- AI аналіз відгуків63 відгуки: позитивних ~85%, нейтральних ~12%, негативних ~3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру не перший раз, подобаються у використанні, гарні чорнила.
- Достоинства:
- Подобаються у використанні
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Євген О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові чорнила. Замовляємо 4-й рік. Рекомендуємо!!!
- Достоинства:
- Якість!!!
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Євгене! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру вже не перший раз!
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Дяченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко доставили
- Достоинства:
- Якісні
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші чорнила. Беремо не в перший раз.
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные чернила, рекомендую к покупке
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер.
- Достоинства:
- Супер
- Наталія В*** БрезденьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні фарби для Epson
- Достоинства:
- Вистачає на довго
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гуд
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Ростислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чернила отличные. Рекомендую
- Достоинства:
- Качество, цена
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ростиславе! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово!
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні чорнила, беру постійно.
- Достоинства:
- Чудова якість, зручні пляшки
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові чорнила
- Достоинства:
- Зручне у використанні, яскраві
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру дано, рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Константине! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Б***
Фотографії швидко вигорають ?
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре замовляю вже другий комплект
- Достоинства:
- Всі що є
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віталію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Олексій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар за гарну ціну.
- Достоинства:
- Зручно наповнювати резервуари в принтері завдяки спеціальним насадкам на пляшечках..
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чорнила сподобались,на довго вистачає
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Людмило! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
- Достоинства:
- Швидка доставка, гарна якість, легко заправляти принтер.
- Недостатки:
- не виявив
- Жанна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові.
Представник постачальникаВітаємо, Жанно! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чорнило як чорнило.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- Вика В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна фарба. Чудово підійшла до принтера еплон л366
- Достоинства:
- Підходить до моделі
- Евгений О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальные чернила
- Достоинства:
- Цена Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
брали для epson L121, хороші чорнила, бюджетний варіант і хороша якість. швидка доставка.
- Достоинства:
- хороші бюджетні чорнила
- Недостатки:
- нема
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні чорнила до EPSON L366
- Достоинства:
- Гарні чорнила до EPSON L366
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие чернила. Беру не в первый раз для Epson L222.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові чорнила. Принтер друкує добре. Замовлятиму ще.
- Достоинства:
- Якість, зручні пляшки
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасные чернила, купила 2й раз
- Инга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов товар швидко. Все сподобалося. Зручні пляшки для заправки. Дякую виробнику та Розетці)
- Достоинства:
- Для домашнього користуванняя 100 мл достатньо. Сподобалася упаковка - вакумна плівка. Компактно та надійно
- Іра І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру не перший раз для epson l365. Зручно заливати в прінтер. І ціна на Розетці хороша.
- Достоинства:
- ціна-якість-зручність
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay! Користуйтесь із задоволенням!
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
+++++
Представник постачальникаДобрый день, Виталий! Благодарим за отзыв и за выбор продукции ColorWay!
- Дереза В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие чернила, беру не первый раз для принтера Epson I 120.
- Софія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все як нафото
Рекомендую, антисептик в подарунок
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Дякуємо за відгук!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер,для Epson l120 подошло печатает очень хорошо как и оригинальная краска
- Достоинства:
- Цена/Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрый день, Александр! Благодарим за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Краски хорошие, цена адекватная
Представник постачальникаДобрый день, Владислав! Благодарим, что поделились отзывом! Мы очень ценим обратную связь от наших клиентов. Ждем Вас снова!