- AI аналіз відгуків116 відгуків: позитивний — 78%, нейтральний — 14%, негативний — 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ДмитроПродавец: Rozetka. Цвет: Синий
Замовляли 2 місяці тому для фітнес-клубу, залишились задоволені якістю. Чітко відповідає товщині та розмірам. Приємно, що в комплекті є чохол, хоча ми їх не використовуємо, килимки завжди ходять по руках в клієнтів.
Будемо купувати знову килимки цієї марки, як буде потреба. - АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Килимок супер, дуже задоволена) М'який, колінкам добре, наче я на хмаринки їх ставлю
- Достоинства:
- М'який, не болять коліна з ним, гарний колір, добра знижка
- Недостатки:
- В деяких місцях трохи не акуратні края, але мене це не турбує)
- Анастасія
Хочу доповнити, що колір відрізняється від того, що на фото продавця — у реальності він більш насичений, а у продавця пастельний. Майте на увазі
Доброго дня, Анастасіє.
Дякуємо за ваш коментар.
Звертаємо увагу, що фото зроблені з реального взірця. Фото студійні з професійним освітленням. При звичайному денному світлі колір може здаватись більш насиченим, адже будуть присутні тіні на поверхні. - Анастасія
Добрий день.
Як я розумію, фото, що представлені на сайті, пересвічені, і кольори насправді не відповідають кольору виробу в реальному житті.
Яке б там не було професійне освітлення, воно не повинно змінювати відтінок виробу, бо це вводить в оману покупця. Знаю, що така проблема є також і з фіолетовим ковриком фірми Cornix.
Фото, що я додала, відповідають реальності набагато більше, ніж ті, що на сайті. Мені немає вигоди брехати.
Ну і скажу, що коврику я все одно ставлю 5, він якісний, хоч колір і відрізняється)
- Еліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Вауу..я дуже задоволена покупкою!!!
Колір яскравий та насичений, в комплекті симпатичний чохол, товщина для мене оптимальна, матеріал і справді дуже приємний. Подобається те, що коли тренуюсь на килимку, немає такого шуму, як при заняттях без нього. Тому щаслива вся родина, нарешті ніхто не кричить з іншої кімнати за гупання :D- Достоинства:
- ідеальний))
- Недостатки:
- нема
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Займаюся йогою понад три роки й перепробував безліч різних килимків — але цей одразу відчувся особливим. Уже з першої практики відчув різницю: у собаці мордою вниз долоні впевнено тримаються, нічого не ковзає навіть під час активних віньяс. Під час балансових поз, як-от «дерево» чи «воїн III», килимок дає саме ту стабільність, яка дозволяє зберігати рівновагу без зайвого напруження.
Товщина 1 см — ідеальний баланс між м’якістю та підтримкою. У позах на колінах або у «планці» немає жодного дискомфорту, а в шавасані поверхня здається приємно пружною й теплою. Матеріал високої якості, без запаху, легко чиститься і не стирається навіть після щоденних занять.
Розмір 183×61 см підходить мені ідеально — вистачає простору і для розтяжки, і для переходів між асанами. Сірий колір виглядає стримано й стильно, додає відчуття мінімалістичного спокою під час практики.
Це не просто килимок — це простір, у якому хочеться повертатися до себе знову і знову. Якщо шукаєте щось справді надійне — це саме той варіант.- Достоинства:
- товщина, якість
- Недостатки:
- ні
Доброго дня, Олеже.
- Аліса Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Гарна якість, колір без сумніву фіолетовий. З того, що тут у коментах нафоткали, в кожного свій колір, можна голову зламати))
Вдень мені колір дуже близький до того, який є на фотках до товару, хоча я не задрот, щоб видивлятися під мікроскопом відтінки)) - Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Килимок чудовий, раніше мала такий килимок з такого ж матеріалу, доволі пружний, приємний на дотик, підходить для занять йогою
- Достоинства:
- Колір, матеріал
- КатеринаПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Рекомендую купувати цей килим.
1. Класний колір
2. Сумка зі стяжкою в комплекті
3. Не ковзає по підлозі
4. Колінам не боляче стояти на ньому
І ціна, якщо по акції, взагалі супер))- Достоинства:
- Колір, якість, сумка
- Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Коврик сподобався, не ковзає, м'який, по товщині достатній та без неприємного запаху. По якості також питань не має, виглядає, що прослужить довго. Рекомендую!!
Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо продуктивних тренувань!
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Не очікувала що він буде такий товстий. Це класно Гарний і здається дуже якісний) вже протестила - м'який, не ковзає, дуже дуже задоволена!
- Достоинства:
- Не ковзає, м'який, якісний
- Недостатки:
- Поки не бачу
Доброго дня, Юліє! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Гарний килимок, м'який, легко розгортається і згортається. Без запаху. Зручно що є комплектний чохол
- Недостатки:
Доброго дня, Віталію! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix . Щиро раді, що Ви оцінили переваги килимка спортивного нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Купувала багато різних килимків для пілатес та йоги, але цей найкращий. Зручний, не ковзається, приємний на дотик, швидко розрізняється по підлозі(не скручується). Товщини достатньо для йоги в більш активних видів спорту.
- Достоинства:
- Відповідає характеристикам і потребам на 100%
Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX . Щиро раді, що Ви оцінили переваги килимка нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дякую. Сподобався. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Не виявив
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Купила для домашніх тренувань і дуже задоволена. Колір супер, м'якенький та приємний на дотик. Не ковзає, займатися зручно. Дуже задоволена))
Додатково в комплекті йде стяжка та сумка, зручно переносити- Достоинства:
- Зручний, яскравий та приємний на дотик
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Здається, для котів, це найкраща іграшка. Постійно точить кігті, коли я займаюсь на ньому)) Щодо килимка - замовленням задоволена. Килим відповідає опису, неприємного запаху гуми немає, по підлозі не ковзає. А ще, якщо дочекатися знижки, то і ціна супер)
- Достоинства:
- Ціна, якість, не ковзає, не скручується
- Недостатки:
- Боюсь, що через кота, не надовго мені його вистачить
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Класний килимок для пілатесу та стрейчингу. Трішки тягнеться, але для розтяжки мене це і потрібно. М’який, зручний, щільно прилягає до підлоги. Зручно лежати на ньому навіть якщо стелити на холодну підлогу
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Для їх немає
- Даша З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Ідеальний килимок для домашніх тренувань. Товщина чудова, ні коліна, ні лікті не болять. Колір в житті такий самий, як на фото
- Достоинства:
- Чудова товщина
- Недостатки:
- Для мене тут лише плюси
- ОленаПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для мене головним критерієм при виборі була товщина килима. Дуже часто просто боляче робити відтискання з колін або розтягувати ноги. Товщина цього килима мене повністю задовольняє. Якщо проблема з неприємними відчуттями вам також знайома, зверніть увагу на цей килим
- Достоинства:
- Товщина
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ціна-якість. Товщина килиму достатня для занять йоги і спортом. Після першого тренування з килимом нічого не трапилось. Не йорзає по підлозі. Приємний на дотик. Немає неприємних запахів.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не займалась, але лежала на ньому. Досить м'який, гарної , як на мене, якості. Здалось, ніби мемофоам якась... Прикольно. Сподіваюсь, прослужить довго. Раніше мала тільки тонші мати для йоги.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Коврик для тих, хто лише починає займатися йогою. Товщини вистачає, щоб в асанах не боліли коліна. А саме з цим у мене була проблема зі старим килимом. Ціна - супер, сліди не залишаються, руки не фарбує, неприємного запаху немає. Класна річ!
- Достоинства:
- Ідеальний варіант для моїх занять йогою
- Недостатки:
- Жодних
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Сподобалася якість килимка, його матеріал. Товщина в 1см те що треба, достатньо м'який. Якщо навіть підлога холодна - зовсім не відчувається, наче теплий екран. Може для йоги і не підійде, там де фіксація чітка потрібна, а для фітнесу чи силових то те що треба
- Достоинства:
- Якість самого килимка, матеріал, ціна прийнятна
- Недостатки:
- Чохол - думаю він довго точно не прослужить, наче зараз в руках розійдеться.
Доброго дня, Тарасе.
- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Чудовий килимок! Надійний і міцний. Дитина дуже любить на ньому займатися вдома.
- Достоинства:
- Міцний. Плотний, чудовий колір
Доброго дня, Лілія.
- Павел О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
В користуванні більше року. Використовується активно як для спортивних занять, так і для відпочинку. Матеріал не втратив властивостей - м'який та теплий
- Достоинства:
- Дуже м'який. Надійний матеріал
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
Доброго дня, Павле.
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Чудовий килимок, з більш тонкими раніше завжди лишалися синці вздовж хребта під час занять на прес. Через те що в квартирі плитка, вона холодна більшість року, але з цим килимком дуже комфортно займатися. Не скажу що він взагалі не ковзає, але знову-таки можливо це через плитку, і на лінолеумі чи ламінаті поводив би себе інакше. Трохи тягнеться в довжину, якщо робиш якусь "собаку мордою вниз" умовну, але повертається в форму і загалом амортизує, але ніякі сліди чи продавлення не лишаються. Дуже задоволена, коротше кажучи
- Достоинства:
- Ідеальна товщина, відмінно тримає форму. Має зручний чохол.
- Недостатки:
- Не намертво прилипає до підлоги, але для мене це не критично.
Доброго дня, Євгенія! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Гарний коврик, м'який,без дефектів прийшов в хорошому стані.
- Достоинства:
- М'який,колір.
Доброго дня, Наталя! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Святослав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Чудовий коврик.
Добрий день, Святославе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже задоволений. Не скручується, не ковзає, мякенький, та головне, після півроку використання, нічого не відвалюється!
Доброго дня, Костянтине! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Роман І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний килимок, не ковзає та не скручується. Зручний, приємний на дотик та не має неприємного запаху. Товщина для мене підійшла ідеально.
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам на 100 %
- Недостатки:
- Не знайшов
Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Марк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Класний килим
Доброго дня, Марк! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарний килимок,дякую
Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Файно!
- Достоинства:
- Гуд !
- Недостатки:
- Немає.
Доброго дня, Володимире! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Достатньо комфортний і симпатичний. Лежить досить рівно, не совається по полу. В цілому задоволені
- Достоинства:
- Приємний на дотик, легкий, достатньо м'який
- Недостатки:
- Чохол дуже тендітний
Доброго дня, Юрию! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд CorniX . Бажаємо приємного користування.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Коврик суперовий. Дуже зручно тренуватись, не ковзає, немає пам'яті.
- Достоинства:
- Товстий
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Хороший качественный коврик, мягкий, по полу не скользит.
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Гарне поєднання ціни і якості. У комплект входять стяжки і сумочка.
- Достоинства:
- Щільний і м'який
- Прохоренко А***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Такий килимок для мене на подарунок купила донька.
Перші враження найкращі. М'який і одночасно пружний, миттєво відновляє форму.
Високі теплоізоляційні якості. Займаюся на холодній кахельній підлозі. Після попереднього килимка таке враження, ніби він із підігрівом - настільки тепло спині.
Ще й просто красивий і дуже естетичний.
Сміливо раджу усім, кому потрібен товстий і теплий килимок.- Достоинства:
- М'який, пружний, теплий.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Прохоренко А***
Ще хочу додати - килимок абсолютно без запахів.
Доброго дня, Анатоліє.
Щиро дякуємо вам за детальний відгук та високу оцінку.
Бажаємо вам продуктивних тренувань!