Отзывы покупателей о Патчи от акне противовоспалительные COSRX Master Patch Original Fit 24 шт (8809416470245/8809598455726)
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово!!!
- Недостатки:
- Ціна та кількість, могло бути більше в упаковці!
- viktroia k***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
I love this!
- Достоинства:
- cleared my skin
- Недостатки:
- none
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь саме цими патчами вже не перший рік, пробувала інші фірми, але жодні такого ефекту не мають як Cosrx. Для дівчат які жаліються, що вони не витягують підшкірні запалення якось навіть без коментарів… :) Вони чудово працюють зі «зрілими» запаленнями, клею їх на ніч, якщо це великий прищик і за раз не справляється зранку клею новий патч, якщо вихідний, або просто на наступну ніч, не люблю ходити в ними «на людях». Ще маю такий лайфхак (не впевнена, що так правильно робити, але..): перед тим як приліпити його, трохи піддавлюю прищик і вже потім клею патч, саме тому зверху писала про «зрілі» запалення
- Достоинства:
- Бережно прибирають запалення не пошкоджуючи шкіру
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я от них в восторге. Очень круто вытягивают прищики за день. И без воспаления. Рекомендую
- АняПродавец: Rozetka
Мне хорошо помогают эти патчи при воспалении кожи лица. Они очень быстро убирают раздражения и, если я их применяю на ночь, то к утру кожа становится здоровой, без покраснений, исчезает зуд
- ritaПродавец: Rozetka
Патчи помогли мне избавиться от черных точек на лице, хорошо удалили все воспаления, моя кожа стала чистой и здоровой на вид
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клею на чисте вимите лице, перед сироваткою і нічним кремом, зручно лягають і не відклеюються, навіть в такого активного нічного танцюриста як я, на моїй шкірі працюють.
- Достоинства:
- різні розміри патчів.
- ЛіляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно не давлю прищі, на ніч наліпила і вони чудово все витягують.
- Достоинства:
- ціна.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Патчи замечательные. Пожалуй это лучшее средство, снимающее отёк и воспаление, особенно если Ваши оч.умелые ручки добрались до ненавистного прыщика. Вытягивает и заживляет. Пользуюсь ими два года и буду пользоваться впредь. РЕКОМЕНДУЮ!
- Достоинства:
- Хорошо справляются с поставленной задачей
- Недостатки:
- Было бы их побольше )
- Левко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює!
- Достоинства:
- Ціна, ефективність!
- Недостатки:
- Кількість(
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Помагають, якщо залишати на ніч, то на ранок вже майже нічого не видно від запалення, добре тримаються на шкірі, майже не помітні
- Віра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені допомогло. Дякую
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класні за свою ціну,
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру второй раз , удобная штука когда появился какой-то уродец на лице )))
- Влентина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Точно буду рекомендувати ці патчі подругам, у складі тут йде саліцилова кислота, і всі ми мастили точково саліцилову мазь, яка розмазується по всьому і на ранок щей плюс жирне волосся, це явно кращий варіант, надійно тримається і добре знімає запалення.
- Достоинства:
- зручно використовувати.
- ДринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
SOS засіб, за ніч патч витягує все лишнє, і прищ буквально зникає, дівчата рекомендую.
- Достоинства:
- допомагає.
- Марина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую вдруге, а це вже значить багато, дуже виручають, за ніч можуть повність або частково зняти запалення, одного разу навіть клеїла під макіяж, практично не помітні.
- Достоинства:
- гарно знімає запалення.
- Антонина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Патчи отличные, имейте ввиду не все воспаления вытягивают, но те что вытягивают результат замечательный
- Достоинства:
- Скорая помощь
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасні патчі, дійсно знімають запалення або витягують прищик за ніч або дві. Дива від них не чекайте, вони працюють на невеликі одиночні запалення.
- Достоинства:
- Чудові патчі
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вообще не справляются с поставленной задачей. Повелась на отзывы, асболютно все положительные, решила купить. Оставила на ночь, часов на 12 - и ничего, 0 эффекта! Прыщи какими были, такими и остались. Ни закрытые, подкожные он не вытянул, ни те, которые почти созрели - головка так и не появилась, ни те, которые уже были выдавлены и долго заживали. Держатся хорошо, никак не ощущаются. Но не работают.
- Недостатки:
- все
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Викинуті гроші, не працює взагалі!
- Потколенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прочитала позитивні відгуки, повелась, придбала. Ефекту ніякого взагалі!!!
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Гроші на вітер
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Патчи очень хорошо клеятся, держаться всю ночь, на лице практически не видно даже если куда то надо выйти, особых изменений на воспаленной коже не увидела, просто что не трогаешь руками и защищает от разного рода бактерий.
- ВікторіяПродавец: Rozetka
Очень хорошее средство для того чтобы скрыть прыщи
- Достоинства:
- Увлажняющий