Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Натуральный спрей Comex для расчесывания волос из индийских целебных трав 250 мл (4820230953671)

Оценка пользователей 4.31/5
на основе 61 отзыв
  • Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл

Моя оцінка найвища!!! Волосся після нього неймовірно блискуче, мягеньке і зовсім не обтяжене. Не жирний волосся (що дуже важливо) ефект доглянутого здорового волосся без ковтунів. Тепер це мій улюблений!!!

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Ирина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл

Спрей очень понравился, очень приятный, нежный аромат. Моим волосам, крашеным, подходит. После нанесения спрея, надо подождать 20-30 секунд, потом расчесать редкой расчёской. Так как на натуральных травах, буду заказывать ещё. Рекомендую.

Достоинства:
    Приятный аромат, доступная цена. Способствует лёгкому расчёсыванию.
    Недостатки:
    Пока не обнаружила.

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл

Надіялась на кращий ефект.
    Запах,якщо нанести більше на довге волосся,дуже насичений.Мені не подобається.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ефекту майже нема.Через запах не користуюся.
    Треба купляти в магазині...

Добрий день. Спрей повністю натуральний. Він не містить в своєму складі важких силіконів. Натуральні засоби діють більш м'яко, та мають накопичувальний ефект. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини/ Зверніть увагу на Рідкі кристали Lalita Fiori з ефектом ламінації з рослинним кератином і комплексом вітамінів _https://rozetka.com.ua/ua/lalita-fiori-4820230954609/p507642769/ _ можливо, вони сподобаються Вам більше

• Світлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Объем: 150 мл

Приємний запах, легко розчисувати волосся

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Оформлення пляшки не зовсім підходить, на жовтий етикетці жовті написи(

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл

Спрей очень понравился,волосы после мытья всегда очень запутанные,а со спреем вообще красота,и запах приятный

Достоинства:
    Справляется со своей задачей

• Ганна Н***

Нормальний

• Ольга Н***

Нормальный спрей)

Достоинства:
    Хороший запах, волосы легко расчесывать после него.
    Недостатки:
    Если чуть переборщить волосы жирные стают.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Завжди, хочемо бути кращими для вас!

• Евгения Р***

Я в захваті від запаху
    Дуже приємний, волосся після нього живе
    Не жирніє що дуже важливо, і не злипшеся

Наносила на сухе волосся , яке висохло природньо, без фену

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

За свої гроші нормальний спрей, натуральний, не обтяжує волосся

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Класний спрей. Допомагає укріпити волосся. воно менше випадає. І це мене радує. Нічого в догляді не змінювала, але користувалася регулярно, і втирала в корені

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Закликовская И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

За свою ціну хороший товар

Достоинства:
    Гарна якість
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Спрей класний, волосся легке, розчісується гарно. Пахне приємно

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Как по мне , ужасный спрей! Запах мне не нравится , воняет ! Волос после использования жесткий и никакого блеска нет, сразу же опять помыла волос , спрей в мусор

Добрий день. Спрей повністю натуральний. В складі спрею немає силіконів, та інших хімічних складників що негативно впливають на волосся. Натуральні засоби діють більш делікатно, та мають накопичувальну дію. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини. Зверніть увагу на Спрей для розчісування Mayur з арганою _ ссылка _ можливо, його аромат та дія Вам сподобається більше

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Приятный запах и волосы после него легко расчесывать, но электризоваться не перестали

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам подобається!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Гарний спрей. Розчісування полегшує, не обтяжує волосся, пахне гарно, немає силіконів всяких. Задоволена якістю

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді що Вам все сподобалось!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Якість повністю відповідає вартості. Як на мене, краще купити більш дорогий спрей з економним використанням.

Достоинства:
    Тільки ціна
    Недостатки:
    Дуже слабенький ефект, треба робити 5-6 натискань

Добрий день. Спрей повністю натуральний. В складі спрею немає силіконів та інших хімічних складників. Натуральні засоби мають накопичувальний ефект та працюють більш делікатно. Спробуйте Спрей для розчісування Mayur з арганою _ ссылка_ можливо, він сподобається Вам більше

• Інна П***

Хороший спрей.

Достоинства:
    Зволожує волосся.
    Недостатки:
    Ціна та якість.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Мирослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Мені сподобався. В нього гарний склад, приємний аромат. Розчісування легке. І донечка розчісується без сліз)

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Спрей добре розпиляється. Волосся після нього не жирне, як буває від інших. Легкий. Волосся м'якеньке, легко розчісується

Достоинства:
    Натуральний склад

• Лора
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Ефект нульовий - розчісуванню волосся ніяк не допомогає. Аромат трав'яний, ненав'язливий. Волосся не обтяжує. Використовую просто для зволоження волосся перед укладкою - надо ж якось використовувати, якщо вже купила.

Недостатки:
    Не відповідає заявленим якостям.

добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. В складі спрею немає силіконів та інших хімічних складників, що негативно впливають на ваше волосся. Натуральні засоби діють більш делікатно, та мають накопичувальний ефект. Зверніть увагу на Спрей для розчісування Mayur з арганою _ ссылка_ він теж натуральний. Можливо, він сподобається Вам більше

• Гребеннюкова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Спрей гарний. Нам підійшов, використовую для розчісування доньки, а волосся довге і та хвилясте. Приємний аромат. Я й сама його використовую, після нього не так пушиться волосся

Достоинства:
    Натуральний, приємний аромат, не липне. Дитяче волосся розплутує чудово.
    Недостатки:
    не побачила

добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Не сподобалось взагалі. Волосся липке. Запах непрємний.

Добрий день. Спрей повністю натуральний. Та не містить в своєму складі силіконів, та інших хімічних складників., що агресивно впливають на Ваше волосся. Щоб уникнути перенасичення, радимо розпиляти спрей на відстані 10-15см, зменшивши кількість засобу. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини., зверніть увагу на Спрей для розчісування Mayur з арганою _https://rozetka.com.ua/ua/mayur-4820230952742/p366239790/ _ можливо, його аромат та дія Вам сподобаються більше

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Гарний засіб, брала для дитини. Розчісування полегшує. Запах нормальний.

Достоинства:
    Цена супер
    Недостатки:
    Не має

Добрий день. Дякуємо що ділитесь своїми враженнями. Раді що Вам сподобалось!

• Мария Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Супер! Волосся дуже гарно та швидко розчісується, не путається.

Достоинства:
    Волосся гарно розчісується, недорогий
  • Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Спрей дуже легкий. Аромат мені подобається. Волосся не обтяжує, розчісування полегшене

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Боброго дня. Короче в мене таке враження від цих спреїв для розчісування що це зроблено для того щоб викачувати гроші, підсадити на продукт, хоч він і мало коштує. Толку я майже не побачив, так якщо побрискати на волосся стає трохи легче розчісувати але я думаю якщо і звичайною водою побрискати буде той самий ехвект, але після цих спреїв, Сomex, Dr Sante через день відчуття що волосся склеяне і ще гірше стало, і тут треба знову пшихати цією шляпою щоб стало легче. Бред. Роблю висновок що ці всі спреї повна туфта

Достоинства:
    Натуральний ніби склад

Добрий день. Засіб повністю натуральний. Він не містить в своєму складі силіконів, чи інших хімічних складників, що агресивно впливають на волосся. Спрей не лише допомагає полегшити процес розчісування, а й додатково живить волосся вітамінами та мікроелементами

• Кущ Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Запах сподобався, допомагає розчесати волосся дітям, не жирний.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Спрей дуже класний. Радує відсутність тяжких силіконів, що не обтяжує волосся. Волосся гладке, розчісування легке, волосся менш ломке стало. Запах спрею мені теж подобається

• Мирослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Спрей дуже класний. Розчісування полегшує. Не обтяжує волосся і не жирнить його. Задоволена

Достоинства:
    Натуральний склад
    Недостатки:
    Не помітила
  • Екатерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Абсолютний нуль, лише гаїш час на пирскання ним, ще й не зручно. Ніякого ефекту

Достоинства:
    Недостатки:
    Все

Добрий день. Спрей повністю натуральний. В складі спрею не міститься силіконів, чи інших хімічних складників, хо агресивно впливають на волосся. Спробуйте Спрей для розчісування Mayur з арганою -ссылка_ можливо, його дія Вам сподобається більше

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Запах не приятный, не помогает в расчесывании

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Запах,ноль работы

Добрий день. Засіб повністю натуральний. В складі спрею не міститься силіконів та інших хімічних складників, які агресивно впливають на волосся. Спробуйте Спрей для розчісування Mayur з арганою _https://rozetka.com.ua/ua/mayur-4820230952742/p366239790/ _ можливо, він підійде Вам більше

Спрей супер. Волосся м'яке, доглянуте. Розчісування полегшує

Чудовий спрей. В розчісуванні значне полегшення. Має приємний аромат

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Придбала вперше,не очікувала такої якості!Дякую виробникам!Дуже сподобалось.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Гарний натуральний засіб, без силіконів. Мені допомогає, розчісується гарно

Достоинства:
    Склад
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл

Мені спрей дуже подобається. Гарне і пом'якшене волосся. Навіть діти розчісується тепер із задоволенням