Отзывы покупателей о Кабель ColorWay USB - Apple Lightning 2.4А 25 см Black (CW-CBUL048-BK)
- Галина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Разноцветный
Покупкою задоволена. Ці айпадівські підзарядки рвуться, як не знаю що - у мене їх було вже багато. Ця у мене з квітня, вже кінець листопада, і все в нормі. І коштувала вона тоді недорого як для таких шнурів. Яскравий колір практичний для помітності - завжди легко знайти.
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, Галино! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас
- AlinaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Разноцветный
Все хорошо . Работает
- Достоинства:
- Работает
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Разноцветный
Кабель сподобався. Відповідає очікуванням та потребам.
М'який, тому очікую, що його не спіткає доля рідного , що тріснув в місці під'єднання до смартфону.
Рекомендую! - Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Разноцветный
Заметный, весёлые цвета и работает, плюс оплётка тканевая – приятно на ощупь.
- Достоинства:
- Яркий, красивый
- Недостатки:
- не обнаружил
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитре! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Разноцветный
Файний провід, працює на відмінно. Заряжається нормально, дані передає теж. Навіть джейл через нього накатував - все гуд
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.25. Цвет: Черный
Шикарный кабель рекомендую !
- Достоинства:
- Компактный качественный
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.25. Цвет: Черный
Компактний і швидко заряджає
робочий телефон ,саме такий і було потрібно- Достоинства:
- Чорний колір
Брала для айпад міні. Наразі п'ята зарядка - політ нормальний, все працює.
- Достоинства:
- Ціна, свої функції виконує.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, Галино! Дякуємо за зворотній зв'язок! Користуйтесь із задоволенням!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Разноцветный
- ИваннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Разноцветный
Покупаем второй, думали может ребёнок не аккуратно пользовался (хотя никаких следов излома небыло), купили ещё, яркий, ребёнку нравится так второй не работал нормально с первого дня, надо чём-то подпирать чтобы он заряжал телефон. Ужас.
- Недостатки:
- Быстро ломаются или не работают сразу.
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Разноцветный
Купували три різні моделі кабелю цієї марки, саме цей не попрацював і двох тижнів…
- Достоинства:
- Гарний дизайн, на цьому все…
- Недостатки:
- Не відпрацював і 2 тижнів
Представник постачальникаДоброго дня, Альоно! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Ольга Й***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.25. Цвет: Черный
Купила в травні 2024, в серпні він вже не працює. Використовувала для зарядкі телефону від павербанку. Навіть на рік не вистачило, не приємно.
- Недостатки:
- Навіть на 3 місяці не вистачило
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.25. Цвет: Черный
Переслав працювати через пів року дуже рідкого використання
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко зламався
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.