Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Наушники ColorWay Slim TWS-5 Earbuds Black (CW-TWS5BK)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Сергій В***

Все чудово швидка доставка ціна адекватна

Доброго дня, Сергію! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Артур А***
  • Алексей Л***

Не с первого раза подключились. Инструкция есть. Звук отменный при прослушивании музыки. По связи на 4. Недорого

Достоинства:
    Звук

Олексію, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Андрій Ф***

Якість звуку погана. Навіть цієї ціни не вартує.

Добрий день! Нам щиро прикро, що якість звуку не виправдала ваших очікувань. Водночас варто враховувати, що це модель початкового рівня, і за вартістю вона знаходиться приблизно на рівні дротових навушників, але вже дає переваги TWS-формату — повну бездротовість та компактність. У нашому асортименті також є більш дорогі моделі з кращими динаміками, глибшим звучанням, якщо для вас це важливий критерій.

• Анастасія

Навушники мають досить гарний звук — приємно здивували. Я часто слухаю розмовні відео, тож для мене це саме те, що потрібно. Ще один плюс особисто в моєму випадку вони дуже добре тримаються у вухах і не випадають. Мінусів для себе не помітила, рада покупці

Доброго дня, Анастасія. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!

• Дмитро

Якщо є можливість купити щось дорожче, то так і робіть. Шкодую що не зробив так. Слухати можна, але всеодно не те. Спробую еквалайзером під себе хоч якось підігнати. Мікрофон та час роботи поки не перевіряв.

Достоинства:
    Недостатки:
    Грають на свої гроші.
    • Дмитро

Напишу як доповнення. Сьогодні відпрацював в них цілий день, так скажу, що все таки на 300 грн навушники пристойні. Заряд тримають, радіус дії нормальний, звук налаштував по своїм уподобанням, з вух не випадають.

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.

• Роман Я***

При першому включені почув звук зєднання - такий неякісний я аж спочатку розчарувався, але до моменту поки не увімкнув музику - і приготувався до того ж неякісного звуку, але здивувався якісному звуку, в цих навушниках якість набагато вища за ціну

Достоинства:
    Гарний звук + ціна
    Недостатки:
    Невиявив

Доброго дня, Романе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!

• Олександр

Звук досить не поганий, на рівні, навіть баси дуже чутно. Погано спрацьовує сенсор в навушниках, досить не зручно коли потрібно зупинити музику, тощо. Не зручно доставати з зарядного кейсу, два рази падали на підлогу при першому використанні навіть.

Достоинства:
    Не поганий звук, навіть дуже не поганий. Здивувало за таку ціну.
    Недостатки:

Добрий день, Олександре. Дякуємо за відгук. Шкода, що не все повністю відповідало очікуванням. Ми врахуємо ваші зауваження.