Отзывы покупателей о Наушники ColorWay Slim TWS-5 Earbuds Black (CW-TWS5BK)
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово швидка доставка ціна адекватна
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Артур А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не с первого раза подключились. Инструкция есть. Звук отменный при прослушивании музыки. По связи на 4. Недорого
- Достоинства:
- Звук
Представник постачальникаОлексію, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість звуку погана. Навіть цієї ціни не вартує.
Представник постачальникаДобрий день! Нам щиро прикро, що якість звуку не виправдала ваших очікувань. Водночас варто враховувати, що це модель початкового рівня, і за вартістю вона знаходиться приблизно на рівні дротових навушників, але вже дає переваги TWS-формату — повну бездротовість та компактність. У нашому асортименті також є більш дорогі моделі з кращими динаміками, глибшим звучанням, якщо для вас це важливий критерій.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники мають досить гарний звук — приємно здивували. Я часто слухаю розмовні відео, тож для мене це саме те, що потрібно. Ще один плюс особисто в моєму випадку вони дуже добре тримаються у вухах і не випадають. Мінусів для себе не помітила, рада покупці
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо є можливість купити щось дорожче, то так і робіть. Шкодую що не зробив так. Слухати можна, але всеодно не те. Спробую еквалайзером під себе хоч якось підігнати. Мікрофон та час роботи поки не перевіряв.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Грають на свої гроші.
- Дмитро
Напишу як доповнення. Сьогодні відпрацював в них цілий день, так скажу, що все таки на 300 грн навушники пристойні. Заряд тримають, радіус дії нормальний, звук налаштував по своїм уподобанням, з вух не випадають.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При першому включені почув звук зєднання - такий неякісний я аж спочатку розчарувався, але до моменту поки не увімкнув музику - і приготувався до того ж неякісного звуку, але здивувався якісному звуку, в цих навушниках якість набагато вища за ціну
- Достоинства:
- Гарний звук + ціна
- Недостатки:
- Невиявив
Представник постачальникаДоброго дня, Романе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звук досить не поганий, на рівні, навіть баси дуже чутно. Погано спрацьовує сенсор в навушниках, досить не зручно коли потрібно зупинити музику, тощо. Не зручно доставати з зарядного кейсу, два рази падали на підлогу при першому використанні навіть.
- Достоинства:
- Не поганий звук, навіть дуже не поганий. Здивувало за таку ціну.
- Недостатки:
- Не зручно доставати з зарядного кейсу, два рази падали на підлогу при першому використанні навіть.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре. Дякуємо за відгук. Шкода, що не все повністю відповідало очікуванням. Ми врахуємо ваші зауваження.