Картка Rozetka

Отзывы покупателей о 3D-принтер Creality Ender-3 V3 KE

Оценка пользователей 4.3/5
  • Віктор

Нормальний принтер як перший, тільки треба брати нормальний пластик.

Достоинства:
    Непогана якість друку якщо розібратися із налаштуваннями.
    Недостатки:
    Загудів кулер блоку живлення після місяця використання.
  • Виталий

Очень понравилось и очень очень порадовало данное устройство, рекомендую!

Достоинства:
    Быстро печатает, можно много чего напечатать
    Недостатки:
    Не обнаружено:)
  • Михаил Г***

Це був мій перший 3D-принтер. Пізніше я придбав Bambu Lab A1 Combo та Creality K2, але саме з цим принтером мав найменше клопоту. З соплом 0,2 мм друкує чудово. Зараз використовую сопло 0,6 мм. Загалом принтер уже надрукував понад 107 кг пластику. Раз на два місяці повністю його обслуговую. Із витрат був лише килимок, та й то через мою неуважність: занадто низько опустив сопло, і воно його подряпало.

Достоинства:
    Зручний у користуванні та надійний.
    Недостатки:
    Трохи нерівний стіл, але після якісного калібрування проблема майже зникла.
  • Богдан

Покупкой доволен. Собрал за час и сразу же протестировал на модели с флешки. Удобный софт и сайт от creality. Классно, что есть wifi. Печатал только PLA все прекрасно работает.

Достоинства:
    Дёшево. Удобно.
    Недостатки:
    При печати нельзя находиться в одной комнате с устройством, феломен сильно воняет.
  • Лилия С***

Отличный принтер. Взяла сыну на 10 лет. Сам разобрался и печатает многое! Очень хорошая штука

• Александр Г***

Чудовий принтер за свою ціну

• Сергій П***

Простий, повільний, ідеальний для новачка.
    Ідеально друкує на Creality Hyper PLA
    Добре справляється з PETG (різних виробників).
    ABS - потребує танців з бубуном, але можливо.
    TPU - мій екземпляр чомусь не склеює нормально, при тому, що маю Ender 3 v3 SE той з TPU працює відмінно!
    Потребує змащування з коробки (особливо осі Y).
    Потребує вирівнювання столу та ізоляції країв столу.
    При друці великих деталей їх згинає по краях через нерівномірний нагрів столу.
    По осі Z зауважень не було.
    По осі Х потрібно також нормально змастити направляючу.
    ДУЖЕ рекомендую придбати одразу камеру "Nebula Cam" та термобокс.

Достоинства:
    Простота, WiFi, якість друку, 300C сопло.
    Недостатки:
    Нагрів столу не рівномірний. В комплекті тільки латунні сопла. Погана робота з ABS та TPU
    • Ганна Д***

Підкажіть, будь ласка, який термобокс варто взяти?

• Микола П***

Купив цей принтер майже рік тому. Він у мене вже надрукував на понад 500 годин і жодних проблем. Дуже хороший принтер! Я ним дуже задоволений! Вже поміняв у ньому сопло, бо Creality радять його міняти після 500 годин друку. Заміна робиться просто. За весь час жодних проблем не було. Навіть пластик жодного разу не застрягав, як я це бачив в інших принтерах. Принтер рекомендую.

Достоинства:
    Дуже хороший та простий принтер
    Недостатки:
    Не виявив
  • Євген

Як перший принтер мені дуже сподобався.

Збирається просто та швидко. Буквально зєднати дві частини і прикрутити тримач філаменту. Є багато відео як це зробити якщо щось не зрозуміло і інструкція в комплекті.

В комплекті ідуть базові інструменти і невеличкий моток білого філаменту. Ідеально для тесту. Але його на багато не вистачить тому не забудьте взяти кг або кілька PLA/PETG.

Ще зручно що є автоматичне калібрування поверхні для друку. Наскільки я зрозумів у моделей в яких його немає може бути окрема історія з ручним калібруванням для новачків.

Розігріває сопло та платформу для друку швидку. Друкує швидко.

Зручний екран керування. Мені сподобався рідний слайсер Creality Print. Особливо функція видалення окремих обєктів в процесі друку якщо щось з ними пішло не так. Також дуже зручна функція безпровідного друку. Як базовий софт для роботи з моделями обрав FreeCAD.

Достоинства:
    Простота використання. Якість та швидкість друку. Ціна.
  • Константин

Вітаю!
    15.03.2025 виникла проблема з 3D-принтером: вийшов із ладу СR Touch - key 2194, замовлення від 23 грудня 2024.
    Якщо бути до кінця відвертим, датчик з самого початку працював не дуже: доводилось регулювати Z "руками" від 0,01 до 0,05.
    Друкував не багато: максимум +/-5 кг пластику за весь час користування.
    Чи можливо по гарантії отримати тільки сам СR Touch, або потрібно відправляти принтер до сервісного центру?
    І навіщо у заявці на гарантійне обслуговування запитується реквізити картки. Ремонта не буде, а буде - повернення коштів?

Достоинства:
    нормальний принтер
    Недостатки:
    дуже швидко вийшов із ладу СR Touch - key 2194

Доброго дня, для пришвидшення вирішення вашого питання ви можете звернутись до постачальника за посиланням - ссылка

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Володимир

Суперский принтер, но на второй день начал выдавать 2194 ошибку, что значит проблема в CR Touch(Это датчик автоматического выравнивания, из него выходит маленький наконечник), который достаточно было смазать, он сразу на видном месте позади и проблема исчезла с моей стороны, поскольку сам модуль работает и светится фиолетовым, после становился красным и не экструдил наконечник. Если это для вас не сработало - попробуйте проверить все коннектора, только будьте аккуратны, китайцы тут прям заклеили абсолютно все, что можно, немного лишнего давление и коннектора рассыпятся просто. Если и это не помогло - пишите в поддержку или покупайте модуль СR Touch отдельно, рекомендую еще посмотреть видео онлайн, как правильно смазывать детали принтера, чтобы более гладко все было.

Достоинства:
    Работает шустро, хорошо настраивается, для дома и начинающих в самый раз, но лучше подкопите немного и купите что-то от Bamboo Labs, меньше мозгонасилия.
    Недостатки:
    Залитые клеем коннектора, шумный, может быть проблемный модуль СR Touch
    • Павел К***

Купил данный принтер и на тестовом кораблике с флешки, есть неровность слоя , где в середине корпуса. У вас всё чётко отпечатал?

• Володимир

Да, все отлично отработало, вы принтер калибровали изначально? Может быть еще случайно так напечатать. Можете попробовать еще отрегулировать высоту принтера, если снимете с принтера площадку для печати, под ним будет четыре болта, которые можно подрегулировать шестигранником.

• Константин
  • Кирилл
  • Антон Т***

Був запущений принтер, пропало світло, підключив його через безперебійник, щоб скасувати друк. Друк відмінив. Потім я світло з'явилось, віддрукував принтер один раз і все. Потім вибиває помилки.

Достоинства:
    Купив, швидко зібрав та запустив цей принтер. Друкує добре та швидко. Ніяких проблем не було.
    Недостатки:
    більше не запускається.

• Микола П***

Купив, швидко зібрав та запустив цей принтер. Друкує добре та швидко. Ніяких проблем немає, недоліків не виявив.
    Цілком задоволений покупкою!

Достоинства:
    Дуже хороший принтер
    Недостатки:
    Не виявив
  • Тарас Г***

Чудовий принтер для початківців!

• Андрій

Гарний принтер за таку ціну.

Достоинства:
    Ціна, швидкість, точність
    Недостатки:
    Шумні вентилятори, трясе весь стіл
  • Євген

Швидко зібрав і вже друкую. Все подобається. Крутий принтер!

Достоинства:
    Ціна, простота конструкції, швидкість роботи.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Николай

принтер чудовий, 20 хвилин і я друкую, потім по інструкціям з ютуб підкалібрував і все стало ще краще. Також положили 3 кг пластику замість одного

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Максим Ж***

Ужасный принтер. В самом начале, после сборки не проходит калибровку - key 2194. В итоге танци с бубном, подтягивание всех винтиков, ничего не помагает - невозможно откалибровать по оси Z. Не принтер, а китайский конструктор лего. Сдал и забыл как страшный сон.

Доброго дня, нам дуже шкода що ви зіштовхнулися з неспарвністю принтера з коробки. Нажаль, ця помилка свідчить про некоректну роботу тензодатчиків, котрі встановлені під робочим столом.
      Ви завжди можете звернутись з таким запитом до сервісного центру, де оперативно все відремонтують та, по бажанню, нададуть консультацію по першому запуску та калібровці.

• Данил Д***

Принтер ще не використовував. Але дуже сподобалась тех підтримка Розетки. Питання з пластиком, який повинен йти у подарунок, вирішили швидко.

Достоинства:
    Розетка дбає про своїх клієнтів
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Роман Г***

Добрий день.
    Замовлення № 821 973 726 від 24 серпня 2024. В описі вказано. що до принтера додається 5 кг розхідних метріалів: 3D-принтер Creality Ender-3 V3 KE + PLA-пластик Creality Filament для 2 x 1.75 мм 1 кг Чорний/Білий та PETG-пластик Creality Filament 1.75 мм 3 кг Синій у подарунок!
    Але PETG-пластик Creality Filament 1.75 мм Синій отримано 1 кг замість 3 кг
    Я прекрасно розумію, що товар не перевірений при отримані, тому відгук має скоріше інформаційну мету, а не претензію

Достоинства:
    Доставлено вчасно. працює
    Недостатки:
    Недоставлені подарункові розхідні матеріали

• Рома О***

В комплекті йде 3 кг pla
      Забирав самовивозом сказали так має бути

• Александр П***

Принтер приіхав несправний. Після зборки, поставив друкувати кораблік з комплектноі флешки, надрукував 80 відстоків та зупинився і завис. Екран не реагує .

Достоинства:
    Непрацездатність
    Недостатки:
    Непрцює

• Александр П***

Доповню свій відгук. Принтер був з браком. Офіційний представник Creality-Artline оперативно вирішили проблему. Працює добре.

• Антон Р***

Гарна річ.

• Юрий Б***

Добрий день. Питання до Розетки. Апарат прийшов без будь-яких документів про купівлю та гарантій. В коробці ні чеку ні гарантійного талону. Це так має бути?

Достоинства:
    Проста збірка, стіл рівний, підключення по WiFi
    Недостатки:
    Шумний

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Иван Б***

Доброго дня! Підкажіть будь ласка яке потрібно обслуговування принтеру і як часто? Бо у комплекті є змазка , але що їй змащувати і як часто не знайшов навіть на офіційному сайті!

Достоинства:
    Швидкий, поки без проблем
    Недостатки:
    Поки не знайшов

Доброго дня, у виробника є офіціний ресурс з інформацією по обслуговуванню принтера та можливими несправностями. Зветься Creality Wiki та ось посилання на сторінку по вашому питанню ссылка
      Там йде мова про необхідність очищення та змащування усіх рухомих елементів принтеру кожні 300 годин наробітки.

• Дмитро О***

взяв даний апарат так-як маю SE модель, думав хоч цей запущу з коробки але не тут-то-було,.. прийшлося поміняти стійки стола на силіконові бо з коробки стіл мав величезний перекіс від -36 до 54 і при цьому корекція осі Z не справлялася,..
    на фото максимум чого вдалося добитися на пластикових стыйках,..

Достоинства:
    Швидкість друку, наявність WiFi.
    Недостатки:
    без допрацювання не обійшлося...
  • Антон К***
    Продавец: Rozetka

Купував не тут. В перший день все зібрав і на радощах надрукував свій перший кораблик. Далі вирішив спробувати надрукувати якусь іншу фігурку. Обрав, опрацював модель на Orca Slicer і відправив в друк. Фігурка надрукувалась на 76% і принтер просто завмер (нагадаю, це перші години після збірки нового принтера). Дисплей не реагував. Я трохи почитав форуми, вимкнув принтер, обережно вирізав кусачками не додруковану модель і ввімкнув принтер. На дисплеї відобразився логотип і все, далі нічого не відбувається. Спробував по офіційній інструкції перепрошити, процес прошивки зупиняється на етапі boot з повідомленням «60% stage2 not ready».

Достоинства:
    Дарує круті емоції
    Недостатки:
    Зламався в перші години

Доброго дня!
      Нам дуже прикро, що ви зіштовхнулися з подібною проблемою. Для її вирішення радимо звернутися до офіційного представника за посиланням: ссылка