- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Чудовий спрей. Користуюсь ним та шампунем цієї лінійки вже майже пів року. Волосся помітно зміцнилося, має кращий вигляд. Наношу на корені та по всій довжині після миття волосся.
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Спрей очень хороший,покупаю третий раз,одной бутылочки хватает месяца на три,пользовалась утро/вечер,заметно стал сам волос лучше,практически не выпадает и много маленьких волосков,очень рекомендую,Спасибо продавцу!
- Достоинства:
- Перестал выпадать волос,сам волос стал плотнее и толще и отрастают новые волоски
- Недостатки:
Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Спрей тільки з натуральних компонентів
- Достоинства:
- Почало відрозтати нове волосся
- Недостатки:
- Ним потрібно користуватися постійно
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Незрозуміло як ним користуватись. Після миття голови, чи кожен день?
- Достоинства:
- Нещодавно придбаний, тому немає ні переваг, ні недоліків
Добрий день. Вимийте голову (бажано шампунем цієї ж серії для посилення ефекту) та злегка просушіть волосся рушником. Воно має бути вологим, але не мокрим. Розпиліть спрей безпосередньо на шкіру голови, розділяючи волосся на проділи. Протягом 2–3 хвилин легко помасажуйте шкіру кінчиками пальців. Це покращить кровообіг і допоможе активним компонентам проникнути глибше.Спрей не потребує змивання. Після нанесення ви можете сушити волосся феном або природним шляхом і робити укладку
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Спрей підійшов ,
- Недостатки:
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Объем: 150 мл
Дякую, дуже гарний спрей
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Дуже гарний спрей
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Сьогодні отримала замовлення, пробувала. Думаю буде ефективним як по опису
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами своїми враженнями. Для кращої дії спрею, радимо втирати його в корені легкими масажними рухами. Дякуємо, що Ви з нами!
- Людмила Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Не поганий спрей.Можна користуватись.
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Класний спрей
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Чудовий засіб. Все відповідає написаному тай за таку ціну. Волося стає після нього міцніше.
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Дуже задоволена цим товаром. Що стосується випадіння, то поки пройшло не дуже багато часу, тому яскравого ефекту в цьому сенсі поки не спостерігається. Значно менше жирніє волосся, та менше пушиться. Коси стали блискучі. І, здається швидше ростуть. Однозначно замовлю ще
- Достоинства:
- Гарний засіб, є результат вживання
- Недостатки:
- Не виявилено
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Найкращий засіб дуже швидко відросло волосся
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Спрей супер. Волосся раніше мила кожного дня або через день.
Користуючись спреєм миють раз в три дні, волосся не жирніє і чудове.
Раніше користувалася в тричі дорожчим результату не помічала.
Фото 1 це ефективний ,фото2 мало діючий- Недостатки:
- Лилия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
швидка доставка,приємний зручній дізайн.Дуже гарний аромат,класний склад.Нажаль ,після нанесення на вимите волосся почався сильний свербіж,витримала лише пів години і змила . Спробую ще на не мите волосся,думаю ще спробувать розбавити ромашкой чи водою.У кого чутлива кожа голови,обережно.
Добрий день. Спрей повністю натуральний. Можливо, у Вас індивідуальна реакція на якийсь компонент в складі засобу, спричинена підвищеною чутливістю організму. В поодиноких випадках, навіть на натуральну косметику може бути реакція.
- Лідія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Вперше купляла цей товар за рекомендацією подруги, бо дуже випадало волосся, спрей дуже хороший з гарним складом, вже за два тижні можна побачити як виросло волосся та продовжують рости нові волоски
- Достоинства:
- Натуральний склад, приємний травʼяний аромат
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Взяла вперше цей спрей
Ще не знаю
Але аромат подобається, на відміну який у інших продуктах даного виробника- Достоинства:
- Ціна і аромат
- Недостатки:
- Не виявила
Чудовий
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- саэд А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Настоящий H2O можно готовить кофе, не рекомендую
- Достоинства:
- В таблица Менделеева H2O
Добрий день. Спрей повністю натуральний. Засіб створений на основі відвару індійських трав, в складі міститься велика кількість вітамінів та мінералів що позитивно впливають на волосся та шкіру голови. Для кращої дії спрею радимо після нанесення втерти його в корені легкими масажними рухами. Зверніть увагу на Натуральна олія Mayur з арганою від випадіння _ ссылка_ можливо, цей засіб Вам сподобається більше
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Очень нравится этот спрей.
Приемлемая цена и отличное качество.- Представник постачальника
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Ефективний засіб, приємний рослинний аромат, дійсно покращує стан волосся.
- Достоинства:
- Хорошее качество по умеренной цене.
- Недостатки:
- Неонила Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Объем: 150 мл
На запах не різкий,пахте травами.Подивимось на результат,після використання
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалося!
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Прекрасное рабочее аюрведическое средство.
- Достоинства:
- Эффективное натуральное средство. Хорошая цена.
- Недостатки:
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання спрею. Дуже раді, що Вам сподобалась!
- Лена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Користуюсь більше місяця волосся стало випадати менше
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Уже за кілька застосувань був помітний результат
- Антоніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Хорошая фирма, хорошая продукция
- Достоинства:
- Натуральная основа
- Недостатки:
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобається!
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Веревірив часом, реально перестало випадати волосся
- Достоинства:
- Кожного ранку під рукою
- Недостатки:
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Анастасія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Пів року користування, не сказати що б прям регулярного але старалась. Волосся дійсно стало міцнішим і майже не лізе.
Тому знов замовила. Перше що здивувало це запах, настільки хімічний що аж в носі свербить. Я розумію що багатьом не подобався трав'янистий, але прикро. Два тижні користування і волосся почало страшенно сипатись. Хочеться вірити що мені дістався який брак, а не фірма настільки змінила формулу.- Представник постачальника
Добрий день. Формула спрею не змінювалася. Зверніть увагу на Натуральну олію Comex проти випадіння волосся ссылка_ можливо, дія цього засобу Вам сподобається більше
- АльбертинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Получила заказ в установленные сроки. Об эффективности пока сказать не могу, использовала один раз, запах трав ненавязчивый.
- Достоинства:
- Продукт на основе трав.
- Недостатки:
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам подобається!
- Чичилівська Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
Рекомендую
- Достоинства:
- Якісний спрей, замовляю постійно
- Недостатки:
- Не виявила
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що вам все сподобалось!
- Бурдейна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 250 мл
треба докупити ще шампунь.
- Достоинства:
- користуюсь місяць,наче не поганий .змивати не треба .
- Недостатки:
- Аріанна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Склад суперовий, через який і обрала даний спрей. На волоссі легкий.
- Достоинства:
- Натуральний.
- Недостатки:
- Запах специфічний... Тому що натуральний.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Чудовий догляд. Волосся м'яке, спрей добре розпиляється , бачу нове, волосся що відросло. Користуюсь регулярно
- Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Все чудово
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Жесть. Волосы становятся как у бомжа ,жение ето ужас .кто комментарии позитивные пишет ? ?? В аптеке покупайте чесночнолуковичный спрей намного лутше и безопасней. Не рекомендую к покупке . Зачем продаёте ето......
- Достоинства:
- Их нет
- Недостатки:
- Сплошные
Добрий день. Засіб повністю натуральний. Для того, що уникнути переобтяження волосся, радимо розпиляти засіб на відстані 10-15 см, на корені. Та втерти його масажними рухами. Можливо, у Вас індивідуальна реакція на якийсь компонент в складі засобу, що зумовлена підвищеною чутливістю організму, але це не говорить про якість товару.
Добрий день. Засіб повністю натуральний. Скоріш за все, у Вас індивідуальна реакція на якийсь компонент в складі засобу, що спричинена підвищеною чутливістю організму. Зверніть увагу на Спрей для волосся Mayur Натуральний від випадіння з арганою _ ссылка_ можливо, він підійде Вам більше
- Віта Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 150 мл
Досить не поганий спрей