- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Гарний засіб, сподобався. Після використання охолоджує, м'яка дія, не сушить. Але є певні "але" та протиріччя. 2 флакони запаяні в плівці; сам флакон відкриваються по типу поїлки або просто відкручуючи кришку, тобто зовсім не запаяні або без будь-якого запобіжника. Після відкриття придатний 6 міс. Загальний термін придатності 3 роки (не зрозуміло як можливо без наявної хімії в складі продукту зберігати 3 роки), виготовлено в березні 2025р, та дійсний по березень 2028р. Також присутній барвник. Навіщо його наявність, якщо використано натуральні компоненти, незрозуміло. Загалом див.фото.
- Достоинства:
- Ціна, гарна дія, поїлка (як плюс так і мінус)
- Недостатки:
- Флакони не запаяні, без будь-якого запобіжника, запайки, напевно багато хімії: термін придатності 3 роки (як таке можливо?)
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Ми компанія, яка виступає за захист навколишнього середовища і використовуємо мінімум додаткового пакування
- Руслана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Дуже хороший ополіскувач.Не дорогий, але добре знімає запалення, не пече і довго підтримує свіжість.Я замовлятиму знов.Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, не пече, ліквідує поганий запах, лагідно знімає запалення.
- Недостатки:
- Немає.
Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Чудовий ополіскувач
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Ополіскувач хороший. Відчувається ефірка. Приємний на смак
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Чудовий ополіскувач беру вже не вперше
- Достоинства:
- Ціна, склад
- Недостатки:
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Хороший аромат і смак, не ядрьоний
- Достоинства:
- Приємний аромат і свіжість
- Недостатки:
- кришечка незручна, наливати в іригатор наприклад.
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами своїми враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Багато ментолу, приємний, дуже сподобався, добре освіжає
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Приемний смак. Не пече в ротовій порожнині. Гарно освіжає
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Мені сподобався.
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все подобається!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Дуже гарна косметика. Рекомендую.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Хорошо освежает.
- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Небольшой объем. Краситель в составе.
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Дуже раді, що Вам сподобалось!
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Нормальний ополіскувач, приємний на смак. Не дуже тривала дія, але натуральний склад, сподіваюсь
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Ополаскиватель понравился, после использования сохраняется приятная свежесть. Но есть один недостаток, баночка не имеет защитной пленки или вообще хоть чего-то защитного. Просто открываешь и пользуешься. Покупка исключительно на доверии, как минимум к гигиеничности, вдруг кто-то ее уже открывал? Было бы неплохо исправить этот недостаток.
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Недостатки:
- Нет защитной пленки
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Можемо запевнити, що від виробництва, до моменту , коли товар потрапляє до покупця, він не відкривається. Ваші побажання ми передамо у відділ виробництва