Отзывы покупателей о Мужские кроссовки для треккинга Columbia Firecamp III Fleece 1865011-464 42 (9US) 27 см Синие (990037253312_192660440958)
- Федір Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 43.5
Сезон відходив, як нові. Задоволений і якістю і комфортом тепло
- Достоинства:
- Хороша якість, теплі
- Недостатки:
- Таісія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 43.5
Покупкою задоволені, якісне оригінальне взуття, чоловік відходив зиму щоденно, все добре. Дуже теплі, зручні.
- Достоинства:
- Якісні, теплі, зручні.
- Світлана К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
В мокрую и снежную погоду промокают и сверху и снизу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- В коментарии
- Павло Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 41
Комфортні гарні максимально не слизькі ! Добре тримають на слизькому набагато краще ніж все взуття яке (зимнє) у мене було
- Достоинства:
- Гарні стильні комфортні
- Недостатки:
- Промокають на раз два, чомусь думав вони краще воду відштовхують і тоді ноги промерзають. Більше 7 морозу гріють коли шевелишся) якось так.
- Олександр Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 41
подошва слизька на льоді, гріють не сильно, але тим не менш гріють, якість ок але щє є недолік коли у снігу постоїш то ногі мокрі, і чим я не бризкав все одно промокають...носив 2 роки. так шо для осіні і весни - ок, для зими - ні. чи оригінал чи ні то я не знаю але є вже підозри шо це паль
- Сергій О***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Не рекомендую цю модель. Таке відчуття що ії придумали чисто розводити на гроші покупців
- Достоинства:
- переваг не відчув під час носіння данної моделі взуття
- Недостатки:
- вони почали протікати в перший день від снігу. Подошва відшаровується, Текстиль розриваєтся,
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 41
Мені зайшли. Я задоволений на таку ціну.
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с черным. Размер: 44.5
В першу неділю права нога була ідеально, ліва давила. Першнуровав, ситуація трошки покращилась. Через 10 днів наче норм по відчуттям. На льду слизькі. Сніг по щіколотку западає. Рекомендую на зиму брати трошки вище версію.
Маде ін Чайна. - Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый с черным. Размер: 42.5
Высокий
Соответствует
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый с черным. Размер: 44.5
Качественая обувь. Тёплая, удобная, но подошва скользкая и шнурки коротковатые.
- Достоинства:
- Удобная
- Недостатки:
- Скользкая
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 41.5
Просто супер, не слизькі, сніг не потрапляє в середину, дуже зручні. Рекомендую, ціна нижча за якість
- Игрь К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Шлак а не кроссы
- Достоинства:
- Недостатки:
- Кашлатятся как ерунда Китайская,не советую
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44
Я купив ці кросівки минулого року. Відходив у них весь холодний сезон з осені до весни. Потім до червня місяця робив у них ремонт, замішував бетон, клав бруківку - загалом було будівництво. Вони були в бетоні і в чому хочеш, я вже думав, що доведеться їх викинути або лишити чисто на бруд. Але я їх просто закинув в пралку і кроси як нові. Тому повністю рекомендую
Я брав ще і по акції, тому дуже вийшло вигідно.
З їхніх приколів - якщо є ожеледиця, то в них максимально слизько і небезпечно. Якщо температура 0 і вище, то в них шикарно. До -10 можна ходити, але якщо рухатись нормально, бо стояти буде холодно. І в спеку, коли на вулиці 20 і вище, то мені не було в них спекотно. Нонсенс
Додаю фото, як вони виглядають після всіх цих подій- Віктор
"Після подій" в них ходити тільки на роботі по цеху)) Але які б вони "класні" не були, то абсолютно не варті виставленої вартості, враховуючи матеріал з якого вони зшиті і що ніякого відношення до зазначеної фірми не мають!
- Сергей К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Хорошие кроссовки для длительного хождения по улице в холодную погоду
- Достоинства:
- Удобные, лёгкие, теплые и хорошо смотрятся на ноге
- Недостатки:
- На третий год не сильно интенсивной носки начали расклеиваться
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый с черным. Размер: 44
Суперові кроси
- Достоинства:
- Гарні, теплі
- Недостатки:
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 43.5
Вогонь
- Максим К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43.5
Купував не тут. На нозі виглядають суперово, особливо сині. Але!! Через місяць по краях взуття починають лізти нитки як якась шерсть у тварин, прибирав запальничкою. Судячи з коментарів зрозумів що це проблема самої моделі
- Достоинства:
- Стильний вигляд
- Недостатки:
- Лізуть нитки
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 42.5
Відмінний товар
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 47
Купив пару тижнів тому, але одягнув тільки сьогодні. Виглядають чудово, зручно.
Легкі на ножі. Недоліків поки не помічено- Віктор Б***
Напиши відгук через місяць/два, коли трохи їх поносиш))
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый с черным. Размер: 43
Кросівки - дуже класні. Легенькі, теплі, зручні. Зроблені охайно. Поки що в використанні пару днів. Сподіваюсь, що прослужать довго. На запитання, який підйом і повнота я зазначила "середні". Вони "середні" в сенсі охайні, "не мають вигляду здоровенних". Але на широку ногу з високим підйомом підійшли добре. Купувала сину. Йому купую взуття на "довжину устілки" - 28 см. Тут це 43 розмір. По довжині підійшло ідеально.
- Достоинства:
- Дуже зручні
Соответствует
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый с черным. Размер: 44
Теплі, якісні кросівки. Хто пише, маломірять - то читайте розмірне сітку, все відподає. Мій розмір 43, замовив відводно до розмірної сітки 44 - все підійшло
- Достоинства:
- Бренд, якість
Соответствует
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Зроблено в Китаї, а не у В'єтнамі, як таке можна писати???
Хоч мені і не принципово.
Взагалі дуже зручні і теплі
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 43.5
Дуже задоволений черевиками, особливо, якщо врахувати скільки вони вартують. На нозі сидять зручно, теплі.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 42
Особисто в мене сумніви про якість виконання цього виробу. Комфорт та відчути при ході в них запорука цьому.
- Достоинства:
- Можливо є.
- Недостатки:
- Можливо немає.
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41.5
Розетка свідомо чи не свідомо подає хибну інформацію про товар. Замовив дорожчі розраховуючи що товар вироблений у Вʼєтнамі але прийшов Китай. В описі вказано Вʼєтнам.
- Достоинства:
- Легкі теплі
- Недостатки:
- Розетка вводить в оману
- Юрій З***
Пише Китай в характеристиках
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44.5
Зручні, легкі, розмір в розмір
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Ок
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Дуже зручні кросівки. На ногах майже не відчуваються легкі
- Достоинства:
- Дуже зручні, теплі, можна носити всю зиму
- Недостатки:
Представник постачальникаРаді, що вам все підійшло!
- Михайло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 43
Класні і дуже зручні
- Марлєн А***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 42.5
Виробництво Китай, в описі Віетнам. По враженню підошва з піною як на дешевих кроксах, повернув
- Микола Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Це жах, викинуті гроші
- Достоинства:
- Дуже зручні. Точка
- Недостатки:
- Розползається після тижня звичайного пересування по місту. Нитки лізуть, підошва відстає. Протікають, як шкарпетки, тобто будь яка маленька капля, що потріпить на тканину, точно ти її відчуєш.
- ВладимирПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Очень быстро стали пропускать воду, просто тупо наступая в лужу где-то в районе стыков подошвы и типо мембраны.
- Недостатки:
- Пропускают воду, быстро начали промокать даже от небольших луж.
- Анна Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Не рекомендую . Пів сезону і будуть вилазити нитки.
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 45
Норм
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44.5
- Артур Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с черным. Размер: 41
Одноразові, хватило на місяць, далі почали розлазитись
- Недостатки:
- Одноразові. Їх реальна ціна має бути 200 грн