Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Упаковка зубного порошка Comex Натуральный от пародонтоза с эфирным маслом аира, эвкалипта и мяты 70 г х 3 шт (2200205063420)

Код :  420230361
  • Анна Н***

Гений засіб за свої гроші

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Анна Щ***

Гарно очищує, приємно освіжає

• Катерина В***

Зручне пакування, доступна ціна. Ніжний приємний запах. Користуюся кілька днів, тому поки рано говорити про ефективність товару.

Достоинства:

• Єва М***

Порошок знімає наліт із зубів так, як жодна паста. Підходить при всіх проблемах із зубками та яснами.

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Євген Я***

Дуже сподобалася. Набагато краща за більшість фтористих паст. Гарно вичіща камні і піклуєтьмя за яснами. Відчуваєш чистоту у роті

Достоинства:
    Краща за більшість паст.
    Недостатки:

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Раді, що вам все сподобалось!

• Анжелика Ч***

Хороший порошок.

Недостатки:

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!