Отзывы покупателей о Турник раздвижной Cornix Elite+ 110-140 см Black/Red (XR-0295)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Олександр Т***

Прийшов турнік не того розміру . Короткий, тому встановити не вдалось. Буду відправляти назад.

• Олександр Т***

Все добре , відразу не розібрався. Дякую Розетка. Турнік супер.

Доброго дня, Олександре. Нам дуже шкода, що вам помилково надіслали інший турнік. Обробкою замовлень та відправкою замовлень займається продавець Rozetka, зверніть, будь ласка, у службу підтримки (у розділі "контакти" є посилання на чат). Гарного дня!

• Сергей Н***

Мой вес 115 - при подтягивании нет ни каких вибраций/прогибов перекладины.
    Брал турник 100-140 см - в проем 120 см встал отлично.
    Я доволен!

Достоинства:
    большая площадь соприкасания со стеной / жесткий

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду Cornix.
      Приємного вам користування!

• Олександра

Ціла пригода з установкою була. Спочатку треба розширити сам турнік до розміру пройому приблизно, потім фіксувати самі ніжки, далі вже на місці відмикати зубчики з обох сторін і крутити до необхідної довжини та виставляти рівень. Але зубчики не вдалось вставити назад після фіксації довжини та положення, і вони защолкнулись самі під час першого тестування.Одному нереально це зробити. Але квест був цікавий, вся родина приймала в ньому участь) Результатом задоволені)

Достоинства:
    Витримує 120 кг
    Недостатки:
    Складна установка (особиста думка)
  • Артем

Опис товару не відповідає дійсності. При заявленій мінімальній відстані встановлення турніка в 100 см, в дійсності мінімальна можлива відстань становить 115 см, інакше не можливо вставити нижні ніжки в пази без напруження.

Доброго дня, Артеме.
      Дякуємо за ваше звернення.
      На турніках розсувного типу має бути запас по мінімальній та максимальній довжині 10-15%

Напишіть нам, будь ласка, в наш чат підтримки ваші контакти:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та допомогти з рішенням.
      Дякуємо

• Ігор Л***

Турник соответствует моим ожиданиям.

Достоинства:
    Устойчивый и удобный.

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Олександр А***

Після напевно року використання можу написати відгук :) реально витримує вагу, я сам важу 105 кг але підтягуюсь з вагою, і навіть вішав 32 24кг гирі для разового підтягування... Цей монстр все витримав

Достоинства:
    Тотальні
    Недостатки:
    Ніяких(трошки важко було встановити, але це мої проблеми)

Добрий день, Олександре! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Євген

Якісний снаряд, універсальний. Правда не вліз у 105см пройом. Довелось вішати на 135см

Достоинства:
    Міцно тримається, безпечно
    Недостатки:

Добрий день, Євгене! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Микола З***

Чудовий вибір

Добрий день, Миколо! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.м

• Артем М***

Прекрасный турник, держится идеально и самостоятельно. Подтягивается мальчик 60 кг. Всё супер. Рекомендую.

Достоинства:
    Легкая, простая установка и прочная конструкция