Отзывы покупателей о 3D-принтер Creality Ender-3 V3 SE

Оценка пользователей 4.38/5
  • Гнат

Чудовий вибір для бюджетного початку в 3д друці. Багатьом процесам можна навчитися, бо: 1) некоректно працює автокалібрування столу (вирішується оновленням прошивки до Klipper) та доводиться калібрувати щоразу з аркушем паперу; 2) через півроку почав шуміти вентилятор хотенду, тому довелося замінювати його. Бажано взагалі апгрейдити до іншого, тихішого вентилятора типу noctua з переробкою кришки хотенда.
    Через мою цікавість довелося замінювати хотенд, одразу покращив до керамічного на Unicorn соплах. Намагався відкрутити старе сопло, але воно настільки прикипіло, що вся різьба злизалася.
    Незручно те, що потрібно щоразу записувати g-code файли на карту пам'яті та фізично вставляти її, особливо якщо принтер стоїть в іншій кімнаті. Зрозуміло ж, за ці гроші більшого очікувати не варто.
    Через проблему з автокалібруванням потрібно дивитися за першим шаром, часто він може відлипнути або бути нерівномірним. Бажано одразу докупити ще хоча б одну додаткову PEI пластину про запас. Може так статися, що CR-touch некоректно спрацює і поцарапає вам пластину. У мене чи відкрутився сам другий гвинтик на цьому датчику, чи його по заводу не було і з часом він розхитався і став під кутом, сопло "пропахало" пів пластини, поки зреагував.
    Взагалом, чудовий принтер, якщо у вас є час та бажання розбиратися в будові принтера і покращеннях, які з часом точно будуть необхідні.

Достоинства:
    Добре для бюджетного початку в 3д друці
    Недостатки:
    Через півроку почав шуміти вентилятор хотенду; некоректно працює автокалібрування столу
  • Артем Д***

Був зазор туда зайти к пластик і не можна було витягнуть сапло в итоге надколовся кусок

Достоинства:
    Хорошо печатаюсь пока не обнаружу проблему
    Недостатки:
    Прибыстрой печатке печать происходит неправильной був брак

• Станіслав К***

Дуже простий в користуванні, швидко розібрався, інколи друк з браком буває, здебільшого на початку або при друку малих деталей, понизив швидкість і стало набагото краще.
    Важливий момент: щоб переносити модель для друку на принтер потрібен буде кард рідер.

Достоинства:
    Хороший принтер для початківця
    Недостатки:
    Щоб покращити якість друку прийшлось понизити швидкість друку
  • МАКСИМ П***

Сын юзает его уже пол-года, пока жалоб нет, все работает нормально, с задачами справляется.

Достоинства:
    Пока не ломается)
    Недостатки:
    Пока не выявлены
  • Юрій К***

Фірма класна, але ця модель дуже шумна, нема підключення вайфая, управлінні джостіком, мабуть най гірша модель яка мені зустрічалась

• Алексей А***

А що ліпше зараз знайдеться за таку ціну?

• Олександр

Друкує супер. Сам калібрує стіл. Пластиком надрукували три деталі рандомні, то якість супер. Рухливий дракон і кіт, і скребок. При тому, що пластиком який йшов в комплекті якість супер

• Мирослав Р***

А скільки метрів пластику?

• Антон Ч***

Поки ставлю 5 зірок так, як він просто працює. Не можу сказати чи погано чи хорошо так як новачок в 3д друку. З часом зміню свою оцінку якщо він буде погано працювати

• Телегунь А***

Принтер класний, все працює як і повинно, тільки замість 3 кг пластику PETG, як вказано описі доставлено 1 кг!

Достоинства:
    Нарікань до принтера нема, все працює, як і повинно!
    Недостатки:
    Невірний опис замість 1 кг. Пластику PETG вказано 3 кг.

• Віктор К***

Це просто такі робоча коняка, вона паше 24/7, без трьох місяців рік, якщо поміняти стокове горло на титанове чи біметалеве, то не доведеться міняти тифлонову трубочку і носик

Достоинства:
    Супер надійна робоча коняка
    Недостатки:
    Горло треба одразу поміняти, на титанове чи ще якесь, ато задовбетесь міняти тефлонову трубочку
    • Станіслав К***

яке горло ви рекомендуєте?

• Олександр З***

Ни разу не менял трубку, что я делаю не так уже полтора года?

• Андрій С***

Супер, все подобається

• Олелксій Б***

Хороший принтер для старту та навчанню.

Достоинства:
    Ціна, простота збірки, відносно непогана якість друку за свою ціну. Це свого роду Ланос - народний вибір))
    Недостатки:
    Швидкість друку на не дуже високому рівні, авторегулювання столу ніби і є, але щоб зменшити перепад треба робити доробку й додаткові деталі. Накладка на стіл була подряпана досить швидко.
  • Всеволод В***

Швидко зібрав, в коробці була картка памʼяті і рідер для неї, то ж друкувати можна почати одразу після збірки.

Достоинства:
    Швидко збирається, зрозумілий інтерфейс, в коробці є все необхідне для початку роботи
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Юлія С***

скажіть будь ласка де можна пройти навчання як цим користуватися. нам подарували, а ми нічого не знаємо по цьому.

• Дмитро

Збирається приблизно за 15-25 хвилин, після цього можна відразу друкувати.
    В ідеалі надрукувати спулхолдер який знімить катушку зверху та прибере коливання яке завдається конструкції при швидкому друці.
    В іншому - все чудово віддрукував вже 5 кіло PLA пластику.

Достоинства:
    Працює добре.
    Недостатки:
    Кріплення для філаменту зверху
  • Роман
    Продавец: Rozetka

Несмотря на все - для старта пойдет, правду люди говорят. Печатает из коробки, что еще надо. Если не предъявлять высоких требований - хороший выбор.

Достоинства:
    Попался со скидкой. "Хватать и тикать!")))
    Недостатки:
    Недостатки проистекают из цены. Нет вайфая, нет связи по ЮСБ. Хлипкая конструкция. На оси Y 8мм штанги и одна(!) шариковая опора на каждой. Соответственно, стол вихляет. Нужны рельсы, но это не бюджетное решение. А самый восторг вызвало крепление портала - 3 винтика М3 на каждую коллону! Мои радостные матюки услышали все соседи. Заподозрив неладное, достал угольник и примерился к углу между столом и направляющей Z. На 125мм высоты отклонение 3мм. Обнять и плакать. Поскольку гарантия мне и так не грозит, буду доделывать. Мне нужна точная геометрия.
    • Олександр З***

Как успехи в доделывании? Встречал я недавно похожего перфекциониста - он угрохал на доработки сумму равную половине цене принтера. Может, я такой, но у меня уже третий такой принтер. К столу претензий не было, угольником углы не проверял, печать меня устраивает более-менее. Не кажется ли, что Вы сильно близко принимаете у сердцу недостатки, которые Вы нашли ?

• Андрій
    Продавец: Rozetka

Якщо хочеш друкувати і мати проблем з постійними налаштуваннями і регулюванням то цей принтер саме для вас.

Достоинства:
    Ціна приємна
    Недостатки:
    Стіл кривий, кожен перший друк злітає, постійно губиться калібрування, фактично не зберігається після вимкнення. Друк однієї деталі по середині норм, все що габаритне норм не друкує. Глючить дісплей управління як на початку роботи так і в процесі. Розчарований повністю якістю цього принтера.

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук і детальний зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що ви залишилися незадоволені досвідом використання принтера.

Ваші зауваження щодо калібрування, рівності столу та стабільності роботи дисплея є важливими, і ми вже передали їх нашій технічній команді для детального аналізу.

Також хочемо зазначити, що:
      - Калібрування столу має зберігатися при належному завершенні роботи пристрою - можливо, проблема криється у версії прошивки.
      - Ми рекомендуємо перевірити рівність платформи за допомогою інструкцій з ручного налаштування або звернутись до сервісного центру.
      - Якщо дисплей працює нестабільно - можливо, варто оновити ПЗ або провести діагностику.

Будемо вдячні, якщо ви зв’яжетесь з нами через підтримку, щоб ми могли допомогти вам індивідуально. Ми зацікавлені у вирішенні ситуації та готові зробити все можливе, аби виправити ваш досвід. Контактні данні для звʼязку - ссылка

• Олександр З***

У меня было уже три таких принтера. Ни на одном не было описанных Вами проблем. Стол ровный, раз калибровку сделал и забыл. Ничего не слетало, экран работает без проблем. Умудрялся печатать ,даже, abs пластиком и всё держалось. Большие модели печатаю petg или pla. Да, принтер не без грехов, но его цена позволяет это ему.