Отзывы покупателей о Чернила ColorWay Canon GI-490 PIXMA G1400/G2400/G3400 Pigment 100 мл Black (CW-CP490BK01)
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення виконано швидко та без проблем. Товар повністю відповідає опису, чорнило добре запаковане, оригінальне, без пошкоджень. Якість друку після заправки відмінна — насичений чорний колір, без смуг і дефектів.
Самовивіз зручний, усе оперативно та чітко. Дякую Rozetka за якісний сервіс, буду замовляти ще
Представник постачальникаВітаємо, Владиславе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вислали не то чорнило , принтер не друкує , вишліть будь ласка чорнило canon pg 545
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не друкує
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна фарба.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чорнила якісні,те що замовляв ,те і прийшло.все влаштовує.
- Достоинства:
- Оригінал,якість,ціна,,,,
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для Canon G2411. Чудова фарба для заміни оригінальної. Дешевша втричі, а по якості відмінність від оригінальної фарби зовсім незначна.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор Н***Продавец: Rozetka
Все добре
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор Н***Продавец: Rozetka
Все супер дуже задоволиний