Отзывы покупателей о Картридж ColorWay Brother (TN1095) HL-1202/DCP-1602 (CW-B1095M)
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підкинули мені паленку зі свіжим клеєм смнрдить як в обувній лавці
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картридж сподобався, на принтер Brother DCP-1623WR підходить ідеально, рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар пришел вовремя.Качество хорошее.
- Достоинства:
- Качество-цена
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру другий. Якість непогана.
- Достоинства:
- Дешево
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картридж підійшов, коли друкую, появляються чорні крапки на папері, після друку.
- Достоинства:
- Підійшов до принтера, працює.
- Недостатки:
- Чорні крапки на папері після друку на даному картриджі.
Представник постачальникаДоброго дня! Картридж TN1095, це тонерна частина. Описаний Вами дефект може бути у зв’язку з пошкодженнями драм юніту DR1095 (частини з фотовалом). Наприклад подряпини від скріпки, сміття яке запеклось. Якщо при заміні тонерної частини, дефект пропадає – Ви можете звернутись по гарантії. Якщо дефект залишиться, то для усунення необхідно замінити (відремонтувати, почистити) драмюніт.
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар супер. Рекомендую
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний картридж.
Не помітив ніяких відмінностей від оригіналу.
Ціна дуже приємна.
Замовляю вже другу штуку. - Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
То я відламав зайві частини, заклеїв дірку скотчем, то все добре печатає. Не повторюйте мої помилки, уважно дивіться сумісність картриджів
- Достоинства:
- Має в собі 1500 сторінок
- Недостатки:
- Випадково купив його замість TN-1075, то він не вставлявся в принтер
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює нормально
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино! Дякуємо за вибір продукції ColorWay і за позитивний відгук!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру лет 7 КолорВеевские картриджи, по цене и качеству они хорошие, не высыпаются, не портят фотобарабан (чего не сказать даже о более дорогих аналогах). Работает не шумнее оригинала.
- Достоинства:
- Не плохая замена оригинала, цена приемлемая, перезаправляемый, не сыпятся.
- Недостатки:
- Разница немного видно с оригиналомм, но вопрос перекрывает цена
Представитель брендаБлагодарим Вас за выбор продукции ColorWay. Приятного пользования