Отзывы покупателей о Большой чистящий набор 3 в 1 ColorWay для очистки экранов, стекол и электроники (CW-5200)
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно ним користуюся
- Достоинства:
- Якісний засіб
- Недостатки:
- Немає запаски просто без тряпочок
Представник постачальникаДоброго дня, Яна! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалось - вартує кожного мілілітру.
Представник постачальникаДоброго дня, Руслане! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Средство очень хорошее и нужное , особенно для пыльных помещений , чистит хорошо и быстро , запаха никакого не чувствуется .
- Достоинства:
- Большой флакон и три салфетки .
- Недостатки:
- Не обнаружил .
Представник постачальникаВітаємо, Олександре! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
работает как надо.
- Достоинства:
- Всё просто замечательно!
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитре! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер средство, убирает все пятна,не оставляет следов!
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вытирает отлично.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Нет для меня
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ерунда
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляю вже вчетверте. Ще й подрузі купила. Мені дуже подобається. Протираю ним комп, ноут, телефони та окуляри. Суперська штука. 2 ганчірочки всередині. Об'єм класний. В офісі страшенно осідає пилюка, а коли ним протираю монітор, то довго пил не осідає в такій великій кількості
- Достоинства:
- Чудово справляється. Задоволена
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаВітаємо, Анно! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный спрей и салфетки
- Достоинства:
- Вытерает четко
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая цена ,быстро отправили
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один раз користувався. Жирна плазми на телевізорі видаляє неохоче! Далі побачим!
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Микита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
топ
Представник постачальникаДоброго дня, Микита! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий засіб, яким доводилось користуватись
- Достоинства:
- Екран без розводів
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
спочатку думав, що дарма витратив гроші, бо розводи залишалися, але потім спробував напшикати на меншу серветку стільки засобу, щоб аж текло по екрану, бо помітив що воно дійсно змиває бруд але здалося, що засобу замало. після того, коли було достатньо миючого засобу, то розводи почали змиватися і залишалися малі лінії, які більшою серветкою поліруються швидко і екран виходить повністю чистим. сподіваюся, що комусь допоможе відгук
- Достоинства:
- миє
- Недостатки:
- але треба знати нюанс
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за такий детальний і корисний відгук.
Ви дуже точно підмітили нюанс використання.
Дійсно, цей набір працює найкраще, коли засобу достатньо, щоб він розчинив забруднення, а не випаровувався занадто швидко. Оптимальна схема саме така, як ви описали: спочатку — волога серветка з достатньою кількістю засобу для змивання бруду, а потім суха, більша серветка для полірування. Тоді розводи зникають і екран виходить повністю чистим.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — такий відгук справді може допомогти іншим користувачам швидше отримати правильний результат з першого разу.
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому не розумію філософії цього набору, можливо матовим моніторам він не підходить бо використовуючи інструкцію на упаковці, залишилися розводи. На глянцевих поверхнях можливо буде краще.
- Достоинства:
- Немає як таких.
- Недостатки:
- Ганчірки були з плямою, причому обидві, мабуть десь на складах потрапила вода в середину, дрібниця але не приємно
Представник постачальникаДобрий день, Василю. Дякуємо за відгук. Шкода, що не все повністю відповідало очікуванням. Ми врахуємо ваші зауваження.
- Марта Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальний набір . Великий обʼєм . Гарні фібри
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марта. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Very good!
- Достоинства:
- Good!
Представник постачальникаДоброго дня, Іване! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Галенко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна ємність, гарний об'єм, чудова якість
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер очисник
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ось що таке депресія, це писати відгуки для наборів для очищення.
Придбав данний набор для того щоб загартоване скло корпуса пк почистити, і з роботою він справився на усі 100% тепер коли дивишся через скло то тепер не зрозуміло чи є те скло- Достоинства:
- Ефективність
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна якість, розводів не залишає. Де є сліди пальців на екрані то потрібно двічі наносити та протирати, в комплекті 2 серветки
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Роман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прибув зламаним, розприскувач протікає при нахилах, при натисканні більшість речовини просто витікає, а не розприскується, неможливо користуватись, пляшечка, аплікатор, все липке і склизьке
- Достоинства:
- Очищує задовільно
- Недостатки:
- Паршива якість
Представник постачальникаДоброго дня, Романе! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Марія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука. Дякую! На дуже довго вистачає засобу і дуже зручні ганчирочки.
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово відчищає матовий дісплей ноутбука. Тряпочки зручно поміщаються в ковпачку
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ЮніфорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
My ips and oled clean
- Достоинства:
- 2 tryapka
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто шлак, тільки розводи залишає!!! Запах як у звичайного засобу для миття вікон!!!
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Нам шкода, що у вас склалося таке враження, але звернемо увагу на кілька важливих моментів використання.
Очисний засіб ColorWay CW-5200 призначений для роботи з екранами та електронікою, але результат напряму залежить від способу нанесення. Поява розводів зазвичай пов’язана не зі складом рідини, а з умовами застосування, зокрема:
- очищення на теплому або увімкненому екрані (рідина занадто швидко випаровується);
- надмірна кількість засобу;
- використання вже забрудненої або вологої мікрофібри.
Запах може нагадувати засоби для скла — це нормально, оскільки склад безпечний для поверхонь і не містить агресивних компонентів.
Рекомендуємо спробувати ще раз за таким алгоритмом:
- видалити пил сухою серветкою;
- розпилювати засіб на тканину, а не на екран;
- протирати без сильного натиску;
- насухо витерти чистою стороною серветки.
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Соответствует
Представник постачальникаДоброго дня, Євгенію! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Константин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо очищает, экраны без разводов. Ожидания полностью оправдались.
- Достоинства:
- Две салфетки в комплекте
- Недостатки:
- Не выявленно
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтине. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно витер монітор компʼютера
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Юрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- ВЕРОНІКА М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замечательное средство, покупаю не первый раз.
- Достоинства:
- Хорошо справляется со своей задачей
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вероніка! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Маргарита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово прибирає сліди від пальців та пил.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Маргарито. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Тимур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Огонь
Представник постачальникаДоброго дня, Тимуре! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував для телефонів, ноутбука, телевізорів - так як техніки багато, а розводи та відбитки на екрані дратують. Довго обирав, вирішив замовити цей комплект - щоб недорого та еффективно.
Поки що все супер - тестував на телевізорі, очищує добре, розводів не лишає, наче б є ще якийсь захист від пилу (після чищення не так сильно сідає на єкран). Задоволений покупкою.- Достоинства:
- Очищує, розводів не лишає. Адекватна ціна
- Недостатки:
- Поки що не виявив
Представник постачальникаАндрію, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
для матових поверхонь нормально +-, а от для глянцевих це треш – дуже багато розводів.
є такий міні тест - якщо використовувати суху серветку і залишається такі розводи, то це проблема в самому засобі...- Достоинства:
- Недостатки:
- залишає багато розводів на глянцевій поверхні, які важко прибрати
- Артем
Засіб наносьте на серветку, а не монітор. Достатньо 2-3 пшики що б гарно протерти 27".
Перед процедурою рекомендую акуратно протерти сухою тряпкою щоб прибрати пил для уникнення мікро-подряпин. Вже пів року протираю глянцевий oled монітор і все добре.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв щоб оновити свій старий спрей і не прогадав. Дуже сподобалися 2 серветки в комплекті
- Достоинства:
- Швидка доставка, відміна ціна і величзні серветки
- Недостатки:
- відсутні
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!