black (CW-CTLTM11-BK)
Нет в наличии
- Филиппов И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
враховую, що зробив помилку, повівся на скидку
- Достоинства:
- не бачу ніяких переваг
- Недостатки:
- немає краплення для стилуса, якість ніяка, при встановленні як на піставку не тримає планшет, з'їжджає
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що чохол не виправдав ваших очікувань. У цій моделі окреме кріплення для стилуса конструкцією не передбачене. Щодо використання як підставки — фіксація залежить від правильного складання кришки, але якщо планшет все одно з’їжджає та не утримується стабільно, це може свідчити про невідповідність або дефект конкретного екземпляра. У такому разі рекомендуємо звернутися до магазину для перевірки товару та вирішення питання відповідно до умов гарантії.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла для маминого планшета Lenovo Tab M11, вона залишилась задоволена!
- Достоинства:
- Легкий, стильний, підійшов ідеально
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол легкий, не робить планшет цеглиною
Всі вирізи співпали, камера не перекрита- Достоинства:
- Не додає багато ваги, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для дитини планшет тепер не страшно давати в руки. Матеріал приємний, краї рівні, кнопки натискаються без проблем
- Достоинства:
- Хороший захист
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!