- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 80
Мені дуже сподобався. Зібрався за звилин 40, більше часу витратив на розбір минулого столу.
Інструкція зрозуміла, деталі дуже грамотно зроблені, по мінімуму зайвих рухів, враховані отвори для маленької кастомізації (Для самого пункту керування є аж 8 позицій. На кожен край стола, і "схована" або "видима" фіксація, яка трохи виходить за межі стільниці.)
Кріплення для навушників, тримач для МФ і всіх кабелів.
Регуляція висоти - зручно. Два профіля в збережених, під себе підлаштувати, щоб щоразу не гратися і все.
Все дуже сподобалось, і хід з розділеною стільницею зрозумілий, вона величезна в зборі і це зручно для доставки.
З сумнівних моментів - стіл брав з бажанням купити монітор на 32:9 йому треба багато місця. І поточні два (5кг 24 дюйми) хотілося поставити десь на кронштейн, але не наважився, через товщину стільниці, трішки боязно, що стільниця не витримає їх ричагу, навіть поокремо.
Але це вже мої специфічні бажання, з них теж викручуємось, ставимо кронштейни на стіну, з урахуванням зміни висоти стола)
Тому, загально я дуже задоволений, але не без компромісів.
На мою думку - тут 5 зірок
Питання до представника бренду: Килимок, що прикриває стик — ідея супер. Але чи є можливість придбати його окремо як розхідник? Адже з часом будь-яке покриття зношується.- Достоинства:
- Величезний, з регулюванням висоти, стоїть рівно)
- Недостатки:
- Товщина стільниці, відсутність килимка для купівлі "про запас"
Представник постачальникаДобрий день, Віктор!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 80
Перші враження позитивні. Це мій перший стіл с регулюванням висоти, тому важко дати об'єктивну оцінку, подивимось як покаже себе в майбутньому. Поставив авансом 5, але з мінусом. Мінуси описав в недоліках. В цілому, якщо ціна влаштовує, можу радити стіл до придбання.
- Достоинства:
- Розмір, міцна збалансована конструкція, макс. навантаження 120 кг
- Недостатки:
- Ціна, з'єднання стільниці на саморізах, тоненька стільниця, не зовсім ергономічно розташовані мотори, можна зачіпити ногою.
Представник постачальникаДобрий день, В"ячеслав!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 80
В целом стол отличный, но по середине некрасивый шов в который попадают крошки и пыль, вроде бы есть коврик на всю площадь, но у меня мониторы на кронштейне который крепится к столу клешней и выпирает внуть на см 20. Уже коврик не положить ибо он деформируется от кронштейна, а если прикрутить кронштейн по коврику то ему будет ГГ, короче так и пылится в коробке.
- Достоинства:
- Просторный, терпимое покрытие к царапинам, с подьёмом
- Недостатки:
- Шов по средине, по сути бесполезный коврик
Представник постачальникаДобрий день, Андрій!
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 80
Только собрал. Собирал часа 4, без электро-отвертки. Покупкой доволен на все 100. Первое впечатление очень хорошее (подходит под мои требования). Дальше будет видно..
Представник постачальникаДобрий день, Ігор!