Отзывы покупателей о Женские ботинки низкие для треккинга Columbia Newton Ridge Plus 1424692054 39.5 (8.5US) Темно-серые (195981615531)
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 40.5
Купувала для зимової поїздки в Карпати. Шукала саме трекінгове взуття, щоб було максимально комфортно. Ходила в них по засніженим горам, каталась на лижах, гуляла по сніговій каші асфальтовими вуличками і бруківкою. Залишилась задоволена. Повністю виправдовують свою ціну.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 38
сподівалася що взуття цього бренду буде якось пристосовано до важких погодних умов, та де там! придбала минулої зими, сподіваючись що вони будуть не слизькі і водонепроникні. хоч вони і не теплі, але я була згодна носити їх з декількома шкарпетками заради впевненості на льоду у наші дикі українські зими, де під ногами то лід, то лід під морем води, то каша з льоду. але тепер я не розумію на яку ситуацію це взуття було розраховане, коли його робили. так як воно в мене тепер є - це мої ugly boots, які я буду носити у сильний дощ восени, коли вже досить холодно чи у теплу зиму. на льоду вони слизькі, хоча і вказано, що підошва - гума. дуже дивно. можливо це міські чоботи на дощ, але ж вони досить страшні. чесно. куди їх можна вдягти, окрім прогулянки у погану погоду? по факту - вони тільки на дощ, без льоду. ще й один чобіт почав натирати в місці, де кріпляться шнурки зверху. дуже дивна конструкція. навіщо там той металічний елемент - не зрозуміло. доводиться ліпити пластир на ногу на те місце перед одяганням. чи вартують вони ціни, яку я за них заплатила? однозначно - ні. водонепроникних чобіт, які набагато краще виглядають і підійдуть під будь який одяг у цій ціновій категорії і дешевше - повно.
- Достоинства:
- водонепроникні
- Недостатки:
- слизькі, натирають
Соответствие полноте
Средняя
Комфортно для температуры до
0°C
- Светлана Г***
Добрий день! Який у вас розмір стопи?Дякую за відповідь.
- Світлана К***
можливо, відкрию вам Америку, але на льоду БУДЬ-ЯКЕ взуття буде слизьким (окрім ковзанів). ви ж повинні це знати, якщо мешкаєте в такому кліматі.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 38.5
Удобные, тёплые
- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 39
Жена оценила на отлично!
- Достоинства:
- Тёплые, лёгкие,не скользкие,не промокают.
- Недостатки:
- Маргарита П***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 41