Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Матрас Come-for Премиум Практик 90х190 см (2560080901904)

Код :  191678
Оценка пользователей 4.5/5
  • Андриана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Матрац в загальному непоганий, але після 4-х років користування зіпсувалися пружини з краю, де активно стрибає дитина 2-х років

Достоинства:
    Зручний, не деформується
    Недостатки:
    Пружинний блок
  • Диана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 20

Для нас ідеальний! Пережив без зміни якості акробатичні трюки дуже активної дитини!

Достоинства:
    Якість та комфорт. Зручність.
    Недостатки:
    За 3 роки користування не виявили!
  • Tania D***

Мягкий

Достоинства:
    Матрас
    Недостатки:
    Я б смотрела б что то жестче
  • Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 20

Неплохой матрас, время покажет.

Достоинства:
    Мультипружинный
    Недостатки:
    Пока нет
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 20

Во первых матрас привезли с розетки служба мист експрес и он был сложен пополам! Ну он безкаркасный думаю ладно можно наверное!
    В начале было спать очень удобно но чем дальше тем матрас стоновился все мягче и мягче пока совсем не продавился!!!
    Матрас меньше чем за год пришел в негодность! Под весом в 80 кг!
    Появились ямы и такое чувство что он просто сплюснулся! А паралон продавился через пружины! Клапаны по кругу пообрывались!
    В общем я очень не доволен покупкой!!!

Достоинства:
    Хватило на год
    Недостатки:
    Плохое качество матраса!!!
  • Сергій

Дуже задоволений якістю!

Достоинства:
    Практичний,хороший,якісний матрац!
    Недостатки:
    Немає!
  • Николай Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 20

Очень шелестящий и не приятно пахнущий матрас.
    Через 3-4 месяца начинают чувствоваться пружины, но матрас можно перевернуть конечно... в итоге по ощущению срок его жизни пол года.

• Бедрик О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 20

Брали цей матрас разом з наматрасником та ортопедичними подушками. Приємно, що у нас в країні роблять такі якісні речі. У нас з дружиною вага тіла в межах норми для нашого зросту 170 - 160 см, 74 - 52кг. За рік експлуатації ніяких продавлювань і змін в вигляді матрасу немає. Для більш огрядних людей, можливо потрібно й щось "поміцніше". Прекрасне співвідношення ціна - вартість.
    П.С. Обов"язково беріть з матрасом наматрасник!

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявили.
  • василий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 20

просідають краї. 2 дорослим (70+65) спати неможливо

Достоинства:
    форму тримає.
    Недостатки:
    просідають краї. 2 дорослим (70+65) спати неможливо
  • Юля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 20

Купувала для батьків. Тепер нажаль мусять спати окремо. Може я не достатньо компетентна і не розрахувала максимальну нагрузку і експлуатація близька до максимуму.

Достоинства:
    Спати на ньому справді дуже комфортно. Спина відпочиває
    Недостатки:
    Чоловік вагою 110 кг спить і за рік використання вже видно просідання.
    Людина поряд з меншою вагою в 70 кг скочується на першого.
    • Максим

Я купував такий матрац і мені не вистачало жорсткості.
      Звернувся до служби підтримки виробника і мені додали якийсь шар матеріалу всередині, тепер спати комфортніше.

• Евгения М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Покупали матрац полгода назад. Качеством довольны, не просел и не продавился. По жесткости он скорее мягкий, но спать все равно удобно, спина отдыхает

Достоинства:
    удобный, соотношение цены и качества
    Недостатки:
    не обнаружено
  • Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Пользовался 6 месяцев. 120 кг на одно спальное место очень преувеличеная характеристика, максимум 70 кг.

Достоинства:
    Не обнаружил - обычный матрас
    Недостатки:
    Продавливается
  • Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 20

Пользуемся уже года полтора два. Отличный. Перестала болеть спина, сон крепкий на ура. Но в одном месте выпрыгнула пружинка. Скорее всего из за не соблюдения правил експлуатации. Сами виноваты, ногой встали. Но вообще очень очень довольны.

• Василий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Хороший матрас. Мой Вес 75 кг. Пользуюсь почти 2 года, всё еще в отличном состоянии. Сейчас конечно он дороже. Но думаю он и этих денег стоит. Берите, не пожалеете)

Достоинства:
    Отличный матрас по такой цене
    Недостатки:
    не обнаружил
  • Хоменчук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 20

Раніше не приглядалися, а тепер за півтора роки використання очевидною стала деформація. Спав тільки син з 3 до 4,5 років, нічого важкого раптово з 10-метрової висоти на матрац не падало, тому... Прикро, що за такий короткий термін зіпсувався. Дуже розчаровані, розраховували, принаймні, на років 10-15.

Достоинства:
    Пружини не проглядаються крізь обшивку, і на тому дякую
    Недостатки:
    Деформувався. Синтетичний верхній покрив.
  • Владимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

За таку ціну кращого незнайдеш. Якщо брати по мягкості то це середній варіант але ближче всеодно до мягкого. Перші відчуття були прикольні . З жінкою реготали цілу ніч. Лягаю на матрац а він шелестить як підкладка для старої бабці кажу до жінки прикинь це ми вже старі чи що? оце лежиш і думаєш коли дитина появиться це ж через цей шелест ніхто спати небуде.. але шелест пропав на третю ніч - містика....ну зіпрем це на "усадку". для людей вагою до 100 кг. цей матрац нормальний , зваженим і щасливим його нерекомендую будете спати в ламелях а якщо їх немає то будете думати що ви великий великий грізлі який заснув в своїй "берлозі". Впродовж Пів року нарікань немає пружини не залазять в одне місце все good. Є схожі матраци( в даній ціновій категорії) в основі яких входять більш натуральні складові всякі там кокосові койри і тд. але через них відчуваються пружини(чому? томущо за таку ціну товсту натуральну підкладку не вкладуть а вкладуть пару міліметрів для назви та розмаїття мелодійної пестящих душу слів української мови) в даному ж варіанті пружин зовсім нечути навіть якщо ставати 1 ногю у щупати пальчиками. Пружини всеодно іноді скриплять не дивлячись на те що на фото вони "в індивідувальній упаковці" ,Ідеальний матрац коштує більше 10-15. цей не такий але хочаби він свою функцію виконує- на ньому можна нормально спати покупкою задоволений.

Достоинства:
    Відносно недорогий
    Недостатки:
    практично немає, іноді рипить .
  • илона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 20

После покупки прошел месяц,очень комфортный,я довольна. Для человека весом 55-75 кг отлично,в меру жесткий,без запаха.

• viktor
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

При всій повазі до автора відгуку, який пише: -" Влітку та в теплу погоду парить конкретно. Тобто наповнення абсолютно не натуральне. За рік експлуатації повидувалися боки матраса і деформувалися при невисокій вазі"
    Подробнее: ссылка, я не розумію та не сприймаю цього коментара і запевняю всіх що я не рекламую виробника та не маю до нього жодного відношення. Я звичайний покупець,який користується цим матрасом 1 рік і 7 місяців Тепер по темі.Що значить парить,влітку і на свіжому повітрі піт лє з людини,це перше.Друге можливо людина важко переносить жару?..., ненатуральні матеріфли?, при сучасних технологіях замінники не поступаються якістю та екологічністю натуральним. Хочу зазначити що у мене є діти (старші),які можуть на ліжку робити "спорт майданчик",бо я не страждаю "вєщизмом"-не молюсь на речі І з матрасом все гаразд. Що спонукало до відгуку?, буквально вчора привіз замовлене раніше ліжко дитині 1.40Х2,00 (не вказую виробника) з матрасом іншої фірми і відразу при розпаковці пошкодував що брав з матрасом. Ну і накінець давайте дивитись на ціну. На мій погляд вона відповідає продукту. Чи куплю я на наступний матрас Come-for ?, -ОДНОЗНАЧНО ТАК.

Достоинства:
    м'який,зручний,ніжна елегантна обшивка
    • Представитель к*** Янченко Алексей

Спасибо огромное Виктор за Ваш отзыв и выбор нашей торговой марки.

• Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 20

Ширины в 120 см вполне хватает двум взрослым людям, удобный, безшумный.

Недостатки:
    Серый, невзрачный, сделан в Украине - что с него взять?
  • Вика

спасибо розеточка

Достоинства:
    очень удобный !Не дорогой!уже пол года спим недостатков нет!пружины очень хорошие ! берите -особенно молодые пары!
    Недостатки:
    нет!!!!!!!!!!!!!!
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

Все влаштовує . Одне не зовсім зрозуміло : написано ширина 180 см. , фактично 177 см. Можливо це так і потрібно ?

Достоинства:
    На такий товар доволі дешево
    Недостатки:
    Поки що не помітили.
  • Сергій

Покупайте на Розетке

Достоинства:
    Хороший матрас,понравился!
    Недостатки:
    Пока нету)
  • Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 20

Прекрасный матрас. Жалею, что не взял его, когда он был дешевле.

Достоинства:
    Отличный матрас
    Недостатки:
    Не заметил
  • koshka_baskerviley
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 20

Отличный матрас! Пользуемся около полугода. Всегда комфортный сон) Стали высыпаться). Рекомендую!

Достоинства:
    Комфортный сон, двухсторонний, обладает превосходными анатомическими и ортопедическими свойствами.
    Недостатки:
    пока не выявлено
  • Cid_mail
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Отличный матрас, пользуемся уже 6 месяцев, никаких замечаний нет. Средняя жесткость, но ближе к мягкому, очень комфортно. Одели на него простой чехол, и ничего не кошлатится, по симметрии тоже не заметил никаких косяков, все ровно.

Достоинства:
    Очень удобный, спать да и просто лежать одно удовольствие.
    Недостатки:
    Не заметил.
  • Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

До этого матраса был обычный дешевый, конечно разница существенная, думаю, соотношение цена-качество тут самое оптимальное))) а нам запакован в 2 кулька и пленку привезли:)

Достоинства:
    приятный на ощупь, хорошо держит форму и в то же время не сильно жесткий:)
    Недостатки:
    тяжелый, менять на зима-лето, нужны крепкие мышцы:)
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Хороший матрас, пружини добре тримають, нема просідань. Купили 3 дні тому, дуже задоволені покупкою. До того в нас теж був ортопедичний матрас, але він за 4 роки трохи просів.

Достоинства:
    Хороше співвідношення ціни/якості
    Недостатки:
    не виявили
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 20

Дуже зручний матрац, покупкою задоволений.

• Viktor
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 20

Отличный мягкий удобный и комфортный матрас, очень довольны покупкой!
    Порадовала упаковка, полиэтилен в 2 слоя + деревянный каркас

Достоинства:
    две стороны зима-лето, удобный, комфортный
    Недостатки:
    не обнаружили
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 20

Матрас просто супер перед этим был с бонелем, а этот просто бомба с моими 80 кг спать просто отлично!!! упакован был хорошо! в целом я доволен!!!!!

Достоинства:
    Качество и жёсткость!
    Недостатки:
    Запах пару дней пока не выветрится
  • Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Покупали матрас по отзывам. Остались довольны. Матрас оказался мяче чем ожидали, на всех сайтах пишут средней жесткости, бы написала- мягкий. Нормально не посидишь, садишься а он как перина :) но спать удобно спина не болит

Достоинства:
    анатомичный
    Недостатки:
    не обнаружила
  • Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Думаю будет полезно знать-до квартиры не доставляют, только до подъезда,попросил ребят с мистэкспрес помочь в лифт запихнуть, вроде не тяжелый, но самому только волочь

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 20

Гарантія 18 місяців.Пробуем,товчем-потім відпишу!

Достоинства:
    Норм
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 20

Для моих 95 кг немнго мягковат, супруга с 50 кг не жалуется. спать вполне комфортно

Достоинства:
    удобный :)
    Недостатки:
    слабый материал ручек - при переворачивании на одной материал уже начал отрываться. и это только первый переворот...
  • Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 20

хороший матрас вполне оправдывает свою цену и деткам очень понравился.

Достоинства:
    все супер,две стороны(зима-лето)
    Недостатки:
    когда на него лег,то уже лень вставать
  • Суровцев И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Думал ,что хороший, но матрас превзашел все ожидания.

Достоинства:
    Мягкий и удобный, принимает все линии тела, средней жесткрстию
    Недостатки:
    Не нашел