- AI аналіз відгуків215 відгуків: позитивний – 78%, нейтральний – 15%, негативний – 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
спочатку думав, що дарма витратив гроші, бо розводи залишалися, але потім спробував напшикати на меншу серветку стільки засобу, щоб аж текло по екрану, бо помітив що воно дійсно змиває бруд але здалося, що засобу замало. після того, коли було достатньо миючого засобу, то розводи почали змиватися і залишалися малі лінії, які більшою серветкою поліруються швидко і екран виходить повністю чистим. сподіваюся, що комусь допоможе відгук
- Достоинства:
- миє
- Недостатки:
- але треба знати нюанс
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за такий детальний і корисний відгук.
Ви дуже точно підмітили нюанс використання.
Дійсно, цей набір працює найкраще, коли засобу достатньо, щоб він розчинив забруднення, а не випаровувався занадто швидко. Оптимальна схема саме така, як ви описали: спочатку — волога серветка з достатньою кількістю засобу для змивання бруду, а потім суха, більша серветка для полірування. Тоді розводи зникають і екран виходить повністю чистим.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — такий відгук справді може допомогти іншим користувачам швидше отримати правильний результат з першого разу.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По глянцевым поверхностям ничего не скажу. Для матовых - практически идеальное средство но только при условии использования в комбинации с чистящими салфетками. Любыми. Хоть самыми дешёвыми. Даже высохшими которым уже сто лет. Это кстати вообще как ни странно самый лучший вариант. Распыляете небольшую дозу (4-5 нажатий) прямо на монитор (можно не бояться) и сразу же, именно сразу же, не дожидаясь ни секунды вытираете чистящими салфетками. В зависимости от степени загрязнения 1-3 минуты и монитор чище чем новый. Просто в идеальнейшем состоянии. Вы будете поражены результату. Те тряпки которые в комплекте подходят только для глянцевых поверхностей. На матовых с ними замучаетесь с разводами просто завал... Вцелом средство очень хорошее. Берите, не сомневайтесь.
- Достоинства:
- Цена. Большая ёмкость. При правильном использовании идеальное средство для матовых ПК мониторов
- Недостатки:
- Тряпочки в комплекте только для глянцевых поверхностей, для матовых только в комбинации с салфетками
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримали сьогодні спрей, прийшли додому і перевірили одразу на телефоні та 2 ноутбуках. Я в захваті! Якщо дотримуватись інструкції (розпилити засіб на ганчірку мікрофіброву, протерти екран, витерти сухою стороною ганчірки) - результат бомба. На екранах не залишається розводів узагалі, добре очищає застаріли плями (відбитки пальців, клавіатури, масних цяток, пилюку тощо). Планую перевірити ще на телевізорі :)
В комплекті йде 2 ганчірки. 1 маленька зелена, 1 сіра велика і баночка з рідиною з 2 ковпаками. Рідини багато, думаю вистачить надовго. Пристосувала сухі ганчірки скрутити і вмістити під великий ковпак. В результаті все компактно стоїть разом, а ганчірки не припадають пилюкою (на 2 фото видно сіру ганчірку).
Нам з чоловіком засіб дуже сподобався!
Однозначно лайк цьому засобу і великий рекомендасьйон))- Достоинства:
- Чудовий засіб, мікрофіброві ганчірки, великий об'єм, продуманий дизайн
- Недостатки:
- Не знайшла
- АНДРЕЙОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар очень качественный! Со своей задачей справился на все 100% ! Всем советую!
- Достоинства:
- Большой объем! 2 тряпочки в комплекте разных размеров ! Очень доступная цена
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Любимцев В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
считаю покупку удачной ( почему - перечислил в достоинствах ) наконец то очистил все мониторы - считаю, что хорошо чистит ! )))
- Достоинства:
- две салфетки, много жидкости, отлично чистит - использую и для монитора (большая салфетка), и для фотоаппарата (маленькая салфетка, которую сразу переложил в фото сумку) универсальность применения и скромная цена )))
- Недостатки:
- храню в пластиковой коробке, в которой был упакован ... не очень удобной для открывания - закрывания ))), но это ерунда, по сравнению с достоинствами
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использую больше двух месяцев для Ретины, всё ок)
- Достоинства:
- Тряпочки в комплекте, объём
- Недостатки:
- Не замечено)
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відразу протер старенький ноутбук і монітор, стали майже як нові, лише маленькі царапини залишились але це від того що не було набору раніше
- Достоинства:
- Без розводів, без ворса, салфетки дуже якісні, рідина теж не погана
- Недостатки:
- Сам пульверизатор не рівномірно наносить рідину
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував для телефонів, ноутбука, телевізорів - так як техніки багато, а розводи та відбитки на екрані дратують. Довго обирав, вирішив замовити цей комплект - щоб недорого та еффективно.
Поки що все супер - тестував на телевізорі, очищує добре, розводів не лишає, наче б є ще якийсь захист від пилу (після чищення не так сильно сідає на єкран). Задоволений покупкою.- Достоинства:
- Очищує, розводів не лишає. Адекватна ціна
- Недостатки:
- Поки що не виявив
Представник постачальникаАндрію, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар вартий уваги.
- Достоинства:
- Гарно відчищає забруднення, швидко висихає, не залишає розводів, має приємний запах.
- Недостатки:
- Поки що не виявила.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная чистилка для стекол и мониторов.
Описание хромает. Надо объем повнятнее, и на более заметном месте писать, а то получается что на платформе куча одинаковых жидкостей по разной цене с разницей в 100 гривен, и непонятно откуда эта разница. Только когда оно приехало, я понял что объем 200 мл.- Достоинства:
- Круто чистит
- Недостатки:
- Нет.
- Володя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко прибирає жирні плями
Такого флакону стане на 5 років мінімум- Достоинства:
- Ганчірки в комплекті, великий об‘єм, швидко висихає
- Михаил З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
К покупке рекомендую)
- Достоинства:
- Две реально качественные тряпочки в комплекте + огромная бутля спрея))
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С закуской хорошо пошло, даже салфетки положили
- Достоинства:
- Салфетки в придачу
- Недостатки:
- Специфический вкус
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб.
Надам пораду із власного досвіду.
Наносьте засіб на ганчірку, а не монітор, і гарненько протирайте. Потім переверніть ганчірку і протріть сухою стороною.
Буду користуватись і всім раджу.
Підходить до глянцевого oled.- Достоинства:
- Робоча рідина
- Недостатки:
- Швидко висихає, потрібно встигнути розтерти
Представник постачальникаАртеме, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- ЛевОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Какая-то волшебная жижа. Год не чистил монитор, и буквально за 2 пшика он словно только из магазина.
До того как узнал что существуют специализированные жижи для мониторов пользовался средством для мытья окон и этиловым спиртом.
Ни то ни другое не чистило монитор так же хорошо, так же быстро и вообще не оставляя после себя разводов которые еще нужно дотирать.- Достоинства:
- Буквально чудо-жижа, по другому и не скажешь. Качественные тряпочки в комплекте.
- Иван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телек на кухне - сконденсировавшийся на экране жир оттёрся полностью.
Монитор перед которым курили года три - со второго раза стал как новый.
Смартфон - перед поклейкой нового стекла очищает экран идеально.- Достоинства:
- Чудо жижа для очистки экранов
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Іване! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Терещенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Убрал разводы с телевизора после старой пшикалки!
Тряпочки бомбезные)
Средство рабочее и вкусное- Достоинства:
- Цена, качество, бренд, тряпки, вкус
Представник постачальникаВітаємо, Дмитре! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука! Не залишає слідів. Вимила після покупки все від окулярів до телевізора))
- Достоинства:
- Позбавляє від бруду, не залишає слідів.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный набор. Средство очищает поверхности не оставляя разводов, всё буквально до блеска. В комплекте две тряпочки, порадовало. Средства хватит, наверное, на лет 10.
- Достоинства:
- Хорошо очищает поверхности, много чистящего средства
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший засіб для очищення очистив навушники та блютуз колонку рекомендую
- Достоинства:
- Хороша комплектація 2 якісні серветки та засіб для очищення
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное средство! Перепробовала несколько протирок и теперь буду пользоваться только этим. Мне было важно, чтобы не только экраны, но и стекла очков нормально очищало. Всё работает на 5+. А, людям, у кого остаются разводы могу посоветовать, хоть иногда стирать с мылом салфетку для протирки.
- Достоинства:
- Не оставляет разводов
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Честно говоря, даже после прочтения комментариев был скептически настроен, потому что предыдущее средство отмывало экран ноута с трудом. Этим же и ноут, и телевизор без труда вытер до отличного состояния.
- Достоинства:
- Цена, тряпочки.
Представник постачальникаДобрый день, Виталий! Благодарим за отзыв. Пользуйтесь с удовольствием!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный чистящий набор, жидкости хватит на год точно.
Протираю им свой Макбук.- Достоинства:
- Просто отличный чистящий набор
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрый день, Денис! Благодарим за отзыв и за выбор продукции ColorWay! Пользуйтесь с удовольствием!
- nkolaichukОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
без проблем очистил экран макбука, до этого пользовалась другим средством, но после него оставались разводы. А этот чистящий набор очень порадовал, идеальный!
- Достоинства:
- Очищает, без разводов
- Недостатки:
- нету
- Виталий У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный спрей для протирки мониторов и экранов ТВ. Разводов не оставляет. Прислали с подарком.
Представитель брендаБлагодарим Вас за выбор продукции ColorWay
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шукав засіб для очищення (витирання) об'єктиву фотоапарата. Багато перечитав коментарів. Даний засіб підійшов на ура, особливо силіконові салфетки (без ворсу). які витирають без розводів і не залишають ворсинок.
- Достоинства:
- Підходить для оптики (об'єктива) та не залишає розводів. Без запаху. СУПЕР.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень доволен покупкой. В руки всяко разно попадало, но данный спрей чистит лучше всех. Доставили практически мгновенно.
- Достоинства:
- Цена, чистит отлично, большой объем + 2 тряпочки в комплекте.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Василь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший засіб, очищує супер, вистачає надовго, дуже класні серветки в комплекті. За свою ціну блискуче. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість, серветки....
- Недостатки:
- Немає.
- Александр N*** EaglesОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ребята из ColorWay, спасибо вам большое, за чудесный товар!
Перемыл сразу все - телефоны,планшеты, монитор, телевизор. Моет отлично!!!
Распыляли не на тряпки, а сразу на экран.
Пы.сы на радостях протер и зеркала, которые запачкал руками ребёнок - справилось на ура.
Рекомендую!!!- Достоинства:
- Цена, большая упаковка, качество
- Недостатки:
- Пока не известны
- ТаисияПродавец: Rozetka
всегда бесил запах от таких штук, много разных перепробовала
остановилась на этой и хочу поделиться с вами почему так
большой флакон и салфетка
не остаются разводы
можно протирать очки, телефон, планшет, телевизор в конце концов
2 разных микрофибры
компактно, можно брать с собой
и цена, люблю такие цены- Достоинства:
- без запаха
- Недостатки:
- нету
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляю вже вчетверте. Ще й подрузі купила. Мені дуже подобається. Протираю ним комп, ноут, телефони та окуляри. Суперська штука. 2 ганчірочки всередині. Об'єм класний. В офісі страшенно осідає пилюка, а коли ним протираю монітор, то довго пил не осідає в такій великій кількості
- Достоинства:
- Чудово справляється. Задоволена
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаВітаємо, Анно! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв щоб оновити свій старий спрей і не прогадав. Дуже сподобалися 2 серветки в комплекті
- Достоинства:
- Швидка доставка, відміна ціна і величзні серветки
- Недостатки:
- відсутні
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб. Повністю відповідає своєму призначенню.
Підходить для окулярів також.
Протираю ним oled монітор, рекомендую спочатку здмухнути пил, потім зробити декілька пшиків на ганчірку і протерти монітор. На сам монітор пшикати не потрібно, поки будете терти в одному куті - в інших засіб підсохне і буде важко розтерти.
Зверніть увагу, що перед протиранням монітор обов'язково потрібно видалити пил. Якщо цього не зробити, він буде як абразив царапати монітор, не відразу звісно, але поступово від цього з'являтися мікро-подряпини, а на відповідних моніторах можна пошкодити олеофобне покриття (привіт яблукам).- Достоинства:
- Повністю відповідає опису та призначенню.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вистачає на довго, в комплекті зручні шматки різних розмірів. Очищає якісно, дуже задоволений
- Достоинства:
- В описі
- Недостатки:
- Не пукає веселками
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Євгеній Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Екран макбук миє добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использую для ноутбука, монитора и иногда телевизора с телефоном. Предыдущего хватило на 2 с половиной года - всяко лучше, чем влажные салфетки постоянно расходовать
- Достоинства:
- Хватило на 2 с половиной года, заказал ещё
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!