Отзывы покупателей о Набор Чистящий сжатый воздух ColorWay 500 мл + 800 мл (CW-3333/CW-3380)
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не поклали трубочки
- Рустам И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сделано в Китае, а написано, что в Украине (
Раньше покупал 300 мл и он сделал у нас, а 500 и 800 китайские
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Продукція ColorWay може вироблятися на різних виробничих майданчиках — в Україні, Європі або Китаї, залежно від партії та типу продукту. При цьому всі товари виготовляються за нашими технічними вимогами та проходять контроль якості, тому країна виробництва не впливає на функціональність чи ефективність засобу. Якість продукції залишається стабільною незалежно від виробничого майданчика.
- Зінаїда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришло в полной комплектации, всё как в описании, со своей задачей справляется
- Достоинства:
- Пришло всё как в описании, никаких проблем нет, дует хорошо
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Зінаїда. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замість двох прислали один на 800мл. За такої дрібниці втрачаєте довіру. "Дякую" за обман.
- Роман Ч***
Проблема вирішена. Дякую "Розетці" за співпрацю.
- олег і***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхав один балон замість двох
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже швидко охолоджується, від чого гірше задуває. Якщо тримати перерви - все буде круто.
Представник постачальникаДоброго дня, Богдане! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Анатолій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Хоча важко напортачити з банкою з повітрям. В мене ще проблем не було.
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
классно, дует
- Достоинства:
- работает
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Делает пшш-пшш воздухом, всем доволен
Представник постачальникаДоброго дня, Антоне! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для чистки зброї.Ідеально.видуло весь пісок,багно.Не жалкую що купив
- Достоинства:
- Зручний балон.є кришка запобіжна
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Романе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло в коробці від якойсь тухлої риби але в цілому все класно . Дякую
- Лідія З***
Так це ж саме запах пропану)
- Яна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре
Представник постачальникаДоброго дня, Яно! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Зозуленко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарно продуває щилини
дуже швидко охолоджується, що знижує тиск
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка в срок
- Достоинства:
- Все как в описании
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олеже! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Мищенко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна цінова пропозиція на набір, якість супер
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Великого балона хватає дуже на довго
- Достоинства:
- Добре що в комплекті іде трубочка для важкодоступних місць.
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все норм балоны целые, доставка вовремя.
- Достоинства:
- Цена, качество.
Представник постачальникаДоброго дня, Михайле! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через деякий час користування, починає пропускати повітря через клавішу натискання.
Не рекомундую.- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Тігай О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Від другого натиску, на маленькому балоні зламалася кнопка, і тепер повітря йде не через трубку а через тріщину
- Никита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
бред полный быстро заканчивается и слабый выпуск газа
- Достоинства:
- Недостатки:
- быстро заканчивается слабый выпуск газа
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
супер, зі своєю задачею справляється на ура, купував для чистки клавіатури ноута, але використовував всюди де це можливо
- Достоинства:
- справляється зі своєю задачею
- Недостатки:
- недоліків немає, головне притримуватися інструкції і все буде чудово
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний тиск та об'єм
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ЛеонідОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раніше було найкраще очисне повітря,але зараз є кращі конкуренти!Дуже слабкий тиск у 0,5 банці. Декілька років тому було все добре
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабкий тиск!
- Вадим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В останній раз купую це. Зламався клапан що тримає трубк
- Достоинства:
- Недостатки:
- Замерзає , слабкий тиск.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попался брак - большой баллон был почти пустой.
- Достоинства:
- Маленький баллон - полный
- Недостатки:
- Большой почти пустой.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаВітаємо, Владиславе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше купував цей товар, тиск як на мене, слабкий. Треба продувати короткими чергами, якщо тримати більше 4 секунд, то тиску майже немає.
- Аліса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все підійшло
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшли
Представник постачальникаДоброго дня, Алісо! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- SergОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Балон чудово підійде щоб прочистити великі шматки пилу, на щось більше не вистачає тиску. Також через 5-10 секунд користування балон стає холодним, що додає дискомфорту в його використанні
- Недостатки:
- Малий тиск, незручне використання
- Дмитрий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1) Як ви використовуєте пропан замість повітря варто це вказати у описі товару, і особливо ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ або ВІДПОВІДНИМ ЗНАКОМ на самих пляшках.
Я навіть впевнений, що це порушення законодавства.
Предмет легкозаймистий і вибухонебезпечний!
2) Своєї зазначеної функції абсолютно не виконує, бо замалий тиск і сильно охолоджується після хвилини використання, неможливо тримати балон у руці.
Результат : викинуті гроші за, вибачте, повну маячню, яка ще й може вас травмувати/вбити при необережному користуванні.
Прохання до розетки звернути увагу на те, що ви продаєте.- Достоинства:
- Денис
В описі: Склад газу: Propan Butan (PB 4.2T)
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Газ по завышенной цене.
Баллончик пропана на 400 мл стоит 50 грн.- Достоинства:
- Выполняет своё предназначение.
- Недостатки:
- Это не сжатый воздух,это пропан.
- Кирилл М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хоть я и с паузами делал прочистку, всё равно долговато получается. В принципе удобно на улице на лавке делать (если такая возможность есть), только что-то на лавку необходимо для ПК подложить, чтобы корпус не царапался.
Ну в целом хорошая штука, полезная.- Достоинства:
- Можно прочистить ПК от пыли, особенно в местах где кисточкой не достать
- Недостатки:
- Долгий процесс, ибо балон становиться холодным, нужно ждать, когда обратно станет нормальной температуры
Представник постачальникаДоброго дня, Кирилле! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay.
- Романчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один балон приехал пустой
Представник постачальникаДоброго дня,Владиславе! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок. Слова лишнии.
- Достоинства:
- Выполняет поставленную задачу
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший товар без дефектів набір в цілому задоволений
- Достоинства:
- Ємність дешевше вщяти набір а ніж окремо