- Родь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
Тонка та приємна до тіла термобілизна, добре зігріває. Водночас у деяких місцях виглядає розтягнутою і не прилягає так щільно, як очікувалось. Розраховувала на більш анатомічну посадку.
Мої параметри 87-67-90, брала розмір S- Достоинства:
- Тонка, зігріває, приємна до тіла
- Недостатки:
- Не анатомічна
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Дуже приємний до тіла,М ка сіла вільно ,як на моделі в описі товару ,мій зріст 165 вага 65
- Достоинства:
- Приємний до тіла
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Комплект відповідає опису та картинці. При пранні теж все без «побічок.
Але мені особисто категоричне не підійшло наступне:
1. Штани на зріст 170 см вага 53 кг – дуже коротять. Хочеться додати добрих 5 сантиметри
2. В штанах пояс занадто щільний для мене. Тобто для мого зросту та ваги –розмір М в талії ДУЖЕ НЕ комфортно. Я сподівалася що для мого "стандартного" розміру підійде.- Достоинства:
- приємне на дотик
- Недостатки:
- штани на зріс 170 см вага 53 кг – дуже коротять. Хочеться додати добрих 5 сантиметри 2. В штанах пояс занадто щільний для мене. Тобто для мого зросту та ваги –розмір М в талії ДУЖЕ не комфортно.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Костюм просвечивается.Через месяц не ежедневного использования появились катышки и растянулся.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
- Ярина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Однозначно рекомендую. Комплект виправдав всі мої очікування. Взяла трішки більший розмір ніж ношу зазвичай і не прогадала у ньому було зручно рухатись без жодного дискомфорту.
- Достоинства:
- Ціна-якість
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Не виправдав моїх очікувань. Брала розмір по своїм параметрам. Кофта-ок, трошки вільна,зручна; підштаники з першого носіння втратили форму, дуже давить резинка, за 2 місяці так і не розтягнулася.
До -10 на цю кофту вдягала худі;при більш низькій-водолазку на кофту та худі і ок.- Достоинства:
- Приємний до тіла.
- Недостатки:
- Туга резинка на підштаниках, вони швидко втратили форму.
- Світлана С***
Ви так говорите, ніби білизна повинна замінювати одяг. Ні! Аби термобілизна працювала - на неї одягають кофту та куртку.
- Михайло Г***Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
Міряли в магазині, так і не придбали. Жах, в не білизна. Не раджу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісний матеріал