Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Смесь сухая молочная Nestogen 3 с лактобактериями L. Reuteri для детей с 12 месяцев 300 г (7613287106360)

Оценка пользователей 4.72/5
  • Вікторія К***

Дитина задоволена

• Виктория В***

У нас прийшов на заміну Нестожен 2. Прекрасна суміш: алергічних реакцій не викликала, животик працює, як годинник, дитинка сита і задоволена, ціна прийнятна, хороший склад. Чого ще бажати?

Достоинства:
    Склад.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Сергій Б***

Все добре!

• Оксана Л***

Суміш добра

• Юлія К***

Термін нормальний, пакування ціле

• Наталия

Взяли на пробу , переходим как раз на днях на 4 ступень , все время ели Милупу, но маленькой нету у них , а большую не успеваем съедать большую , едим только на ночь , стул нормальный, но для меня на вид жидковатая , в первой все таки не много есть пена и она как то гуще что ли

Достоинства:
    Цена по акции
    Недостатки:
    Слишком жидкая
  • Христина М***

Чудово

• Виола И***

Купила 7 пачек все зря

Недостатки:
    Ребенок отравился

Добрий день, Віоло! Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва суміші проходять систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.

Хочемо зазначити, що випадки виникнення небажаних реакцій у дітей можуть бути викликані різними чинниками. Вам необхідно звернутися до Вашого педіатра, адже лише лікар зможе провести індивідуальний огляд та встановити причини такої реакції.

Якщо у вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, просимо звернутися на нашу Лінію турботи: 0 800 50-06-04. Дякуємо за ваш відгук!

• Алла Т***

Каша смачна, дитина їсть із задоволенням. Доставили швидко, ціна радує. Дякуємо)

• Александр

Отличная замена коровьему молоку

Достоинства:
    Ребёнку нравится
    Недостатки:
    Пока не выявлено
  • Алена Д***

Прекрасная смесь, ребенок ест с удовольствием

Достоинства:
    Цена
  • Анна Т***

Наша улюблена суміш. Особливо на ніч-поки не поп'ємо то не заснемо))) Дитині підійшла ідеально. Ніяких алергічних реакцій, чи ще якихось неприємностей споживаючи Nestogen3 у дитини не було. Споживаємо з великим задоволенням тільки Nestogen3

Достоинства:
    Дитині подобається, п'є з великим задоволенням.
    Недостатки:
    Не виявили
  • Анна Т***

Наша улюблена суміш. Особливо на ніч-поки не поп'ємо то не заснемо))) Дитині підійшла ідеально. Ніяких алергічних реакцій, чи ще якихось неприємностей споживаючи #Nestogen3 у дитини не було. Споживаємо з великим задоволенням тільки #Nestogen3

Достоинства:
    Дитині подобається, п'є з великим задоволенням.
    Недостатки:
    Не виявили
  • Екатерина
  • Гебрич М***

Гарна молочна суміш. Перепробували декілька марок для прикорму. Молочна суміш #Neestogen3 сподобалася більше за всіх з першого прикорму. Малеча завжди радіє пляшці з молоком, пє із задоволенням

Достоинства:
    Малечі подобається
    Недостатки:
    Не виявила
  • Марта Г***

Годую вже другу дитину. Їм подобається смак, а мені склад суміші. В дітей ніколи не було проблем із кишківником на цій суміші.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Останнім часом не бачу в магазинах великих упаковок по 1000 грам. Вони були вигідні по ціні.
    Раніше ложечки були у формі признаки, якими було зручно закривати пакетик із сумішшю, зараз звичайні ложки.
  • Юлия Г***

Смесь очень хорошая и приятная на вкус, малышка пьёт с удовольствием, очень любим продукцию гербер т. к она полезная и вкусная.

• Юлия В***

Берём смесь Нестожен с рождения. Всегда всё прекрасно. Малыш сыт и доволен. Нам 1,8, кушаем её на ночь и до 2-х точно будем продолжать. Самая подходящая малышу смесь. Старший тоже вырос на ней. Пробовали дороже, но вообще не зашло. А здесь и цена, и качество супер

Достоинства:
    Всегда берём эту смесь. Малышу нравится. Никаких проблем после её приёма нет
  • Марина К***

Дуже гарна суміш. Дитині подобається.

Достоинства:
    Подобається дитині. Животик працює гарно.
    Недостатки:
    Не помітила
  • Оксана Б***
    Продавец: Rozetka

Якісна молочна суміш. Дитині підійшла. Раніше перепробувала декілька видів суміші, але ця підійшла найкраще. В дитини немає ніякої побічної реакції, їсть з задоволенням, гарно спить. Тому тепер купую лише Nestogen .

Достоинства:
    Гарний склад
  • Ганна І***
    Продавец: Rozetka

Суміш суха молочна Nestogen 3 з лактобактеріями L. Reuteri для дітей з 12 місяців
    Суміш чудово адаптована для віку з 12 місяців, гарно сприймається дитиною , проблем з травленням не має, так як в своєму складі містить лактобактерії L.
    Дитина гарно п'є суміш, має приємний смак, чудово розчиняється у воді, проблем з травленням, чи алергічних реакцій не було, в цілому чудовий продукт, який можна сміло рекомендувати друзям та знайомим.

Достоинства:
    Якість
  • Степан Ф***
    Продавец: Rozetka

Ця суміш просто ідеальна!!!
    Інші почали давати алергію, а коли спробували ось цю все підійшло.
    Малюк їсть залюбки)

Достоинства:
    Дуже багато
  • Стоцька О***

Чудова суміш!

Достоинства:
    Не береться грудочками
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Юлія К***
    Продавец: Rozetka

Отличная смесь , ребёнок доволен проблем с животиком нет . Рекомендую)

• Валерія А***

Отримали цю суміш
    Дитина їсть із задоволенням,гарно набирає вагу та не викликає алергічних реакцій
    В складі багато поживних речовин що дуже важливо для розвитку організму
    Для себе будемо купувати ще

Достоинства:
    Ціна,склад,на смак дитині сподобалась
  • Наталія Я***

Nestogen це любов!!
    Мої двійнята з народження на ньому.
    І далі з задоволенням пʼють цю суміш.
    Гарно засвоюється і головне без пальмової олії, ще для мене як для мами дуже важливо!
    Рекомендую

Достоинства:
    Без пальмової олії
  • Юлия З***
    Продавец: Rozetka

Nestogen3 Найкраща суміш, яку ми куштували. Синочку підійшла ідеально. Дуже довго шукали таку суміш, щоб не було закрепів і не турбував наш животик. І ось, ми її знайшли. Суміш Nestogen3 чудова на смак, солодка, як мамине молочко. Дитинка їсть із задоволенням. Нестожен не тільки смачна, а ще й дуже корисна. Усім рекомендуємо з синочком цю чудову суміш. Бажаємо щоб усі дітки, вживаючи цю суміш, росли здоровими та сильними.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помітили
  • Юлія Т***
    Продавец: Rozetka

Гарна суміш, донька їсть її з народження із задоволенням, жодного разу не виникало проблем

Достоинства:
    Вартість, смак
    Недостатки:
    Відсутні
  • Инна М***
    Продавец: Rozetka

Дуже хороша суміш рекомендую.

Достоинства:
    Без пальмової олії
    Недостатки:
    Нету
  • БОГДАНА С***
    Продавец: Rozetka

Легка суміш, гарно та швидко розчиняється у воді. Алергічних реакцій у дитинки не викликає. Відсутність закрепів.
    Оскільки дану суміш даю дитинці два рази на ніч( вдень повноцінне харчування) інтервал часу між споживанням суміші зменшився, так як вона є менш ситною.

Достоинства:
    Відсутність алергічних реакцій, закрепів.
    Недостатки:
    Менш ситна
  • Альона Г***
    Продавец: Rozetka

Нестожен підійшов нам відразу, пакування ідеальне і зручне, термінам відповідає.
    Суміш супер

• Діана Д***
    Продавец: Rozetka

Суміш Nestogen ідеально підійшла для малюка
    Починали ще з Nestogen 1
    І продовжуємо Nestogen 3
    Гарний склад
    Легка в приготуванні
    Подобається малюку !

Достоинства:
    Склад
  • Оксана П***
    Продавец: Rozetka

Дуже подобається ця суміш Nestogen 3 з лактобактеріями L. Reuteri мені і моєму синові.
    Вона не викликає жодних алергічних реакцій, гарний склад, в дитини травлення працює на відмінно, адже у складі лактобактерії, які заселяють шлунково-кишковий тракт корисними бактеріями, що сприяють травленню. Суміш ситна, дитина добре надається.
    Дуже раді, що обрали цю суміш.

Достоинства:
    Не викликає алергічних реакцій, гарне травлення
  • Анастасія П***
    Продавец: Rozetka

Переходили з іншої суміші на Нестожен за порадою педіатра. Заміняла по одному годуванню на добу, все пройшло ідеально, ніяких проблем. Малюку подобається!

Достоинства:
    Гарно розмішується
  • Наташа А***

Рекондую 10 з 10

Достоинства:
    Дуже добра суміш дитинка їсть залюбки)дуже хороша на присмак)
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анна Р***
    Продавец: Rozetka

Дуже якісна суміш , малюк на неї від народження. Дуже раді , що знайшли саме її , адже ніяких реакцій на неї не було . Зараз нам вже півтора рочки і ми отримали Nestogen 3 на пробу. Але я впевнена , що ніяких негативних змін у дитини не буде. Дякую Вам .

Достоинства:
    Якісна і доступна за ціною