Отзывы покупателей о Сетевой фильтр СolorWay 5 розеток c выключателем на каждую розетку 5 м Black (CW-PSEA55SBK)
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер!Якість,швидка відправка.
- Достоинства:
- Дизайн,функціонал
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- ЮліяПродавец: Rozetka
Дуже зручний продовжувач
- Достоинства:
- Кожна розетка вмикається окремою кнопкою, масивний кабель
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественная вещь, мощный кабель, индивидуальные выключатели на каждую розетку, наличие варистора! Также очень порадовала скорость бесплатной доставки (1 день )! Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Тамара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний подовжувач! Довгий провід в 5 метрів, те що я і шукала. Окремі вимикачі, стриманий дизайн. Все просто чудово. Дякую!
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Тамаро! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наче працює як обіцяно. Роботу варистора ще не довелося перевіряти. Зручно шо кнопки на кожну окрему розетку.
- Достоинства:
- Ціна, якість, легко вставляється вилка
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер річ!Все працює.
- Достоинства:
- Стильний,зручний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вигляд міцне
Працює- Достоинства:
- Якість материалів та збірки
- Недостатки:
- На перший погляд не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Валентине! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кабель 1.5мм²
- Достоинства:
- Індивідуальні вимикачі на кожну розетку
- Недостатки:
- Сині світлодіоди в клавішах
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.