Отзывы покупателей о Фисташковая паста 100% COOKIT 500 г (4820251840882)
- Шеверун Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахлива хіміоза фісташки там і близько немає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Це не фісташкове паста, колір хімічний, смаку фісташки немає, не знаю з чого то зроблено, але фісташки там нема точно. Гидота
Представник постачальникаВітаємо, Людмила!
Дякуємо за ваш відгук.
Ви помиляєтесь стосовно складу продукту. Дана фісташкова паста містить лише 100% перетерту фісташку та барвник.
Як ви розумієте вміст бавника мінімальний і не впливає на смак та характеристики продукту. Барвник додано задля надання "фісташкового" кольору продуктам, в яких буде використана дана паста, оскільки натуральний колір перетертої фісташки коричневий і більшість споживачів не сприймає його.
- ДенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачна, натуральна
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, Ден!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- КондитерОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
100% концентрована паста.
Дає насичений смак і аромат при невеликій кількості додавання у вироби.- Достоинства:
- Якісна, смачна паста
- Недостатки:
- Не виявили
Представник постачальникаДобрий день!
- Денис У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша паста
Представник постачальникаДобрий день, Денисе!
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова паста за свої гроші
Гарно підійшла в начинку для торта
Дуже швидко прийшла від продавця- Достоинства:
- Смак і аромат
Представник постачальникаДобрий день, Валентина!
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже рідка, ніби-то розбавлена соняшниковою олією
Представник постачальникаДобрий день, Ростислав!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями.
Дана паста складається зі 100% фісташки і нічим не розбавлена.
Зверніть увагу на температурний режим зберігання та використання, оскільки параметр температури дуже важливий для жирів вцілому і для горіхової пасти зокрема.
- Кравидз Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута і натуральна
Представник постачальникаДобрий день, Романе!
Смачного, звертайтеся іще!
- Анастасия Б***Продавец: Rozetka
Паста дуже гірчить і слабо відчуваються фісташки. По консистенсії досить рідка як для пасти. Перемішували гарно і довго. Скоріш за все погана якість фісташки. Колір дуже темний.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Гірчить
Представник постачальникаДобрий день Анастасія! Дякуємо за відгук.
Нам дуже прикро, що у вас склалось неприємне враження про наш продукт та його якість.
Бажаємо знайти продукт, який буде відповідати вашим вимогам та вподобанням.
Представник постачальникаДобрий день Анастасія!
Будемо вдячні, якщо ви зазначите дату випуску вашої пасти.
Ми хотіли би звірити з нашими залишками на складі.
Гарного вам дня.
- Наталія К***Продавец: Rozetka
Ужаснейшая паста , очень жидкая как будто просто масла налили , от фисташки только название , на запах и вкус арахисовая паста
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, Наталія.
Даний продукт є повністю натуральною фісташковою пастою.
Також звертаю увагу, що будь яку натуральну горіхову пасту слід перемішати перед використанням для отримання однорідної структури (це зазначено на нашій етикетці), в іншому випадку рідкий жир, який міститься в ній буде на поверхні. Також змішування допоможе отримати нормальний повноцінний смак, а не коштувати виключно жир.