- Муха Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Вітаю! Купувала 2 шт., один приїхав добрий, у іншого не працює ролик, шоб підіймати бальзам вгору, викинула у смітник. До якості самого бальзаму питань немає, хороший
Добрий день, дякуємо, що оцінили якість нашого бальзами. Що до упаковки, нам дуже прикро що виникла така ситуація. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по реквізитах вказаних на упаковці товару.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Гарний бальзам
- Достоинства:
- Зволожує, захищає, укр бренд, натуральний
- Недостатки:
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Гарне зволоження , Приємний аромат
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Жінці сподобалось. Але кількість мікроскопічна.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Малий об'єм
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що сподобалось!
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Дуже гарної якості. Брала доньці, 15 років, завжди пересушені губки ..каже що це найкращий бальзам , дякую вам за швидку доставку!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Хороший бальзам за доступною ціною. Наношу наніч та вдень, гарно відновлює губи, запобігає сухості та обвітрюванням. Смак нейтральний, пахне апельсинкою
- Достоинства:
- Український виробник, низька вартість, виконує заявлені функції
- Недостатки:
- Такий самий полуничний має легкий рожевий відтінок, тому наступного разу повторила би його
- Алёна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Очень понравился бальзам!
Даже не ожидала такое качество !
Спасибо, Розетка!- Представник постачальника
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Неплохой бальзам, приятно пахнет, не противен на губах, по ощущениям действительно приближен к натуральным компонентам. С момента покупки пользуюсь каждый день по несколько раз, довольна.
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
бальзам просто чудо, запах приємний.
- Достоинства:
- натуральні компоненти
- Недостатки:
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам сподобався засіб!!!
- НінаПродавец: Rozetka. Вес: 5 г
Бальзам чудовий. Приємний на губах, гарно зволожує й має освіжаючий аромат апельсина.
- Достоинства:
- Зволоження, аромат.
Не тестується на тваринах. - Недостатки:
- Оля Ч***Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Бальзам чудовий. Зволожує добре. Запах та присмак приємний. Не відчувається на губах.
- Достоинства:
- Зволоження та присмак. Запах гарний. Натуральний.
- Недостатки:
- Не має.