Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Картридж ColorWay Canon (712) LBP-3010/3020 (CW-C712M)

Оценка пользователей 4.85/5
  • Александр Ф***

После замены на этот картридж - печать супер!

Достоинства:
    Недорого и качественно

Доброго дня, Олександре! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Игорь Г***

Відмінно

Доброго дня, Ігорю! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Степан М***

Класний картридж, встав як рідний. Не знаю як там люди його вставляють у мене з першого разу заліз) Якість друку добра. Можливо десь в налаштуваннях можна виставити відсоток використання тонера або в тому роді, не надто чорний шрифт друкує.

Степане, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Богдан Г***

Гарний і не дорогий картридж

Доброго дня, Богдане! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.

• Наталія М***

Все супер

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Антибура О***

Якісний товар

Доброго дня, Олег! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Александр

Печатает хорошо. Корпус встает впритирку. В целом доволен.

Достоинства:
    Дешовый, печатает хорошо.
    Недостатки:
    Хлипковат
  • Сергій Д***

Чесно відпрацював свій тонер, зараз замовляю ще один - заправляти їх сенсу нема, краще брати новий

Достоинства:
    Да
  • Дмитро Д***

Вставляється в принтер під притик, але працює доволі не погано. На скільки копій вистачить важко сказати. Купляли для друку дипломних пр. , та шкільних рефератів.

Достоинства:
    Не дорого. Друкує добре, полос немає.
    Недостатки:
    Тугенько входить картридж.
  • Михайло Г***

Нормальний картридж. Друкує нормально

Достоинства:
    Ідеальна заміна оригінальному
    Недостатки:
    Поки не виявив
      Представитель поставщика

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук, приємного користування!

• Василий К***

Вместе с картриджем положили бесплатный подарок - кабель USB Type C в тканевой оплётке.

Достоинства:
    Отличная замена оригинальному картриджу для принтера LBP3010.
    Недостатки:
    Плотно входит в принтер, но за эти деньги простительно.
      Представитель поставщика

Добрый день, Василий! Благодарим за выбор продукции ColorWay. Приятного пользования!

• Сергій Д***

Нормальний картридж, втикнув у всій canon lbp 3010 і поїхав. Головне не панікувати коли він не буде влазити, а спробувати кілька разів під різними кутами. І не забути познімати всі захисні плівки. Просто потягнути за спеціальні кольорові ручки

Достоинства:
    Нормально друкує, не знаю наскільки його хватить, але покищо все ок, Друкує чітко, бумагу не бруднить
    Недостатки:
    Трохи дивно вставляється у принтер. Старий картридж зі свистом залітав/виймався, цей ледь вліз. Може тут трохи другий розмір, але спочатку не хотів вставлятись, але під певним нахилом з 10 спроби вліз. Тим не меньше, працює як рідний
    • Сергій Д***

Виносив коробку з-під картриджу і раптом знайшов у ній подарунок - великий набір для очищення екранів. Дуже приємно, насправді)

• Сергій Д***

Через півроку знайшовся нюанс - картридж не піддається нормальній заправці. Тобто заправити можна, але продрукував він сторінок 200 і почав дико гадити чорнилом. Хоча заправник сказав шо картридж нормальний і фотобарабан зразу стоїть той який треба для нашого тонера. Може мені просто не пощастило, але я просто замовив ще один картридж, це не сильно дорого.

• Александр К***

Нормальный картридж, печатает хорошо. Не знаю на сколько его хватит, но меня устраивает. Доставили в указанный срок, ещё и добавили жидкость для ухода за экранам монитора.

Достоинства:
    Хорошая цена. Хорошо печатает.
    Недостатки:
    пока не нашёл
  • Александр Б***

Пока все отлично

• Валерий В***

Понравился ресурс по описанию 2000.

Достоинства:
    Нормальный картридж. Вставил включил и он работает без каких либо проблем.
    Недостатки:
    Пока не выявлено
  • Елена Л***

Еле еле вставила данный картридж в принтер Canon i-SENSYS LBP3010. Хотя китайский покупала и было нормально. Сняла все защиты.

Достоинства:
    Хороший картридж
    Недостатки:
    Не полная совместимость. Пришлось пол часа вставлять так и не поняла как картридж вставился.
  • Максименко О***

Хороший катрдж, качественная печать, нижкая цена, доставлено в оговоренные сроки, хороший сервис.

Достоинства:
    Качество, цена
  • Олена Д*** Федорчак

А чи підійде даний картридж до БФП Canon MF3010?

• ColorWay

Добрый день. Да, этот картридж совместим с Canon MF3010

• semko777
    Продавец: Rozetka

Колір далекий від оригінального. Працював недовго... мабуть сторінок 500, це максимум. Тепер практично не видно, що надруковано. Сторінка з правої сторони чорна. Нікому не рекомендую.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Працював недовго.
  • Дмитрий
    Продавец: Rozetka

много кто советовал, руки никак не доходили
    но, все же заказал, попробовал, уже недели 2 точно пользуюсь, сбоя нет, все работет, отличное качество
    хороший бренд

Достоинства:
    отличный
    Недостатки:
    нету