- AI аналіз відгуків215 відгуків: позитивні 75%, нейтральні 15%, негативні 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
!!!!!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалося гарно очищає монітор з першого разу , в мене діти тому на телевізорі багато плям різних з першого разу витерла а щіточка мягка для клавіатури хороша не лізе , читала відгуки за щіточку що погана навпаки хороша чи може мені так повезло ) в цілому задоволена 5/5
- Достоинства:
- Справляється із заявленими функціями , швидка доставка
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаІрино, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Марта Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір, який став справжнім порятунком на роботі, адже через розташування в промисловому районі від вікна на ноутбук постійно летить пил.
Засіб ідеально відчистив і скло телефона, і екран ноута, при цьому мікрофібра надзвичайно м'яка — не залишає жодних розводів чи подряпин. Пензлик також якісний і зовсім не сипеться, що дуже зручно для чистки клавіатури.
Окремо порадувала швидкість: від моменту замовлення до отримання минуло всього 2 дні, тож сервісом та якістю товару задоволена на всі 100%.- Достоинства:
- Якість,обробка замовлення, доставка, опакування
- Недостатки:
Представник постачальникаМарто, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все на доброму рівні
Представник постачальникаДоброго дня, Данило! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чудовий набір для єкранів ноутів, моніків, телефону, планшетів
- Достоинства:
- набір робить свою справу, спрей, кісточка. серветка. єкран чистий без розводів
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Анастасія! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все супер
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Валентин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чистить
Представник постачальникаДоброго дня, Валентине! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слідів не залишає, використовую для ноутбуків та телефоні
Представник постачальникаДоброго дня, Богдане! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такі розводи лишає на моніторі що упас
- Достоинства:
- Крута штука для витирання клавіатури
- Недостатки:
- Жахливо витирає монітор
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупалось в качестве презента к новому ПК дочке. Пришла целая упаковка, но кисточка залита клеем, на изгибах - может царапать поверхность. Тряпочка с зацепками - ощущение, что пользовались уже.
Рекомендую такие товары покупать в стационарных магазинах, иначе не угадаешь.- Достоинства:
- Хорошо очищает
- Недостатки:
- Бракованый комплект
- Давид П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре вичищає екран, але для гарного ефекту натираю мікрофіброю для окулярів, т.я. комплектна тканина добра для миття, але не витирання
- Достоинства:
- - рідина добре відмиває та не залишає розводів
- Недостатки:
- - ганчірка недостатньо м'яка для кінцевого витирання, краще підходить тканина/мікрофібра для окулярів
Представник постачальникаДоброго дня, Давиде! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично справляется. Телевизор не протирал года 2, отмыл с первого прохода.
- Достоинства:
- Комплектация
- Недостатки:
- Пока не заметил
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Вадім Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, років так 5-6 назад купляв в другому магазині цю штуку добре чистить монітори та телевізори рекомендую!
- Достоинства:
- Добре чистить екран
- Недостатки:
- Їх немає
Представник постачальникаДоброго дня, Вадиме! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір, прекрасна щіточка.
- Достоинства:
- Комплект
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крутой набор покупал для ноутбука
Представник постачальникаДоброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобався результат, легко видаляє забруднення. Треба слідкувати за серветкою, бо як що вона не дуже чиста, залишає розводи.
Представник постачальникаДоброго дня, Марино! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ЗурабОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щітка хороша.
Аерозоль... Ну, таке. Ніколи не користувався іншими тому не знаю, можливо так в повинно бути!? Добре, що не залишає розводів, але плями від пальців змиває погано. Я витирав звичайною вологою серветкою, а потім прискав цим аерозолем, щоб прибрати розводи від серветки.- Достоинства:
- Не залишає розводів. Щітка зручна, щоб чистити клавіатуру.
- Недостатки:
- Не змиває відбитки пальців
Представник постачальникаДоброго дня, Зураб! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Кирил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Кириле! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комплект просто супер. ДЯКУЮ дуже задоволений. Хочу трішки розвіяти міфи коментарів: Читаючи коментарі був трішки здивований, дехто пише що засіб залишає так звані «розводи» на екрані. В моєму випадку так було на початку без нанесення так званого «спрею» який був в комплекті, але якщо на мікрофібру нанести більше цього засобу(спрею) їх просто не залишиться. Також були дуже негативні коментарі на рахунок кисточки в комплекті. Так вона не самої найкращої якості але в мене при використанні вона не «розсипалася» та нормально функціонує, не знаю як інші її використовували я ж до прикладу використовував її для прочищення клавіатури. Свою функцію кисточка виконує непогано. (Камера не передає до кінця який ефект до та після, але він дуже суттєвий та чудово виконує свою роботу).
[Ще раз, Дякую за чудовий товар]- Достоинства:
- За свою ціну доволі хороший комплект
- Недостатки:
Представник постачальникаВіталію, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий комплект. Кісточка розвалилась майже одразу, просто ручка відпала. Але це поправимо. В цілому ок. Рідина якось працює. Тряпочка не дуже сподобалася, грубувати, жалко екран терти.
- Достоинства:
- комплект
- Недостатки:
- якість не дуже
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір якісно справляється з своїми задачами
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
рекомендую,средство отличное
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже вдалий набір. Щіточка змітає пил, мікрофібра та рідина добре справляються с завданням. Протираю монітор. Дуже подобається користуватись саме цим набором.
- Достоинства:
- Дуже вдалий набір
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набор. И кисточкой удобно из щелей пыль выгонять, и тряпочка с жидкостью разводов не оставляет.
Представник постачальникаДоброго дня, Дар'є! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На упаковці кацапцькою мовою пише, що має бути мішечок, але це явно якась стара інформація, оскільки місця на мішечок в упаковці не має і іншими мовами про мішок нічого не сказано. Очищує гарно, користуюсь щіточкою дуже часто - зручна. Color Way беру не вперше.
- Достоинства:
- Гарне очищення
- Недостатки:
- Мішка бракує все ж, але можна вдома пошукати його зі старого набору.
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасіє! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна-якість мені сподобалась
- Достоинства:
- Гарний набір. Добре очищається екран ноутбука.
- Недостатки:
- Маленька серветка.
Представник постачальникаДоброго дня, Анно! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- дмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный чистящий набор
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- игорь л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил Протер экран Пол дня отмывал разводы Лучшее средство это вода с добавлением небольшого колличества хозяйственного мыла Никаких разводов
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошные
- Рома Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре дуже гарно
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раз на два роки беру такий набір, як раз за 2 роки закінчується спрей і стирається мікрофібра до дірок.
Рекомендую, якість скрізь віки.
А пензлики у вас будуть накопичуватися. З цим нічого не поробиш.- Достоинства:
- Вистачає надовго, гарний у протиранні екранів.
Представник постачальникаВітаємо, Михайле! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обираєте товари нашого бренду.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний варіант для побутового використання
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно
Представник постачальникаОлег, доброго дня! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм, хорошо очищает
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
Представник постачальникаДоброго дня,Дмитро! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!