Отзывы покупателей о Упаковка зубного порошка Comex Натуральный от кариеса с эфирным маслом чайного дерева и мяты 70 г х 3 шт (2200050177730)
- Фелікс Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємні відчуття на кілька годин. Поки що задоволений.
- Достоинства:
- Приємний аромат.
- Недостатки:
Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перепробовал много фирм зубных порошков, и думал в Украине их нет нормальных пока не взял этот, самое лучшее качество из свех порошков что брал, рекмендую брять именно этот
- Достоинства:
- Хороший порошок
- Єва М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже м'яко очищує і наліт взагалі практично не утворюється.
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корисне доповнення до зубної пасти для боротьби з зубним каменем.
Під кришкою немає захисної плівки, і зберігати баночки порошку, які ще не у вжитку краще в сухому місці (не в ванній); також не вистачає якоїсь ложечки, щоб не лізти пальцями в порошок.- Достоинства:
- Приємний смак
- Недостатки:
- Немає захисної плівки під кришкою
Добрий день. Ми виступаємо за збереження навколишнього середовища, і зменшуємо кількість пластику для пакування. Ложечки не передбачені до даного товару.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чистить краще ніж пасти, а ціна дешевше. Але не підходить для тих в кого слабкі десна