Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Упаковка ополаскивателей для полости рта Comex от кариеса с эфирным маслом чайного дерева и мяты 250 мл х 2 шт (2200050129654)

Код:  420214953
Оценка пользователей 4.69/5
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Гарний засіб, сподобався. Після використання охолоджує, м'яка дія, не сушить. Але є певні "але" та протиріччя. 2 флакони запаяні в плівці; сам флакон відкриваються по типу поїлки або просто відкручуючи кришку, тобто зовсім не запаяні або без будь-якого запобіжника. Після відкриття придатний 6 міс. Загальний термін придатності 3 роки (не зрозуміло як можливо без наявної хімії в складі продукту зберігати 3 роки), виготовлено в березні 2025р, та дійсний по березень 2028р. Також присутній барвник. Навіщо його наявність, якщо використано натуральні компоненти, незрозуміло. Загалом див.фото.

Достоинства:
    Ціна, гарна дія, поїлка (як плюс так і мінус)
    Недостатки:
    Флакони не запаяні, без будь-якого запобіжника, запайки, напевно багато хімії: термін придатності 3 роки (як таке можливо?)

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Ми компанія, яка виступає за захист навколишнього середовища і використовуємо мінімум додаткового пакування

• Руслана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Дуже хороший ополіскувач.Не дорогий, але добре знімає запалення, не пече і довго підтримує свіжість.Я замовлятиму знов.Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, не пече, ліквідує поганий запах, лагідно знімає запалення.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!

• Тетяна П***

Чудовий ополіскувач

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Анна

Ополіскувач хороший. Відчувається ефірка. Приємний на смак

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Чудовий ополіскувач беру вже не вперше

Достоинства:
    Ціна, склад
    Недостатки:

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Хороший аромат і смак, не ядрьоний

Достоинства:
    Приємний аромат і свіжість
    Недостатки:
    кришечка незручна, наливати в іригатор наприклад.

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами своїми враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Багато ментолу, приємний, дуже сподобався, добре освіжає

• Валерія

Приемний смак. Не пече в ротовій порожнині. Гарно освіжає

• Яна

Мені сподобався.

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все подобається!

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Дуже гарна косметика. Рекомендую.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Анастасия К***

Хорошо освежает.

Достоинства:
    Цена.
    Недостатки:
    Небольшой объем. Краситель в составе.

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Дуже раді, що Вам сподобалось!

• Ігор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Нормальний ополіскувач, приємний на смак. Не дуже тривала дія, але натуральний склад, сподіваюсь

• Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Ополаскиватель понравился, после использования сохраняется приятная свежесть. Но есть один недостаток, баночка не имеет защитной пленки или вообще хоть чего-то защитного. Просто открываешь и пользуешься. Покупка исключительно на доверии, как минимум к гигиеничности, вдруг кто-то ее уже открывал? Было бы неплохо исправить этот недостаток.

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Нет защитной пленки

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Можемо запевнити, що від виробництва, до моменту , коли товар потрапляє до покупця, він не відкривається. Ваші побажання ми передамо у відділ виробництва