Отзывы покупателей о Маршрутизатор TP-LINK Deco P9 (3-pack) MESH система + Powerline WiFi5 / AC1200+AV1000 / 1 Гбит/с / дома 4-6 спален
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Очень разочарован покупкой Deco P9. За эту цену ожидал стабильного покрытия в частном доме, но на деле получил постоянную головную боль!!!. Связь между модулями постоянно обрывается (Спальня офлайн, главная спальня офлайн, коридор офлайн и тд. ) з якого !? непанятна!, да и интернет пропадает в самый неподходящий момент. Не рекомендую
Купував літом 2025го, Три бочки)- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Якість якість забезпечення чи обладнання
Представник брендуВітаємо. Якщо у вас виникають труднощі з налаштуванням нашого обладнання, або потрібна консультація, ви можете звернутись на гарячу лінію технічної підтримки Тел. 0 800 50-55-08, пн-чт з 09-00 до 18-00, пт з 09-00 до 17-00, сб, нд – вихідні. Або скористатись формою звернення на офіційному сайті ссылка
- Андрій С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый
Паверлайн штука дійсно крута. Зацінив.
Віфі: впритул витягує 550+-мбіт.
Хоча порти LAN гігабітні - по кабелю більше 550-600мбіт не витягує, що дуже дивно. Ріже швидкість по кабелю(- Достоинства:
- паверлайн
- Недостатки:
- по кабелю лише 500-600мбіт
Представник брендуВітаємо. Підключіть ноутбук кабелем безпосередньо до того Deco, в який входить кабель провайдера. Якщо там є 900+ Мбіт/с — проблема в лінії зв'язку між модулями.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Надійно , швидкість огонь)
- Достоинства:
- якість, функціонал
- Недостатки:
- нема
- Артем Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый
Як для двохповерхового будинку то чудово, mesh працює без збоїв.
- Достоинства:
- легкий в налаштуванні, покриття
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Прекрасная система. Компактна, отличное качество сборки, проста в настройке и радует функционалом. Рекомендую.
- Достоинства:
- Решает проблемы с несущими стенами)
- Недостатки:
- Невыявлено
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Користуюсь трохи більше ніж пів року.
Одразу зазначу, що до провайдера ніяких питань, завжди стабільних 500-600 М/Біт.
- при 5 активних клієнтах процесор цього чудо-девайса завантажується на 95-98%
- постійно купа помилок у логах (якщо ви більш-менш продвинутий користувач то вам це про щось та й скаже)
- на різних форумах (шкода що не побачив цього раніше) пишуть про постійні проблеми і що для їх усунення потрібно перезавантажити цю меш систему
- конкретно на цій моделі ДОСІ немає можливості навіть налаштувати автоматичне перезавантаження (це просто шок)
- додаток із налаштуваннями взагалі не дає ніякої корисної інформації та можливості щось налаштувати чи подивитися у чому може бути проблема
- підтримка ТП-ЛІНК не відповідає на емейли (хоча зобовʼязуються це робити у 48-годинний термін)
- однозначно НЕ РЕКОМЕНДУЮ- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- При 5 активних клієнтах процесор завантажується на 95-98%, постійно купа помилок у логах, програмно немає можливості нормально налаштувати систему
Представник брендуДоброго дня. Рекомендуємо звернутися на гарячу лінію TP-Link Ukraine, і наші інженери вас проконсультують. Номер телефону: 0 800 50-55-08, режим роботи: ПН-ПТ 9:00 – 18:00. Також, ми можемо бути не на зв'язку під час повітряних тривог. Якщо у Вас залишились питання, можете задати їх на нашу пошту [email protected].
- Дмитро Р***
Підкажіть що покласти довго шукаю нічого не розумію маю tenda nowa 3 6 блоків приміщення будинок 2 поверха 250 квадратів працює ця система погано програма проста і бідна. хочу поміняти а на що не знаю
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Перший день вже як користуюсь. Може я завчасно пишу відгук але потім забуду)
Анбоксінг був приємний, одразу відчувається якість і сервіс.
Підключення відбулсь легко, хоча трохи мав сумнів що таке модем ( в додатку вказало відключити спочатку модем і т.д.) А я як звичайний юзер знаю що в мене роутер) А модем ставлять провайдери. А я живу в квартирі. Короче я зробив так як просять по гайду на свій роутер. І все відбулось як по маслу.
Дуже зручно керувати з додатку з телефону.
Маршрутизатор дуже добре синхронізується, швидко підключається, через дві цегляні стіни показува усі поділки звзяку.
Швидкість прийому 5G - 91 мб, максимум 100 якщо шо. Віддача 35 мб, мені ок.
Надалі хочу перевірити налаштування провайдера, можу покращу швидкість, але сам DECO показує себе чудово.
Приємна підсвітка.
Шкода що я вже ігри не граю, можливо і пінг мене нарешті би не дратував.....
На перспективі пристрій відпрацює свої кошти на роки вперед, планую перебратися з квартири в будинок, а от там вже дійсно буде дуже корисна ця штука!- Достоинства:
- Якісний і швидкодійний. Поліпшує звязок wifi, покращив швидкість і локацію сигналу.
- Недостатки:
- Закороткий кабель живлення, не завжди розетка знаходиться там де потрібно.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый
У цілому все добре - швидкість, покриття, якість матеріалів. Дуже рідко лагає та пропадає інтернет, треба фізично вимикати і вмикати знов. Але думаю що це із-за провайдера. Софт простий, але більше і не треба як для квартири. У мене швидкість на кабелі до 500Мб, вайфай при цьому максимум 360Мб.
- железняк в***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Устройство супер!! Покупал на дачу в дом с толстыми стенами где ничего не работало и не было возможности проводить кабель между этажами с бетонным перекрытием, и электро тёплыми полами которые блокируют весь вай Фай между этажами!! Все три устройства общаются по розетке. Что видно в приложении и раздают интернет со скоростью 450!! Что скорее всего ограничено провайдером!! База стоит на первом этаже, второе устройство на втором этаже и третье стоит в гараже что в 100 метраж от дома!!! Интернат покрыло не только дом но и гараж и большую часть придомовой территории, от чего очень счастливы дети!!
- Достоинства:
- Простота настройки, родительский контроль, монитор устройств, раздача приоритетов скорости, и куча возможностей включая встроенную систему безопасности и обнаружения угроз и оповещения если что!!
- Недостатки:
- Не найдены!!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Ставлю 5 зірок авансом. Подивимось, як буде працювати.
Сподобалось дуже легке налаштування через додаток. Для любителів webUI - є і така за адресою 192.168.68.1
Швидкість хороша, WiFi дійсно безшовний. Квартиру в 78 кв.м покриває дуже добре, мертвих зон немає зовсім.
З недоліків тільки відсутність можливості закріпити точку на стіні.- Достоинства:
- Легке налаштування
- Недостатки:
- Немає кріплень на стіну
- Дмитро Б***
Доповню попередній коментар.
3 роки вже система в роботі, 0 проблем, досі прекрасно працює, як і в перші дні
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Был куплен комплект из 3 устройств Deco P9 Tplink M3W. Большой частный дом 800кв.м с толстыми стенами и перекрытиями, по итогу на всех этажах во всех комнатах есть вай фай минимальная скорость по speedtest была в районе 30-35мбит , в комнате с устройством и в соседней выдает от 75-95мбит, в средней удалённости стабильно 50-60мбит. Основной канал от провайдера оптоволокно с тарифом 100мбит.
- Достоинства:
- Быстрая и удобная настройка
Отличное решение для больших площадей
Стабильная скорость
Один бесшовный вай-фай - Недостатки:
- Все настройки только в приложении, через веб доступ функционал ограничен
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый
Отлично работает. Что ожидал то и получил. Для тех у кого квартира в железобетонном доие подойдет на все 100%.
- Достоинства:
- Покрытее огромное.
- Недостатки:
- Стоимость.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Всё хорошо!
- Достоинства:
- Купил, установил, трудится как часы!!!
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Цвет: Белый
Ця система вирішила всі мої проблеми із покриттям WIFI, зникли глухі зони, обриви, що виникали при роботі із ретрансляторами, вирішилась проблема із спадом швидкості на ретрансляторах і також їх періодичним відключенням від головного роутера.
А основне це наявність стандарту Powerline, який дозволяє розширити покриття за межі будинку у сусідні приміщення практично без зниження швидкості інтернету.- Достоинства:
- якісне покриття, дизайн, чудовий інтернет!