Отзывы покупателей о Турник раздвижной Cornix Elite 105-140 см Black/Red (XR-0291)

• Валерій Б***

Жаль що в інтернеті мало інструкція як це робиться, але я розібрався, головне це від’єднати з зусиллям це виходить зробити червоні кріплення з ручками і повністю з їх зняти, і потім вже розкручувати на потрібно довжину, причому 1 частина розкручується за часовою стрілкою а інша проти часовой стрілки, а там вже далі все інтуїтивно зрозуміло, Головне обрати стіну де цегла або бетон, щоб випадково не промити стіну якщо там є гіпсокартон

Доброго дня, Валерію.

• Анна А***

Довелось розібратись з установкою, але все вийшло, 80кг витримує без проблем)

Доброго дня, Анно.

• Бунов Б***

Між стінами тримається міцно. З впевніністью витримує мої 96кг.
    Монтується швидко. Брав 100-140см на відстань між стінами 120

Достоинства:
    Міцний. Легко витримує без прогинань 100 кг

Доброго дня, Борис.

• Игорь М***

Товар прийшов з браком, розетка повертати кошти за нього не хоче,пояснюючи це справністю товару.

Достоинства:
    Недостатки:
    Брак

Доброго дня, Ігорю.
      Вибачте, але з вашого звернення нам нічого не зрозуміло. Якщо у вас виникли якісь труднощі з товаром після покупки, то просимо звертатись до нас в чат підтримки:
      ссылка
      Якщо ви просто хотіли повернути товар, то це питання вже до самої Розетки, пишіть, будь ласка, в їх чат підтримки, в розділі "Контакти" є посилання. Ми, як представник виробника, займаємось сервісними питаннями та консультуємо. Повернення, обміни, доставка і всі інші питання зв'язані з покупкою - це до Розетки.
      Дякуємо.

• Роман

Дуже гарний і якісний турнік. Встановлювати легко, але треба удвох, одному не зручно. Мої 90 кг тримає впевненно. Закріпив між міцними стінами і турнік як прикручений.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Вадим Ч***

Встановив, все просто

Достоинства:
    Асортимент розмірів
    Недостатки:

Доброго дня, Вадиме! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Игорь М***

Товар прийшов бракований.
    На одній з опор не вистачає різьби,що її повністю викрутити на мінімальну довжину.

Достоинства:
    Непогана якість матеріалів
    Недостатки:
    Брак стійки

Доброго дня, Ігорю.
      Дякуємо за ваше звернення.
      Складно якось коментувати вашу ситуацію, бо не зрозуміло про що саме йде мова.
      На виріб є гарантія, тому хвилюватись взагалі немає за що.

На жаль, сервісні питання не вирішуються у коментарях до товару, просимо вас залишити контактний номер у наш чат підтримки:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та прояснити ситуацію, а в разі наявності будь-яких труднощів оперативно допомогти з рішенням.
      Дякуємо

• Леонид З***

Дуже якісний та міцний турнік

Добрий день, Леоніде! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо продуктивних тренувань.

• Владислав К***

Дуже зручна річ.

Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Сергій

Класний турнік. Головне розібратись з усіма налаштуваннями. Для підбору довжини турніка потрібно крутити саму металеву трубку. Встановив між стінами на 130 см. Тримається міцно. Займатися зручно.

Достоинства:
    Міцний, зручний
    Недостатки:

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX . Бажаємо приємного користування

• Сергій

Вставив у стніу - продавив стіну. Вставив у двері - майже розвалив короб. Тож кріплення чудові.
    Мене 176см, 90 кг тримає без проблем.

Достоинства:
    Міцний, добре тримає вагу.

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.