Отзывы покупателей о Мяч футбольный Cornix IronKick XR-0380 Size 5 Разноцветный
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний мяч, красивий, як довго прослужить час покаже, з виду сподобався
Доброго дня, Святославе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Пётр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Яскравий мʼяч доволі гарної якості.Дитина в захваті)
- Достоинства:
- Яскравий.
- Недостатки:
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комфортний у грі, розмір, якість, матеріал - за таку ціну непогано
- Достоинства:
- швидка доставка
- Недостатки:
- ні
Добрий день, Олеже! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- ВарвараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мяч супер, ребенок доволен
- Достоинства:
- яркий, качественный
Доброго дня, Варваро! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Кам С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не думал что представитель поставщика будет спорить, поэтому сразу не прикрепил фото, вот добавляю фото двух мячей 5 размера и тот что пришел... думаю что б увидеть разницу очки одевать не понадобится.
- Достоинства:
- Дополнение к отзыву
- Недостатки:
- не тот размер что указан
Вітаємо, Сергію.
Ми ні в якому разі не сперечаємось, до клієнтів в нас заведено відноситись шанобливо та уважно.
Дякуємо за надане вами фото. Спеціально сьогодні зранку перевірили дану модель м'яча на відповідність характеристикам.
Накачали та заміряли окружність, єдине під рукою не було насоса з манометром, тому якась мінімальна погрішність може бути, але це ніяк не впливає на підсумковий результат.
Отже, окружність нового м'яча після накачування у нас вийшла 67.6 см, відповідно діаметр, як і вказано в описі 21.52 см. При чому, що допустима похибка може складати +/-0.3 см на діаметрі. М'яч 5 розміру має мати окружність 68-70 см. Розмір 4 - це 62-64 см окружності. Як можна побачити з наведених даних, окружність м'яча 5 розміру може відрізнятись на 2 сантиметри, тому нічого дивного немає в тому, що два м'ячі різних виробників не співпадають 1 в 1 по розміру, адже навіть сертифіковані турнірні м'ячі FIFA QUALITY PRO допускають похибку у 2 см на окружності.
Надіємось дане питання вдалось прояснити, дякуємо за ваше звернення.
- Кам С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вместо 5 пришла 4
- Достоинства:
- Вместо 5 пришла 4
- Недостатки:
- Вместо 5 пришла 4
Доброго дня, Сергію.
Дана модель м'яча доступна виключно в 5 розмірі, це якщо ваш коментар стосувався саме розміру.
Тому нам взагалі складно зрозуміти про що йде мова.
Залиште, будь ласка, свій контактний номер телефону через чат підтримки Розетка, щоб наш фахівець міг з вами зв'язатись та прояснити ситуацію.
Дякуємо за розуміння. - Кам С***
Да речь шла конкретно про размер мяча, у меня дома мяч пума 5 размер подписанный прямо на мече и этот, разница в размере видна невооруженным глазом, он значительно меньше.
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхало дуже швидко
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
Доброго дня, Альона! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша якість.