Отзывы покупателей о Упаковка пива Corona Сero безалкогольное светлое фильтрованное 0.33 л 0% х 24 шт (5410228292074_5410228313861)
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
По смаку нічим не відрізняється від звичайної корони алкогольної.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Краще без алкогольне пиво.
Швидка доставка - Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
найкраще б/а пиво зі всіх що пив. З лаймом особливо. Другий раз беру, і далеко не останній. Окрема подяка Розетці за надшвидку доставку.
П.С. Розетка, завезіть будь ласка ще Heinekken 0.0, його ніде не знайти- Достоинства:
- найсмачніше б/а
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
З лаймом саме те.
- Достоинства:
- На жаль випив ящик за 7 днів, хоч купував з розрахунком що вистачить до кінця літа.
- Недостатки:
- треба версію на 500 мл
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Прийшло все ціленьке і добре запаковане. Смачне пиво, не Китай.
- Достоинства:
- Як обіцяно
- Недостатки:
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Це безумовно найкраще безалкогольне пиво із всіх, що я пив. Продовжую бути фаном цього напою)
- Достоинства:
- Смак дуже схожий на алкогольну корону (саме мексиканську). Якщо додати лайм - взагалі чотко)) Калорій лише 50 на пляшку, що теж плюс.
- Недостатки:
- Ціна трохи кусає, але все одно буду замовляти))
- Юлія Б***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Один з найкращих смаків безалкогольного пива. З лаймом то взагалі супер! Рекомендую!
- Достоинства:
- Смак.
- Недостатки:
- 0.33 мало))) ціна, коли без акцій.